- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Ne kadara tuttu canım birde ben de kayserideyim estrofem ilacı bulamıyorum bildiğin eczane varmiHüma da yaptırdım canım
10 gün sonra yap dediler bana bekliyorummhayırlı olsun canım aynı günde olmuşuzbana 14 gün sonra test dediler ama 10.gün yaptırıcam kan testi varsa çıkar zaten. sana kaçıncı gün dediler?
Hamileyim yazmışsınNe kadara tuttu canım birde ben de kayserideyim estrofem ilacı bulamıyorum bildiğin eczane varmi
Evet tuttu embriyo transferi olmuştum 14 Ocak taHamileyim yazmışsın
Maşallah dondurulmuş muydu seninEvet tuttu embriyo transferi olmuştum 14 Ocak ta
Evet canım 2017 de dondurmustukMaşallah dondurulmuş muydu senin
Acı badem demi yaptırdın ben sivastayim ilaçlarımi burda. Alıyorum tedavi ordaEvet canım 2017 de dondurmustuk
10. Günde çıkıyor 5. Gün embriyo şuydu benimki kanda cikti10 gün sonra yap dediler bana bekliyorumm
Mémorial de yaptırdım canimAcı badem demi yaptırdın ben sivastayim ilaçlarımi burda. Alıyorum tedavi orda
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah ben taze yaptırdım yumurta donduramadim o yüzden stres yapıyorum tekrar toplama süreci filan yıpratıcı şehir değiştirmekMémorial de yaptırdım canim
Benim 3.gün embriyosu10. Günde çıkıyor 5. Gün embriyo şuydu benimki kanda cikti
İnş tutar canım ama dondurulmuş avantajı ikisinde ilaç hormon iğneleri vurularak sadece transfer ilaçları almakAnladım canım hayırlısı olsun inşallah ben taze yaptırdım yumurta donduramadim o yüzden stres yapıyorum tekrar toplama süreci filan yıpratıcı şehir değiştirmek
Benim 3.gün embriyosu
Evet öyle olsaydı tutmazsa bı Ümit donmuslar var derdim ama inşallah tutarda hiç gerek kalmazİnş tutar canım ama dondurulmuş avantajı ikisinde ilaç hormon iğneleri vurularak sadece transfer ilaçları almak
Perşembe günü kan vericemBetül tutmuştur inş cnm bir kan ver bakalım inşallah pozitif olsun beklesen daha iyi tabi ama insan çok heyecanlı oluyor
Hayırlı olsun canım inşallah bizde güzel haberler alırızBende pco var bu arada iki kez denemem oldu birinden 4 yaşında kızım var dün test yaptım hamileyim 14 ocakta transferimiz olmustu
İnş kalbin içinde ferah tutEvet öyle olsaydı tutmazsa bı Ümit donmuslar var derdim ama inşallah tutarda hiç gerek kalmaz
Canım bana mı dedin benim daha çok erken bugün ikinci gün transferin günü dolmadan vermem benBetül tutmuştur inş cnm bir kan ver bakalım inşallah pozitif olsun beklesen daha iyi tabi ama insan çok heyecanlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?