- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
- Konu Sahibi pcostupbebk
Polikistik over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pkolu olup ilk denemede 2017 yılında dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi 14 ocakta kalan dondurulmuş 2 embriyo transferi gerçekleşti bakalım heyecanla test sonucu bekliyorum herkese dua ediyorum inş güzel hayırlı evlatları olsun isteyen herkesinPolikistik over
Rabbim inşallah yüzünü güldürür tekrardan canım benim ilk tüp bebek denemem 18inde transfer olacam çok korkuyorum tutmaz die 6 senelik evliyim hiç hamile kalamadim şimdiye kadar kalamadin tüp bebekle hemen kalacağını mi sanıyon diyorum kendi kendimeBen pkolu olup ilk denemede 2017 yılında dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi 14 ocakta kalan dondurulmuş 2 embriyo transferi gerçekleşti bakalım heyecanla test sonucu bekliyorum herkese dua ediyorum inş güzel hayırlı evlatları olsun isteyen herkesin
Rabbim inşallah yüzünü güldürür tekrardan canım benim ilk tüp bebek denemem 18inde transfer olacam çok korkuyorum tutmaz die 6 senelik evliyim hiç hamile kalamadim şimdiye kadar kalamadin tüp bebekle hemen kalacağını mi sanıyon diyorum kendi kendime bide benimki Taze transfer oda canımı sıkıyor genelede dondurulmuş tutuyor okuduklarımda
Çok sağol canım inşallah tutar karnında halen şişlik var 4 gün oldu bide göğüslerim çok ağrıyor bu şekilde tutarmikiBöyle kuruntular bende yaptım içim daraldıkça kunfeyekun dedim Allah ol der olur ruhu veren o o yüzden ne kesin tutar de ne umudunu kes inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim pco olup tüp bebeksi hamile kalanda var tüp bebekle ilk deneme de tutana var havuç tüket bol su iç transfere kadar sağlıklı beslen transferden sonrada hemen çiş yapma ben altıma kaçırdım kalkmadım ilaç kullanımına harfiyen uydum wc dışında yemek yeme dışında çok ayakta dolanmadım özellikle ilk 10 gün çok dikkat ettim sabah akşam havuç suyu içtim kivi ceviz esmer ekmek yedim
Tutar inşallah rahim kalınlaşıyo ya şişlik ondandır suyu bol içÇok sağol canım inşallah tutar karnında halen şişlik var 4 gün oldu bide göğüslerim çok ağrıyor bu şekilde tutarmikiÇok sağol canım inşallah tutar karnında halen şişlik var 4 gün oldu bide göğüslerim çok ağrıyor bu şekilde tutarmiki
İlk denemeniz mi neler yaşadınızMerhaba bende polikistik overliyim inşallah bu ay transferim olucak cuma günü hem kontrol hem de zannımca transfer günü belli olucak
İlk denemem çok zormuş gerçekten ekim ayında opu oldu inşallah bu ayın sonunda olcak transferİlk denemeniz mi neler yaşadınız
İlk denemeniz mi neler yasadinizMerhaba bende polikistik overliyim inşallah bu ay transferim olucak cuma günü hem kontrol hem de zannımca transfer günü belli olucak
Benim taze transfer olacak sende çok şişlik oldumu kaç yumurta toplandı bide kaç doz igne yaptın benim acaba o yüzden mi az yumurtam oldu pkos olmama ragmenİlk denemem çok zormuş gerçekten ekim ayında opu oldu inşallah bu ayın sonunda olcak transfer
Valla uyutmuyu ağrı o kadar suyu çok içiyorum transfer günü prolaktin bakiyolarmiTutar inşallah rahim kalınlaşıyo ya şişlik ondandır suyu bol iç
Bende de çok şişlik oldu hatta karnıma mideme baskı yapmışlardı uzun bir süre ağrı çektim. Bende de çok yumurta olmadı 10 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi sağlıklı kaliteli 3. Gün embriyosu donduruldu bu 4.ay inşallah bu ayın sonunda transfer olcak ve yumurtanın miktarındansa kalitesi önemli çok sıkmayın canınızıİlk denemeniz mi neler yasadiniz
Benim taze transfer olacak sende çok şişlik oldumu kaç yumurta toplandı bide kaç doz igne yaptın benim acaba o yüzden mi az yumurtam oldu pkos olmama ragmen
Doktora tüm şikayetlerini söyle transfer günü hangi hastanede tedavi görüyorsunValla uyutmuyu ağrı o kadar suyu çok içiyorum transfer günü prolaktin bakiyolarmi
Kaç yumurta oldu ki 1 yada iki olunca öyle taze transfer oluyor benim 16 yumurta toplanmıştı 14 ü döllendi ve sadece 4 tanesi 5. Güne ulaştı mikro çip yöntemi istedik sperm seçilerek döllendi yani 2017 de ikisi transfer oldu 1 i tuttu 14 ocakta 2tane dondurulmuş embriyo transferi olduDoktora tüm şikayetlerini söyle transfer günü hangi hastanede tedavi görüyorsun
Benimde 10 toplandı 6sibdollenecek durumdaydı onlarda döllendi ama taze transfer yapilcakBende de çok şişlik oldu hatta karnıma mideme baskı yapmışlardı uzun bir süre ağrı çektim. Bende de çok yumurta olmadı 10 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi sağlıklı kaliteli 3. Gün embriyosu donduruldu bu 4.ay inşallah bu ayın sonunda transfer olcak ve yumurtanın miktarındansa kalitesi önemli çok sıkmayın canınızı
Ne güzel inşallah sımsıkı tutunur bebişlerBenimde 10 toplandı 6sibdollenecek durumdaydı onlarda döllendi ama taze transfer yapilcak
Taze transfer olacağı için çok tedirginim 2 emryo konulcakNe güzel inşallah sımsıkı tutunur bebişler