- Konu Sahibi pcostupbebk
Karıştırmış im canım bol bol dinlen inş tutmuştur ve yerini saglamlastiriyordurCanım bana mı dedin benim daha çok erken bugün ikinci gün transferin günü dolmadan vermem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karıştırmış im canım bol bol dinlen inş tutmuştur ve yerini saglamlastiriyordurCanım bana mı dedin benim daha çok erken bugün ikinci gün transferin günü dolmadan vermem ben
Amin canım sağolKarıştırmış im canım bol bol dinlen inş tutmuştur ve yerini saglamlastiriyordur
Günaydın kızlar ben kan verdim sonuç bekliyorum dua edin Babam abim korona çıktı bende sürekli hasuruk var en son aşılamamda da ben korona olmuştum şimdide tüp bebek te test vermek istemedim korona çıkarsam daha kötü olurum dieHayırlı akşamlar kızlar ne durumdasınız ne yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun inşallah değilsindir canımGünaydın kızlar ben kan verdim sonuç bekliyorum dua edin Babam abim korona çıktı bende sürekli hasuruk var en son aşılamamda da ben korona olmuştum şimdide tüp bebek te test vermek istemedim korona çıkarsam daha kötü olurum die
Şuan hangi aşamada siniz acebaherkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)
Kızlar hamileyimmmmÇok geçmiş olsun inşallah değilsindir canım
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar hamileyimmmm
Sağol canımGözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Gözün aydın canım hamişlerin duası kabul olurmuş bize de dua etKızlar hamileyimmmm
Ne zaman transfer olmuştuKızlar hamileyimmmm
MaşallahKızlar hamileyimmmm
18 ocaktaNe zaman transfer olmuştu
Rabbim en kısa zamanda inşallah sizde nasip etsin canımMaşallah
Bende hamileyim canım diğer arkadaşlarda nasip etsin kan sonucun ne çıktı tek mi çiftmi embriyo pazartesi öğrendim bende bthcg 224 dü doktor sağlıklı ilerliyorum 2 gün sonra gel dedi 484 çıktı inşallah Şubat ortası kalp atışı dinleyeceğizRabbim en kısa zamanda inşallah sizde nasip etsin canım
İlk canim 27 yaş Sevindim canım send ne güzel isteğine ulaşmış sin2022 tüp bebek süreçleri başlığında bu yıl tüp bebek yaptıran arkdaşlar var o konuyada bak ilk bebeğin mi canım kaç yaşındasın
Kan sonucun 92 çıktı canım 9 gün bugünBende hamileyim canım diğer arkadaşlarda nasip etsin kan sonucun ne çıktı tek mi çiftmi embriyo pazartesi öğrendim bende bthcg 224 dü doktor sağlıklı ilerliyorum 2 gün sonra gel dedi 484 çıktı inşallah Şubat ortası kalp atışı dinleyeceğiz
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin darısı başımızaKızlar hamileyimmmm
Opu oldu bugün de histereskopi oldum şimdi adeti beklicez adet olunca transfer için hazırlıklar baslicakŞuan hangi aşamada siniz aceba