Pcos olup hamile kalamamak

Benim merak ettiğim bir soru var. Pcos teşhisini nasıl koyuyorlar. Kan verip değere mi bakılıyor, rahim filminden mi, ultrasondan mı ?
Benimkini dr her seferinde gösteriyor ultrasonda. Minik minik mercimek kadar bir sürü şeyler var.

Ben 1 seneyi bekliycem galiba. Tsh yuksek cıktı benim bu ayki tahlilimde o sorunu halledeyim somra denemeye devam ederiz diye dusunuyorum.
Ben hiç yumurta takibi yapmadım daha cok stres olacakmısım gibi geliyor

Ben 1 seneyi bekliycem galiba. Tsh yuksek cıktı benim bu ayki tahlilimde o sorunu halledeyim somra denemeye devam ederiz diye dusunuyorum.
Ben hiç yumurta takibi yapmadım daha cok stres olacakmısım gibi geliyor
benim 1 yıl doldu artık yeter ben yumurtlama testi yapınca mutlu oluyorum bilmemek daha çok strese sokuyor beni

benim 1 yıl doldu artık yeter ben yumurtlama testi yapınca mutlu oluyorum bilmemek daha çok strese sokuyor beni
Doğrudur belki ben de denesem benim de kafam rahat edecek. O zaman pkos varken yumurta olgunlastı mı catladı mı catlamadı mı anlasılıyor mı ovulasyon testinde peki? Yoksa olgunlasmasa dahi koyu çıkıyor mu ki? İ

hayır hayır anlıyorsun. yumurta yeteri kadar büyüynce test pozitif oluyor. çatladığında tekrar silikleşiyor. ben mesela 6 aydır hiç pozitif göremedim çünkü hiç yumurtam büyümedi

hayır hayır anlıyorsun. yumurta yeteri kadar büyüynce test pozitif oluyor. çatladığında tekrar silikleşiyor. ben mesela 6 aydır hiç pozitif göremedim çünkü hiç yumurtam büyümedi
Yaaaa. Hey allahım ya nelerle uğrasıyoruz. Yumurtadım mı yumurtam büyüdü mü.. çatladı mı... tuttu mu tutmadı mı... hadi hamile kaldın kese olustu mu olusmadı mı... kalp atısı var mı yok mu..
Sağlıklı mı sağlıksız mı.. Valla cahil olaydım da diyorum hiç stresine girmesemiydim bunların acaba hiç bitmiyor cocuk doğunca da bitmeyecek çok zormuş bu işler. Hep diyorum kimse hamile kalmanın zor olduğunu anlatmıyor birbirine. Hep bir gizleme peşinde insanlar. Herkes pırt diye hamile kalıyormus gibi davranıyor. Ben çevremi uyarıcam öyle hemen isteyince olmuyor arkadasları bilin ona göre davranın diycem

valla ben evlendiğimde hemen hamile kalcam sandım. kimse uyarmadı. benim annem de pcos ve 2.ayında hamile kaldı biz çok biliyoruz diye olmuyor galiba

valla ben evlendiğimde hemen hamile kalcam sandım. kimse uyarmadı. benim annem de pcos ve 2.ayında hamile kaldı biz çok biliyoruz diye olmuyor galiba
Çok bildiğimizden bi de yediğimiz içtiğimiz şeylerden bence. Bilmiyorum siz nasıl beslenirsiniz ne yer ne yemezsiniz ama ben dikkat edemiyorum..
paket tavuklar mı dersiniz, bulyonlar mı dersiniz ohoooo..

Çok bildiğimizden bi de yediğimiz içtiğimiz şeylerden bence. Bilmiyorum siz nasıl beslenirsiniz ne yer ne yemezsiniz ama ben dikkat edemiyorum..
paket tavuklar mı dersiniz, bulyonlar mı dersiniz ohoooo..
ben evlendiğimden beri dikkat ediyorum hep doktorum çok uyardı beni o konuda cünkü ama yine olmuyor bazen sinirlenip pizza söylüyorum

Hangi vitamini kullanıyorsunuz

egzersiz en onemli unsur sanırım

Ben sizin yerinizde olsam denerdim , bir sorun olduğu için değil sperm hem daha kaliteli oluyor hemde yumurta en kaliteli aşamasında tam çatlama anında buluşturuyorlar basit bi işlem
Aşılamanın özelde ücreti nedir devlette de oluyor değil mi zor mu kolay bi işlem mi ve kaç kere gitmeliyiz (bilmediğim için soruyorum ve ilçede yaşıyoruz) benim de olmuyor

Aşılamanın özelde ücreti nedir devlette de oluyor değil mi zor mu kolay bi işlem mi ve kaç kere gitmeliyiz (bilmediğim için soruyorum ve ilçede yaşıyoruz) benim de olmuyor
8-9 bin vardır devlette ücretsiz sadece ilaç alıyorsunuz o kadar , 2-3 defa yaptırın bence , gayet basit işlem hiç endişelenmeyin internette detaylı anlatımları var ama korkulacak bişey yok

8-9 bin vardır devlette ücretsiz sadece ilaç alıyorsunuz o kadar , 2-3 defa yaptırın bence , gayet basit işlem hiç endişelenmeyin internette detaylı anlatımları var ama korkulacak bişey yok
Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah olur.sizin yazınızla görüp karar verdim tutarsa duacınız olacağım

Bak bende de sorun çıkmadı eşimin sıkıntısı vardı boşu boşuna rahim filmi çektirdiler doktorum o kadar kızdı ki çeken doktora, eşin de yani alemmiş hiç doktor da mı söylemedi

Bak bende de sorun çıkmadı eşimin sıkıntısı vardı boşu boşuna rahim filmi çektirdiler doktorum o kadar kızdı ki çeken doktora, eşin de yani alemmiş hiç doktor da mı söylemedi
bir sey söyleyeyim mi. ben bir sürü farklı doktora gittim ve sadece bir tanesi esin de muayene olsun dedi.. söylemiyorlar sanırım bizim düsünüp yaptığımızı düsünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…