Kıbrıs’da tüp bebek yaptırıp tutanlar

ofdofof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
9
2
36
Şansımı bir de Kıbrıs da denemek istiyorum tüp bebek için . Kendi yumurtalarım ile . Yaptıranlar varsa tutanlar bana önereceğiz merkezler varsa önerilere açığım 🌸

Şansımı bir de Kıbrıs da denemek istiyorum tüp bebek için . Kendi yumurtalarım ile . Yaptıranlar varsa tutanlar bana önereceğiz merkezler varsa önerilere açığım 🌸
Kuzum ben oldum 10 marta Gazimağusa da oldum cyrpus hospitalda özel hastane çift emriyo konuldu çok şükür tuttu öneririm opr. Doktor Halil İbrahim tekin şiddetle öneririm 7 yılın ardından tabi bu benim ilk tüp bebek deneyişimdi.

Son düzenleme:
Kuzum ben oldum 10 marta Gazimağusa da oldum cyrpus hospitalda özel hastane çift emriyo konuldu çok şükür tuttu öneririm opr. Doktor Halil İbrahim tekin şiddetle öneririm 7 yılın ardından tabi bu benim ilk tüp bebek deneyişim çok şükür tutt
Sağlıkla kucağınıza alın insallah . Yaşınız kaç peki söylemek isterseniz tabi söyleyin 🌸

Sağlıkla kucağınıza alın insallah . Yaşınız kaç peki söylemek isterseniz tabi söyleyin 🌸
Bir kaç kere İstanbul’a da gittik Beşiktaş’ta bir özel hastaneye momart diye ama memnun kalmadık hem Türkiye ye göre Kıbrıs daha uygun araştırdık iyice

Bir kaç kere İstanbul’a da gittik Beşiktaş’ta bir özel hastaneye momart diye ama memnun kalmadık hem Türkiye ye göre Kıbrıs daha uygun araştırdık iyice
Evet Kıbrıs da aslında uygun gibi . Süreçler uzun mu sürüyor peki yumurta toplama transfer vs . Merkez bulup bian önce aslında başlamak da istiyorum ama bakalım

Evet Kıbrıs da aslında uygun gibi . Süreçler uzun mu sürüyor peki yumurta toplama transfer vs . Merkez bulup bian önce aslında başlamak da istiyorum ama bakalım
Hayır uzun sürmüyor yani çıkacak yumurtanın kalitesinede bağlı bende 12 şubatta yumurta toplandı 21 gün sonra transfere çağırdılar

Ne güzel sizin adınıza sevindim bana da fikir oldunuz . Bende pcos var sizin probleminiz var mı yoksa sebepsiz mi
Yok bende sorun fakat eşimde sorun vardı kuzum bende sadece 3 sene önce çikolata kisti var dedi momart ama önemsemedim sonra soğan suyu içtim bir kaç gün üste üste hiç gidip bidaha baktırmamıştım

Yok bende sorun fakat eşimde sorun vardı kuzum bende sadece 3 sene önce çikolata kisti var dedi momart ama önemsemedim sonra soğan suyu içtim bir kaç gün üste üste hiç gidip bidaha baktırmamıştım
Soğan suyu evet bazen bende içiyorum . Rahim filmini acaba şimdiden çektirsem mi ki merkez bulana kadar onu düşünüyorum sanırım istiyorlarmış

Kızlar bu kıbrıs baslığını çok görüyorum neden kıbrıs ı tercih etmeyi düsünüyorsunuz? Bilgilendirirseniz cok sevinirim

Kıbrısta farklı yöntemlerle yapıyor olabilirlermi yani Türkiyede yasal olmayan yöntemlerle..

Kıbrısta farklı yöntemlerle yapıyor olabilirlermi yani Türkiyede yasal olmayan yöntemlerle..
Tabi orda sperm bankaları var keza aynı yumurtalar içinde geçerli ama biz kendi yumurta ve spermi kullandık ve orda cinsiyet seçme de var Türkiye’de yok mesala yasak gerçi biz seçmedik çok günah seçen vardır illa bence

Örneğin türkiyede bahceci için avrupanın 3. Sü diyorlar teknoloji acısından. Oranın farkı nedir
Orada gerçekten Türkiye ye göre başarı oranı daha fazla kendim için bir demiyorum ama çok bildiğim İnsanlar Türkiye yerine orayı tercih ediyor konaklama otel zaten hastane anlaşmalı oluyor

Tabi orda sperm bankaları var keza aynı yumurtalar içinde geçerli ama biz kendi yumurta ve spermi kullandık ve orda cinsiyet seçme de var Türkiye’de yok mesala yasak gerçi biz seçmedik çok günah seçen vardır illa bence
Canım merakımdan soruyorum yumurta veya spermi bankadan kullanınca dnası sana ait mi oluyor ki çocuğun

Back
X