Bende pcosluyum .
Martta 3 yık olacak evleneli .Bizde ilk sene düşünmedik çocuk sonrada olmadı .
Biz pcosluların herkeste farklı belirtisi oluyor bazı kişilerde olmuyor bile .Yumurta bizde normal insanlara göre çok daha fazla sadece sağlıklı büyüyemiyor gelişmiyor o yüzden gebelik zor olabiliyor .Ama bazı pcoslularda maşallah hemen oluyor .Ben çok fazla araştırdım çok fazla okudum buralarda falan da ne bileyim herkesin hikayesi farklı .
Ben hiç aşılama yaptırmadım zaman kaybı diye düşündüm sadece femara klomen ovitrelle kullandım 4 kez falan rahim filminde bişey çıkmadı .Amh yüksekti ama işte o bizde çok normalmiş .tüp bebek tedavisine başladım temmuzda yumurta toplama oldu çok şükür kaliteleri iyiydi dondurdular .sonra ekimdetransfer oldum tek embriyo olumsuz oldu.Sonrasında histereskopi oldum tekrar transfer oldum bu sefer çift embriyo istedim ikisi de tutmuş çok şükür
Şuan 8. Haftadayız .Kayseri Acıbadem Mustafa Taş ‘ta oldum .Çok memnun kaldım gerçekten çok başarılı çok pozitif biri
Rabbim isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah.Çok zorlu süreçler geçirdim bende psikolojikmen ama çok şükür diyorsun işte ..