Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben oldum 10 marta Gazimağusa da oldum cyrpus hospitalda özel hastane çift emriyo konuldu çok şükür tuttu öneririm opr. Doktor Halil İbrahim tekin şiddetle öneririm 7 yılın ardından tabi bu benim ilk tüp bebek deneyişimdi.Şansımı bir de Kıbrıs da denemek istiyorum tüp bebek için . Kendi yumurtalarım ile . Yaptıranlar varsa tutanlar bana önereceğiz merkezler varsa önerilere açığım![]()
Sağlıkla kucağınıza alın insallah . Yaşınız kaç peki söylemek isterseniz tabi söyleyinKuzum ben oldum 10 marta Gazimağusa da oldum cyrpus hospitalda özel hastane çift emriyo konuldu çok şükür tuttu öneririm opr. Doktor Halil İbrahim tekin şiddetle öneririm 7 yılın ardından tabi bu benim ilk tüp bebek deneyişim çok şükür tutt
Tabi 24 yaşındayımSağlıkla kucağınıza alın insallah . Yaşınız kaç peki söylemek isterseniz tabi söyleyin![]()
Bir kaç kere İstanbul’a da gittik Beşiktaş’ta bir özel hastaneye momart diye ama memnun kalmadık hem Türkiye ye göre Kıbrıs daha uygun araştırdık iyiceSağlıkla kucağınıza alın insallah . Yaşınız kaç peki söylemek isterseniz tabi söyleyin![]()
Evet Kıbrıs da aslında uygun gibi . Süreçler uzun mu sürüyor peki yumurta toplama transfer vs . Merkez bulup bian önce aslında başlamak da istiyorum ama bakalımBir kaç kere İstanbul’a da gittik Beşiktaş’ta bir özel hastaneye momart diye ama memnun kalmadık hem Türkiye ye göre Kıbrıs daha uygun araştırdık iyice
Hayır uzun sürmüyor yani çıkacak yumurtanın kalitesinede bağlı bende 12 şubatta yumurta toplandı 21 gün sonra transfere çağırdılarEvet Kıbrıs da aslında uygun gibi . Süreçler uzun mu sürüyor peki yumurta toplama transfer vs . Merkez bulup bian önce aslında başlamak da istiyorum ama bakalım
Ne güzel sizin adınıza sevindim bana da fikir oldunuz . Bende pcos var sizin probleminiz var mı yoksa sebepsiz miHayır uzun sürmüyor yani çıkacak yumurtanın kalitesinede bağlı bende 12 şubatta yumurta toplandı 21 gün sonra transfere çağırdılar
Yok bende sorun fakat eşimde sorun vardı kuzum bende sadece 3 sene önce çikolata kisti var dedi momart ama önemsemedim sonra soğan suyu içtim bir kaç gün üste üste hiç gidip bidaha baktırmamıştımNe güzel sizin adınıza sevindim bana da fikir oldunuz . Bende pcos var sizin probleminiz var mı yoksa sebepsiz mi
Soğan suyu evet bazen bende içiyorum . Rahim filmini acaba şimdiden çektirsem mi ki merkez bulana kadar onu düşünüyorum sanırım istiyorlarmışYok bende sorun fakat eşimde sorun vardı kuzum bende sadece 3 sene önce çikolata kisti var dedi momart ama önemsemedim sonra soğan suyu içtim bir kaç gün üste üste hiç gidip bidaha baktırmamıştım
Kendi açımdan söylemek gerekirse daha önce denedim olmadı şimdi bir de Kıbrıs da denemek istiyorum benKızlar bu kıbrıs baslığını çok görüyorum neden kıbrıs ı tercih etmeyi düsünüyorsunuz? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Bende düsünme asamasındayım kolay isler değil emeklerinizin karsılığını alırsınız insallahKendi açımdan söylemek gerekirse daha önce denedim olmadı şimdi bir de Kıbrıs da denemek istiyorum ben
Daha ileri teknoloji gbi onlarınki çok memnuniyet var orayla ilgili bizde orayı seçtik ilk denemede tuttu şükür kiKızlar bu kıbrıs baslığını çok görüyorum neden kıbrıs ı tercih etmeyi düsünüyorsunuz? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Örneğin türkiyede bahceci için avrupanın 3. Sü diyorlar teknoloji acısından. Oranın farkı nedirDaha ileri teknoloji gbi onlarınki çok memnuniyet var orayla ilgili bizde orayı seçtik ilk denemede tuttu şükür ki
Tabi orda sperm bankaları var keza aynı yumurtalar içinde geçerli ama biz kendi yumurta ve spermi kullandık ve orda cinsiyet seçme de var Türkiye’de yok mesala yasak gerçi biz seçmedik çok günah seçen vardır illa benceKıbrısta farklı yöntemlerle yapıyor olabilirlermi yani Türkiyede yasal olmayan yöntemlerle..
Orada gerçekten Türkiye ye göre başarı oranı daha fazla kendim için bir demiyorum ama çok bildiğim İnsanlar Türkiye yerine orayı tercih ediyor konaklama otel zaten hastane anlaşmalı oluyorÖrneğin türkiyede bahceci için avrupanın 3. Sü diyorlar teknoloji acısından. Oranın farkı nedir
Canım merakımdan soruyorum yumurta veya spermi bankadan kullanınca dnası sana ait mi oluyor ki çocuğunTabi orda sperm bankaları var keza aynı yumurtalar içinde geçerli ama biz kendi yumurta ve spermi kullandık ve orda cinsiyet seçme de var Türkiye’de yok mesala yasak gerçi biz seçmedik çok günah seçen vardır illa bence