• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Ben pkolu olup ilk denemede 2017 yılında dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi 14 ocakta kalan dondurulmuş 2 embriyo transferi gerçekleşti bakalım heyecanla test sonucu bekliyorum herkese dua ediyorum inş güzel hayırlı evlatları olsun isteyen herkesin

Ben pkolu olup ilk denemede 2017 yılında dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi 14 ocakta kalan dondurulmuş 2 embriyo transferi gerçekleşti bakalım heyecanla test sonucu bekliyorum herkese dua ediyorum inş güzel hayırlı evlatları olsun isteyen herkesin
Rabbim inşallah yüzünü güldürür tekrardan canım benim ilk tüp bebek denemem 18inde transfer olacam çok korkuyorum tutmaz die 6 senelik evliyim hiç hamile kalamadim şimdiye kadar kalamadin tüp bebekle hemen kalacağını mi sanıyon diyorum kendi kendime

Rabbim inşallah yüzünü güldürür tekrardan canım benim ilk tüp bebek denemem 18inde transfer olacam çok korkuyorum tutmaz die 6 senelik evliyim hiç hamile kalamadim şimdiye kadar kalamadin tüp bebekle hemen kalacağını mi sanıyon diyorum kendi kendime bide benimki Taze transfer oda canımı sıkıyor genelede dondurulmuş tutuyor okuduklarımda

Böyle kuruntular bende yaptım içim daraldıkça kunfeyekun dedim Allah ol der olur ruhu veren o o yüzden ne kesin tutar de ne umudunu kes inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim pco olup tüp bebeksi hamile kalanda var tüp bebekle ilk deneme de tutana var havuç tüket bol su iç transfere kadar sağlıklı beslen transferden sonrada hemen çiş yapma ben altıma kaçırdım kalkmadım ilaç kullanımına harfiyen uydum wc dışında yemek yeme dışında çok ayakta dolanmadım özellikle ilk 10 gün çok dikkat ettim sabah akşam havuç suyu içtim kivi ceviz esmer ekmek yedim

Böyle kuruntular bende yaptım içim daraldıkça kunfeyekun dedim Allah ol der olur ruhu veren o o yüzden ne kesin tutar de ne umudunu kes inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim pco olup tüp bebeksi hamile kalanda var tüp bebekle ilk deneme de tutana var havuç tüket bol su iç transfere kadar sağlıklı beslen transferden sonrada hemen çiş yapma ben altıma kaçırdım kalkmadım ilaç kullanımına harfiyen uydum wc dışında yemek yeme dışında çok ayakta dolanmadım özellikle ilk 10 gün çok dikkat ettim sabah akşam havuç suyu içtim kivi ceviz esmer ekmek yedim
Çok sağol canım inşallah tutar karnında halen şişlik var 4 gün oldu bide göğüslerim çok ağrıyor bu şekilde tutarmiki

Merhaba bende polikistik overliyim inşallah bu ay transferim olucak cuma günü hem kontrol hem de zannımca transfer günü belli olucak

Çok sağol canım inşallah tutar karnında halen şişlik var 4 gün oldu bide göğüslerim çok ağrıyor bu şekilde tutarmiki
Tutar inşallah rahim kalınlaşıyo ya şişlik ondandır suyu bol iç

Merhaba bende polikistik overliyim inşallah bu ay transferim olucak cuma günü hem kontrol hem de zannımca transfer günü belli olucak
İlk denemeniz mi neler yasadiniz
İlk denemem çok zormuş gerçekten ekim ayında opu oldu inşallah bu ayın sonunda olcak transfer
Benim taze transfer olacak sende çok şişlik oldumu kaç yumurta toplandı bide kaç doz igne yaptın benim acaba o yüzden mi az yumurtam oldu pkos olmama ragmen

İlk denemeniz mi neler yasadiniz

Benim taze transfer olacak sende çok şişlik oldumu kaç yumurta toplandı bide kaç doz igne yaptın benim acaba o yüzden mi az yumurtam oldu pkos olmama ragmen
Bende de çok şişlik oldu hatta karnıma mideme baskı yapmışlardı uzun bir süre ağrı çektim. Bende de çok yumurta olmadı 10 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi sağlıklı kaliteli 3. Gün embriyosu donduruldu bu 4.ay inşallah bu ayın sonunda transfer olcak ve yumurtanın miktarındansa kalitesi önemli çok sıkmayın canınızı

Doktora tüm şikayetlerini söyle transfer günü hangi hastanede tedavi görüyorsun
Kaç yumurta oldu ki 1 yada iki olunca öyle taze transfer oluyor benim 16 yumurta toplanmıştı 14 ü döllendi ve sadece 4 tanesi 5. Güne ulaştı mikro çip yöntemi istedik sperm seçilerek döllendi yani 2017 de ikisi transfer oldu 1 i tuttu 14 ocakta 2tane dondurulmuş embriyo transferi oldu

Transferden 1 hafta önce kan değerim baktılar şu gün transfer dediler Di o zaman şimdide aynı oldu çok yumurta çıkınca vücüt dinlendiriyorlar 1 yumurta ne olunca aynı gün transfer olanı duymuştum sen de rabbim bilir de dua et elimizden bişey gelmiyorki kafanda deli sorular oluyor tutarı tutmaz mı kimisi çok denemiş vazgeçince tutmuş kimisi ilkte tutmuş bende 5. Deneme girerken hamile kalmıştım kesin tutmaz demedim Allah verirse tutacak diye kalpten inandım

Bende de çok şişlik oldu hatta karnıma mideme baskı yapmışlardı uzun bir süre ağrı çektim. Bende de çok yumurta olmadı 10 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi sağlıklı kaliteli 3. Gün embriyosu donduruldu bu 4.ay inşallah bu ayın sonunda transfer olcak ve yumurtanın miktarındansa kalitesi önemli çok sıkmayın canınızı
Benimde 10 toplandı 6sibdollenecek durumdaydı onlarda döllendi ama taze transfer yapilcak

Back