İnşallah tutunur güzel haberlerini bekliyorum canım. Daha önce tedavi gördünmü kiGaliba aynı süreçlerden geçiyoruz 3 yıllık evliyim ilk kez pcos var ilk kez gonal f ve ovitrelle kullanıyorum yarın yani perşembe kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi ve aşılama olacak. Güzel haberlerimizi alırız inşallah
Doktor seçimi çok önemli gerçekten ya allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahgördüm sayılır neden sayılır çünkü gittiğim doktor yanlış tedavi uyguladı ilaçları verip örneğin 5 gün klomen kullan sonra 5. Günü çatlatma iğnesi yap 36 saat sonra birliktelik yaşa dedi gönderdi ve oy kist oluştu sonra ben 5-6 ay tedavi falan bıraktım bu ay tekrar başladık
Ben de 2 yıllık evliyim ve pcos um var ilaç ve çatlatma iğneleri denedik olmadı ilk aşılamamı yaptım bugün 5. günüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar merhaba. 2 yıllık evliyim. Pcos rahatsızlığım var 3 aydırda tedavi görüyorum. İlk iki ay özel doktora gittim gonal f ve ovitrelle kullandım olmadı. Geçen ay ara verdik vücudu dinlendirelim dedik. Bu ay aşılama deneyecektik ben eğitim araştırma hastanesinde denemek istedim. 3 gündür yine gonal f kullanıyorum cuma kontrolüm var ona göre ovitrelle vuracağım ve aşılama olucak. Yaşım 27 ve ilk çocuğum olucak inşallah. Aşılama olup ilkte tutan var mı ? Bu ay aşılama olacak olanlarlada motivasyon amaçlıda bilgi alışverişi yapmak isterim.
Hakkınızda hayırlısı aşılamadan sonra çok ayakta kalmayın olabildiğince dinlenin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahGaliba aynı süreçlerden geçiyoruz 3 yıllık evliyim ilk kez pcos var ilk kez gonal f ve ovitrelle kullanıyorum yarın yani perşembe kontrolüm var sonrasında çatlatma iğnesi ve aşılama olacak. Güzel haberlerimizi alırız inşallah
Kızlar merhaba. 2 yıllık evliyim. Pcos rahatsızlığım var 3 aydırda tedavi görüyorum. İlk iki ay özel doktora gittim gonal f ve ovitrelle kullandım olmadı. Geçen ay ara verdik vücudu dinlendirelim dedik. Bu ay aşılama deneyecektik ben eğitim araştırma hastanesinde denemek istedim. 3 gündür yine gonal f kullanıyorum cuma kontrolüm var ona göre ovitrelle vuracağım ve aşılama olucak. Yaşım 27 ve ilk çocuğum olucak inşallah. Aşılama olup ilkte tutan var mı ? Bu ay aşılama olacak olanlarlada motivasyon amaçlıda bilgi alışverişi yapmak isterim.
Yaa inşallah tutunmuştur minik belirtin falan varmı canım hiçBen de 2 yıllık evliyim ve pcos um var ilaç ve çatlatma iğneleri denedik olmadı ilk aşılamamı yaptım bugün 5. günüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşaallah canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa inşallah tutunmuştur minik belirtin falan varmı canım hiç
Kaç kiloyla hamile kaldınız ? İnsülin direncim var evet kolay da kilo veremiyorum doktorum kilo vermem gerektiğini söylemiştiAşılamadan önce insülin direncinize falan baktırdınız mı? Pcos kilo verince düzeliyor genelde. Ben de pcosluyum doğal yollardan oldu bebeğim.
Ben 112 kg çıkmıştım sonra diyet spor ve insülin hapıyla 28 kg verdim 84 ile hamile kaldım. Boyum 1.75 hamilelikte 5 kg aldım. Doğum sonrası 11 kg gitti. Kesinlikle insülin direncimi düzeltmemle alakası olduğuna inanmıyorum. Yoksa daha fazla kilo alırdım.Kaç kiloyla hamile kaldınız ? İnsülin direncim var evet kolay da kilo veremiyorum doktorum kilo vermem gerektiğini söylemişti
Bence aşılamayla uğraşmak yerine azmedip kilo verin. İnan çok daha kolay ve psikolojinizi daha çok destekleyecek kilo vermek.Kaç kiloyla hamile kaldınız ? İnsülin direncim var evet kolay da kilo veremiyorum doktorum kilo vermem gerektiğini söylemişti
Matofin mi kullandın canım pekiBence aşılamayla uğraşmak yerine azmedip kilo verin. İnan çok daha kolay ve psikolojinizi daha çok destekleyecek kilo vermek.
Glifor kullandım 3 ayMatofin mi kullandın canım peki
Evet kilo vermenin etkisi olabiliyor tabi ki ama her zaman değil malesef. Kontrol çok önemlibenim zaten çok kilom yok ideal kilomdan sadece 2 kilo fazlayım. Pcosluyum ama süreci yönetebiliyorum ama yinede malesef olamıyor. Keşke sadece kilo vermek ile olsaydı
Yumurta geliştirici ilaç kullanıyomusun canım. Benimde yarın kontrolüm var muhtemelen pazartesi alışılama olacağımKızlar pazartesi aşılama yapılacak bugün kontrole gitti. 19 mm yumurtam bu aksam yarın aksam ilişki cumartesi çatlama iğnesi pazartesi aşılama dedi normal mi bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi