Canım pkoyu yenmek isteyenler içeri başlığına gel.
Orda pkoyu kontrol altına alarak gebelik için Uğraşıyoruz. Yabancı bir profun kitabı üzerinden. Sana da faydası okur inşallah. İstsrsen etiket yapayım kitap özetlerini falan oku. Şimdi programa başladı arkadaşlar
Canım pkoyu yenmek isteyenler içeri başlığına gel.
Orda pkoyu kontrol altına alarak gebelik için Uğraşıyoruz. Yabancı bir profun kitabı üzerinden. Sana da faydası okur inşallah. İstsrsen etiket yapayım kitap özetlerini falan oku. Şimdi programa başladı arkadaşlar
80 kiloydum ama boyun çok kısa ve bu yüzden çok belli oluyodu. Doğum kontrol hapı yazmak istedi bende kullanmak istemedim daha sonra olmaz diye düşündüm. Zaten bi iki ay sonra kendiliğinden geldi. Kefir içiyodum her akşam yatmadan kendim mayalayıp çok faydası oluyomuş inşallah sizin de olur
İste en onemlisi bu bende cok kafaya takiyorum
Cok onemli gercekten insallah takmamayi ogrenicem cok sevindim gercekten rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Amin canım inşallah. Sen de tez zaman da bu güzel haberi bize verirsin inşallah. Ben tam vazgeçtiğim anda oldu. Artık aşılama düşünüp araştırmaya başlamıştım ama bu güzel haberi aldım. Sen de hiç bi şekilde kafana takma. Unutma, Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur ❤