Ben 38 yaşındayım bende gebenin günlüğünden aldığım testlerle kaldım. Pcos ve tiroid hastasıyım ve amh 0.0001 korkma diyet yap zayıfla rabbim büyük ben tam 3 kez hamile kaldımMerhaba☺
10 aylıi evliyim 30 yaşındayım en basindan beri bebek dusunuyoruz fakat pcos oldugumu ogrendim. Regl gecikmelerim basladi. Her ay bir umit2 ay cyclo prognivia kullandim fakat bir prof kesinlikle kullanmamam gerektigini soyledi ve biraktim. Suan sadece folik asit kullaniyorum. Bir de #birgebeningunlugu ovulasyon testlerine basladim. Hayirlisi insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Kilolu biri degilim 55 kiloyum insallah Allah banada nasip eder herhangi bir ilac kullandinizmiBen 38 yaşındayım bende gebenin günlüğünden aldığım testlerle kaldım. Pcos ve tiroid hastasıyım ve amh 0.0001 korkma diyet yap zayıfla rabbim büyük ben tam 3 kez hamile kaldım
Herhangi bir ilac kullandiniz mi peki boyle zaman gecince insan umitsizlesiyorBen varım kuzum olana kadar zor olduktan sonra hastalığın gebelikle alakası olmuyor zaten. Gebeliği etkilemiyor yani
İnsallah rabbim isteyen herkesi sevindirsin kucagimizi bos birakmasin ilac falan kullandiniz miİnşallah yakında ben de hamile kalanlar arasında olacağım. Biraz mesakatli bir yol ama sonu güzel . İnşallah en kısa zamanda sizde sevinirsiniz
Yok ilaç kullanmadım hiç. Ovulasyon + kür yaptım ama düşme ümitsizliğe beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. Vardır zamanı günü saati bende 1 bucuk yıl uğraştım.Herhangi bir ilac kullandiniz mi peki boyle zaman gecince insan umitsizlesiyor
Nasil bir kür uyguladiniz? Evet bir zamani var rabbim hayirlisini nasip etsinYok ilaç kullanmadım hiç. Ovulasyon + kür yaptım ama düşme ümitsizliğe beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. Vardır zamanı günü saati bende 1 bucuk yıl uğraştım.
C life ballı macun kullandım 15 gün canım kutunun yarısında şükür geldi minik tavşanımNasil bir kür uyguladiniz? Evet bir zamani var rabbim hayirlisini nasip etsin
Ay super cok sukur ya cok sevindim gercekten rabbim banada nasip eder insallahC life ballı macun kullandım 15 gün canım kutunun yarısında şükür geldi minik tavşanım
İnşâllah 3 aylardayız Rabbim ellerini boş çevirmesinAy super cok sukur ya cok sevindim gercekten rabbim banada nasip eder insallah
Amin insallahhİnşâllah 3 aylardayız Rabbim ellerini boş çevirmesin
Ben 4 yıl bekledim 10 ay nedir ki. Hayır kullanmadım ilaç sadece tiroid ilacım. İnşallah sizede nasip olurKilolu biri degilim 55 kiloyum insallah Allah banada nasip eder herhangi bir ilac kullandinizmi
Amin insallah isteyen herkese nasip olsunBen 4 yıl bekledim 10 ay nedir ki. Hayır kullanmadım ilaç sadece tiroid ilacım. İnşallah sizede nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?