Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim cnm sağol
siz sagolun bu yollardan cok gectim ancak tedavi gorenler anlar birbirini hic bos durmayin hemen sogan kuruyle baslayin bi iltihabiniz sokulsun vucut yipraniyo ilaclardan

Ya kızlar bugün 3. İğnemi vuruldum ama hiç hareketlilik yok kasık ağrısı falan..iğneler bitince mı ağrı olur yumurta büyüdü ise telaş mı yapıyorum ki:KK75:

Mojo ignelere basladin mi? cok sevindim. Umarim senin ve senin gibi gonulden bebek sahibi olmak isteyen tum arkadaslara nasip olur. Guzel haberler alacagini hissediyorum ve senin icin dua ediyorum. Rabbim bu yolda yardimcin olsun :KK200:

Mojo ignelere basladin mi? cok sevindim. Umarim senin ve senin gibi gonulden bebek sahibi olmak isteyen tum arkadaslara nasip olur. Guzel haberler alacagini hissediyorum ve senin icin dua ediyorum. Rabbim bu yolda yardimcin olsun :KK200:
Ya canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) başladım canım hatta dün kontrole gittiğimde bir sağda bir de solda olmak üzere iki yumurta oluşmuştu :) doktorum iki tane daha vurulmam gerektiğini söyledi yarın yine gidecem ben de heyecanliyim umarım herşey yoluna gider :dua:

Bu arada canım hamilelik sana çok yakışmış maşallah annelik de yakışacak sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :nazar::KK200:

Ya canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) başladım canım hatta dün kontrole gittiğimde bir sağda bir de solda olmak üzere iki yumurta oluşmuştu :) doktorum iki tane daha vurulmam gerektiğini söyledi yarın yine gidecem ben de heyecanliyim umarım herşey yoluna gider :dua:
Desene ikiz geliyo :p ben de tek yumurta olusmustu o da sagda canim insallah bebegin sana gelir catlatma ignesi yaptir ama doktorundan iste riske atma

Bu arada bende purogen igne 75lik vurulmustum hatirlarsan. Ignenin adini falan takma icerigine bak genelde bu tarz igneler ayni icerige sahip. Baksana iki tane olusmus bile simdiden biri tutmasa biri tutar insallah :) canim insallah hamile kalacaksin inaniyorum pozitif ol ve hic karamsar dusunme allah herseyin hayirlisini versin

Bu arada canım hamilelik sana çok yakışmış maşallah annelik de yakışacak sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :nazar::KK200:
Merhaba :) biliyorsun diğer konuda konuşmuştuk çok dirençli pkoluyum.75 150 ve 300 vuruldum. 17 gün boyunca ve sağ da 1 yumurta tek gelişti cumartesi akşam catlatmayi vuruldum.pazar akşamı aşılama yapıldı. Beklemedeyiz şu anda.calismalara devam tabi ;) allah nasip ederse inşaallah hepimiz anne oluruz

Bu arada bende purogen igne 75lik vurulmustum hatirlarsan. Ignenin adini falan takma icerigine bak genelde bu tarz igneler ayni icerige sahip. Baksana iki tane olusmus bile simdiden biri tutmasa biri tutar insallah :) canim insallah hamile kalacaksin inaniyorum pozitif ol ve hic karamsar dusunme allah herseyin hayirlisini versin
Desteğin için çok teşekkür ederim canım :) evet benim de 75 lik fostomundu umudum yoktu ama iki tane birden büyüdü hem de ikisi de 20 mm civarında dedi doktorum.tek kafama takılan neden iki iğne daha verdi normalde 18 mm yetiyor çatlatma iğnesi için..yumurta kalitesiz oluyormuş ya çok büyüyünce..yarın gidecem büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir bakalım kaç mm oldular :halay:

Desteğin için çok teşekkür ederim canım :) evet benim de 75 lik fostomundu umudum yoktu ama iki tane birden büyüdü hem de ikisi de 20 mm civarında dedi doktorum.tek kafama takılan neden iki iğne daha verdi normalde 18 mm yetiyor çatlatma iğnesi için..yumurta kalitesiz oluyormuş ya çok büyüyünce..yarın gidecem büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir bakalım kaç mm oldular :halay:

Merhaba :) biliyorsun diğer konuda konuşmuştuk çok dirençli pkoluyum.75 150 ve 300 vuruldum. 17 gün boyunca ve sağ da 1 yumurta tek gelişti cumartesi akşam catlatmayi vuruldum.pazar akşamı aşılama yapıldı. Beklemedeyiz şu anda.calismalara devam tabi :KK66: allah nasip ederse inşaallah hepimiz anne oluruz
Merhaba canım inşallah güzel haber verirsin de sen benden önce moral olur hepimize :)

Bu arada kızlar bu sayfada iğne tedavisi olacak pkolu varsa iğne kullanırken her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı için ve her gün 2-3 adet kuru incir tüketin ben öyle yaptım düşük dozda bile büyüdü yumurta

Canm keske bunu sorsaydin doktoruna benim 18 mm oldugu gun catlatma ignesi verdi 18 mm le catladi benimki yani anlam veremedim dedigin gibi bence sor doktora neden diye

Canm keske bunu sorsaydin doktoruna benim 18 mm oldugu gun catlatma ignesi verdi 18 mm le catladi benimki yani anlam veremedim dedigin gibi bence sor doktora neden diye
benim 17ydi 20 olunca catlatmayi vururuz dedi ertesi gün 21 olmuştu catlatmayi vur dedi.yani nasıl iyi oluyor anlamadım bende :(

Canım doktorum iki gün önce tam olcmemis sanırım bugün tam olarak ölçtü biri 22 diğeri 19 mm di. Çatlatma iğnesini vurdum 11 de.bu gece yarın gece ilişki sonra gün aşırı devam et dedi bana dua et :dua::KK200::KK19:

Back