• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Hayırlı akşamlar kızlar ne durumdasınız ne yapıyorsunuz
Günaydın kızlar ben kan verdim sonuç bekliyorum dua edin 😊😊 Babam abim korona çıktı bende sürekli hasuruk var en son aşılamamda da ben korona olmuştum şimdide tüp bebek te test vermek istemedim korona çıkarsam daha kötü olurum die

Günaydın kızlar ben kan verdim sonuç bekliyorum dua edin 😊😊 Babam abim korona çıktı bende sürekli hasuruk var en son aşılamamda da ben korona olmuştum şimdide tüp bebek te test vermek istemedim korona çıkarsam daha kötü olurum die
Çok geçmiş olsun inşallah değilsindir canım

Rabbim en kısa zamanda inşallah sizde nasip etsin canım
Bende hamileyim canım diğer arkadaşlarda nasip etsin kan sonucun ne çıktı tek mi çiftmi embriyo pazartesi öğrendim bende bthcg 224 dü doktor sağlıklı ilerliyorum 2 gün sonra gel dedi 484 çıktı inşallah Şubat ortası kalp atışı dinleyeceğiz

2022 tüp bebek süreçleri başlığında bu yıl tüp bebek yaptıran arkdaşlar var o konuyada bak ilk bebeğin mi canım kaç yaşındasın

Bende hamileyim canım diğer arkadaşlarda nasip etsin kan sonucun ne çıktı tek mi çiftmi embriyo pazartesi öğrendim bende bthcg 224 dü doktor sağlıklı ilerliyorum 2 gün sonra gel dedi 484 çıktı inşallah Şubat ortası kalp atışı dinleyeceğiz
Kan sonucun 92 çıktı canım 9 gün bugün

Back