PCOS OLUP İLK KEZ AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VAR MI ?

Evet kilo vermenin etkisi olabiliyor tabi ki ama her zaman değil malesef. Kontrol çok önemli

Yumurta geliştirici ilaç kullanıyomusun canım. Benimde yarın kontrolüm var muhtemelen pazartesi alışılama olacağım
5 gün letu 2 gün fostimon 75 mg kullandım 19 mm bi tane yumurtam var pazartesi aşılama dedi bana da ilk defa yaptırıcam 😊 inşallah sizinde hersey yolundadir pazartesiden sonra beraber gün sayarız ☺️

geçtiğimiz cumartesi aşılama oldum nasıl geçmiyor günler size anlatamam 5. Günü bu gün bakalım nasıl olacak
Hadi hayırlısı belirtilerin varmı peki canım inşallah tutunmuştur bebişin 🥰
5 gün letu 2 gün fostimon 75 mg kullandım 19 mm bi tane yumurtam var pazartesi aşılama dedi bana da ilk defa yaptırıcam 😊 inşallah sizinde hersey yolundadir pazartesiden sonra beraber gün sayarız ☺️
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum😍 çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki

Belirtilerim uyku asla yatmayen, gögüste dokununca ağrı bir de düzenli kasık ağrısı ama daha 7. Gün bile değil nasıl dayanacağım 1 hafta daha bilmiyorum kalbim küt küt

Kızlar ben 28 eylülde çatlatma iğnesi oldum 30 eylül aşılma bu gün aşılama sonrası 12. Günğm değerim 10.00 çıktı sizce hamile miyim?

Kızlar ben 28 eylülde çatlatma iğnesi oldum 30 eylül aşılma bu gün aşılama sonrası 12. Günğm değerim 10.00 çıktı sizce hamile miyim?
2 gün sonra tekrar kan verin 2 katına cıkması lazım ınsallah gebelık haberlerinizi alırız

İnşallah yarın test yaptıracağım yazarım buraya. İlk aşılama da tutan biri olarak umut olurum umarım

Pcoslu biri olarak geçen sene ağustosta ilk aşılamam tutmuştu 3 yumurtam vardı üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim yarın tekrar aşılama olacağım umarım güzel sonuçlar alırız

X