e111 Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2023 632 535 32 22 Nisan 2024 Konu Sahibi limon_45 #61 asliyann .!.: bir sey söyleyeyim mi. ben bir sürü farklı doktora gittim ve sadece bir tanesi esin de muayene olsun dedi.. söylemiyorlar sanırım bizim düsünüp yaptığımızı düsünüyorlar Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir bak allahtan benim ki bu konularda çok modern görüşlü hemen gitti test oldu da yüzleştik gerçeklerle
asliyann .!.: bir sey söyleyeyim mi. ben bir sürü farklı doktora gittim ve sadece bir tanesi esin de muayene olsun dedi.. söylemiyorlar sanırım bizim düsünüp yaptığımızı düsünüyorlar Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir bak allahtan benim ki bu konularda çok modern görüşlü hemen gitti test oldu da yüzleştik gerçeklerle
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.431 8.050 28 22 Nisan 2024 Konu Sahibi limon_45 #62 e111 .!.: Doğru olabilir bak allahtan benim ki bu konularda çok modern görüşlü hemen gitti test oldu da yüzleştik gerçeklerle Genişletmek için tıkla... benim de esim 5.ayımızda gitti şükür. bazıları gitmek istemiyor anlamıyorum
e111 .!.: Doğru olabilir bak allahtan benim ki bu konularda çok modern görüşlü hemen gitti test oldu da yüzleştik gerçeklerle Genişletmek için tıkla... benim de esim 5.ayımızda gitti şükür. bazıları gitmek istemiyor anlamıyorum
L limon_45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 12 17 24 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi limon_45 #63 kızlar şuan 6+3 haftalık hamileyim gerçekten hiç beklemediğim ay hamile kaldım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
kızlar şuan 6+3 haftalık hamileyim gerçekten hiç beklemediğim ay hamile kaldım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah