• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos olup gebe kalanlar var mı🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pkoluyum doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ama adetlerim düzeniydi ve evliliğinin 5. Ayında hamile kaldim soğan kürü denemiştim bide kefir çok iyi geliyo kefir iciyodum her akşam bunlar bi araç Rabbim verdikten sonra veriyor çok şükür 🙏❤ inşallah sizde tez zamanda hamile kalırsınız Allahım isteyen herkese versin.😊🥰
Saglikli beslenmeye calisiyorum bende cok kilolu degilim ama dikkat ediyorum yine de pco nun en buyuk dusmani kiloymus cunku insallah rabbim isteyen herkese nasip eder rabbim mutlu etsin sizleride insallah hamişler bize de dua edin😍

Ben varım inofolic toz şaşeyle kaldım öncesinde rahîm filmide cektirmistim belki onunda Etkisi vardır ve kilo verdim
Ne kadar surmustu hamile kalmaniz sizde de adet duzensizligi olmusmuydu acaba🙄 rabbim saglikli hayirli omurler nasip etsin bebisinize insallah bizlerede nasip etsin

Ne kadar surmustu hamile kalmaniz sizde de adet duzensizligi olmusmuydu acaba🙄 rabbim saglikli hayirli omurler nasip etsin bebisinize insallah bizlerede nasip etsin
Canım ilk 6 ay olmayınca gittim pko olduğumu öğrendim 1 bucuksenede oldu tabi ilk matofin verdi bana pkolulara verilen bihap iştahını kesti kilo verdim sonra klomen deneyelim dedi denedik 4 ay onla olmadı rahîm filmi cekelim dedi çektik tüpler açık cıktı ondada problem yok sonrada inofolic toz şase verdi o ay hamile kaldım çabuk olmadı ama hamileliğinde cokgüzel sorunsuz geçti iş hamile kalana kadar pkoda tek sorun hemen olmaması doğurdum bile allah herkese nasip etsin

Aynen oyle test yapmaktan biktim bende artik
Bu sefer moral bozuklugu oluyor
testte negatifi görmek çok büyük hayal kırıklığı ama artık alıştım ve loto oynar gibi 😂😂😂😂 ne çıkarsa şansıma diyorum artık test yaptığımda negatifi görünce üzülmüyorum 🤗

Canım ilk 6 ay olmayınca gittim pko olduğumu öğrendim 1 bucuksenede oldu tabi ilk matofin verdi bana pkolulara verilen bihap iştahını kesti kilo verdim sonra klomen deneyelim dedi denedik 4 ay onla olmadı rahîm filmi cekelim dedi çektik tüpler açık cıktı ondada problem yok sonrada inofolic toz şase verdi o ay hamile kaldım çabuk olmadı ama hamileliğinde cokgüzel sorunsuz geçti iş hamile kalana kadar pkoda tek sorun hemen olmaması doğurdum bile allah herkese nasip etsin
Şuan ben de şase kullaniyorum aşılama tedavisindeyim Ocak ayında hsg çekildim hayırlısı bakalım 😊🤲

İnşallah kuzum inşallah 🤲 Aşılama tedavisindeyim şuan ayyy yazmışım zaten kusura bakma ☺
Olur neden olmasın sen elinde geleni yap gerisi allahın işi asilamaylada olan çok olmazsa bile bırakma şaşeyi ben yumurtlama zamanımı takip ettim şaşeyi kullandım öyle oldu olucaktir hayırlısı olsun cnm

Saglikli beslenmeye calisiyorum bende cok kilolu degilim ama dikkat ediyorum yine de pco nun en buyuk dusmani kiloymus cunku insallah rabbim isteyen herkese nasip eder rabbim mutlu etsin sizleride insallah hamişler bize de dua edin😍
Vallahi kilo vermeye fırsatım kalmadı kendiliğinden supriz oldu inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı göstermesin. 🙏

Olur neden olmasın sen elinde geleni yap gerisi allahın işi asilamaylada olan çok olmazsa bile bırakma şaşeyi ben yumurtlama zamanımı takip ettim şaşeyi kullandım öyle oldu olucaktir hayırlısı olsun cnm
İnşallah olur daha fazla bekletmeden , aratmadan bu yolda olan herkese yardım etsin Rabbim zor 🤲🤲🤲

Bende de pko var 5 aydır deniyoruz henüz hamile değilim. Adetlerim duzensiz duphaston kullanıyorum iki ay oldu üstelik zayıfım hiç bir zaman da kilolu olmadım Allah yardımcımız olsun

Slm kizlar gunaydin :KK51: bende 7 yillik evliyim ve kendimi bildgim bilegi pco var ben 156.900 kiloydum ve cok bebek istyordum drlar kilo kilo dedi ve en snunda tup mide oldum 2 sene once ve 157 kilodan 78 kiloya dustum zorluklar gecirdim enboli atti cgerime yogin bakimda yattim 40 gun hastanede tedavi oldum 2 yil gecti ama cok zorluklarla ama asla pes etmedim etmem inaniyorum devlete gidiyrdum hep ama kadin dgum ilaci ve sokturucu verdiler durdular bebek istedgmi bildikleri halde ama kullanmadim bnde adetllerim cok duzensizdi hele evlwndigim ilk yillar 12 ayda belki 2 kere adet olurdum 3 sene once dr karsilastim tahlil yapip bi kadin dgm hapi verdi ilk kwz kullandim cok sukur adettim gunu gunune geldi birdaha bozulmadi tabikide igne serum hap icmedikce ozman 3 gun atyor adet trihim ama geliyor o ay cok uzun oldu ama kusura bakmayin cok uzuldum cok agladim ama isyan etmedimmm biliyorum hepimiz bir gun zAmanimiz gelince anne olcaz simdi ozel dr takibindeyim klomen kullandim ama yumurtlaklarim az oldu ve dr umutlu degildi bende dglim bat 8 gun adet olnca yeniden tedaviye baslayacgim hersey gonlunuzce olsun 😍😘

Merhaba☺
10 aylıi evliyim 30 yaşındayım en basindan beri bebek dusunuyoruz fakat pcos oldugumu ogrendim. Regl gecikmelerim basladi. Her ay bir umit🙄 2 ay cyclo prognivia kullandim fakat bir prof kesinlikle kullanmamam gerektigini soyledi ve biraktim. Suan sadece folik asit kullaniyorum. Bir de #birgebeningunlugu ovulasyon testlerine basladim. Hayirlisi insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻

Merhaba canım,

Ben varım. Evliligimin 3. yılına giriyorum. Ben de pcos hastasıyım. Ve sana en büyük tavsiyem kesinlikle kafana takma. Neden olmuyor, ne zaman gidecek bu hastalık, artık istiyorum diye düşüncelere dalma. Bir çok doktora gittim bana verdikleri sadece ilaçlar oldu. Ama çareyi ilaçlar da arama. Çünkü bu hastalık kendiliğinden gelip kendiliğinden geçiyor. Son gittuggim doktr kilo ver dedi. Diyetiyene gittim. 10 kilo verdim. Ama Aslında biliyordum ki doktorun bana kilo ver demesi benm için bi uğraş. Yani kilo vermekten başka bisey düşünmemek için. Bu çok önemli. Ben şimdi hamileyim. Daha çok yeni ama.allah sana da inşallah nasip eder.

Bende pkoluyum doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ama adetlerim düzeniydi ve evliliğinin 5. Ayında hamile kaldim soğan kürü denemiştim bide kefir çok iyi geliyo kefir iciyodum her akşam bunlar bi araç Rabbim verdikten sonra veriyor çok şükür 🙏❤ inşallah sizde tez zamanda hamile kalırsınız Allahım isteyen herkese versin.😊🥰
Kaç kiloydunuz yaklaşık olarak bende de var doktora gidip tedavi olmadan dönmek istemiyorum☺️

Merhaba canım,

Ben varım. Evliligimin 3. yılına giriyorum. Ben de pcos hastasıyım. Ve sana en büyük tavsiyem kesinlikle kafana takma. Neden olmuyor, ne zaman gidecek bu hastalık, artık istiyorum diye düşüncelere dalma. Bir çok doktora gittim bana verdikleri sadece ilaçlar oldu. Ama çareyi ilaçlar da arama. Çünkü bu hastalık kendiliğinden gelip kendiliğinden geçiyor. Son gittuggim doktr kilo ver dedi. Diyetiyene gittim. 10 kilo verdim. Ama Aslında biliyordum ki doktorun bana kilo ver demesi benm için bi uğraş. Yani kilo vermekten başka bisey düşünmemek için. Bu çok önemli. Ben şimdi hamileyim. Daha çok yeni ama.allah sana da inşallah nasip eder.
İste en onemlisi bu bende cok kafaya takiyorum
Cok onemli gercekten insallah takmamayi ogrenicem cok sevindim gercekten rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah💕

Back