Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün letu 2 gün fostimon 75 mg kullandım 19 mm bi tane yumurtam var pazartesi aşılama dedi bana da ilk defa yaptırıcam inşallah sizinde hersey yolundadir pazartesiden sonra beraber gün sayarızEvet kilo vermenin etkisi olabiliyor tabi ki ama her zaman değil malesef. Kontrol çok önemli
Yumurta geliştirici ilaç kullanıyomusun canım. Benimde yarın kontrolüm var muhtemelen pazartesi alışılama olacağım
Hadi hayırlısı belirtilerin varmı peki canım inşallah tutunmuştur bebişingeçtiğimiz cumartesi aşılama oldum nasıl geçmiyor günler size anlatamam 5. Günü bu gün bakalım nasıl olacak
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki5 gün letu 2 gün fostimon 75 mg kullandım 19 mm bi tane yumurtam var pazartesi aşılama dedi bana da ilk defa yaptırıcam inşallah sizinde hersey yolundadir pazartesiden sonra beraber gün sayarız
Cumartesi gece 11 çatlatma iğnesi vur dediHadi hayırlısı belirtilerin varmı peki canım inşallah tutunmuştur bebişin
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki
Merhaba son durumunuz nedir bir de hangi şehirdesiniz ne kadarsa yaptırdınız aşılamayıBelirtilerim uyku asla yatmayen, gögüste dokununca ağrı bir de düzenli kasık ağrısı ama daha 7. Gün bile değil nasıl dayanacağım 1 hafta daha bilmiyorum kalbim küt küt
Merhaba düzce üniversite hastanesinde yaptırdım pazartesi günü beklemedeyim ama umudum yok sperm sonucu cok kötü cıktıMerhaba son durumunuz nedir bir de hangi şehirdesiniz ne kadarsa yaptırdınız aşılamayı
Hayırlısı olsunMerhaba düzce üniversite hastanesinde yaptırdım pazartesi günü beklemedeyim ama umudum yok sperm sonucu cok kötü cıktı
2 gün sonra tekrar kan verin 2 katına cıkması lazım ınsallah gebelık haberlerinizi alırızKızlar ben 28 eylülde çatlatma iğnesi oldum 30 eylül aşılma bu gün aşılama sonrası 12. Günğm değerim 10.00 çıktı sizce hamile miyim?
Sonucunuz nedirİnşallah yarın test yaptıracağım yazarım buraya. İlk aşılama da tutan biri olarak umut olurum umarım
Diğer topikten takip ediyorum sizi bana olumlu sonuç alacaksanız gibi geliyor umarım yanılmamHadi hayırlısı belirtilerin varmı peki canım inşallah tutunmuştur bebişin
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki
İnşallah bi test yaptırdım aşılamadan sonra 8.gün 3.88 çıktı ama bakacağız ilerleyen zamanlarda artık cuma günü tekrar kan vereceğimDiğer topikten takip ediyorum sizi bana olumlu sonuç alacaksanız gibi geliyor umarım yanılmam
Hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah bi test yaptırdım aşılamadan sonra 8.gün 3.88 çıktı ama bakacağız ilerleyen zamanlarda artık cuma günü tekrar kan vereceğim
Bende bilmiyorum ilk testim regli öncesi 9 çıktı 3 gün sonra 16 ondan 3 gün sonra 25 yarın iki katına çıkarsa var çıkmazsa kimyasal gebelikmiş. Yazamadım o yüzden bişeyDiğer topikten takip ediyorum sizi bana olumlu sonuç alacaksanız gibi geliyor umarım yanılmam
Hayırlısı olsun inşaAllahBende bilmiyorum ilk testim regli öncesi 9 çıktı 3 gün sonra 16 ondan 3 gün sonra 25 yarın iki katına çıkarsa var çıkmazsa kimyasal gebelikmiş. Yazamadım o yüzden bişey
Tuttumu pekiBen de 2 yıllık evliyim ve pcos um var ilaç ve çatlatma iğneleri denedik olmadı ilk aşılamamı yaptım bugün 5. günüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin