- 3 Şubat 2017
- 33
- 12
- 8
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en büyüğü kaç mm olmuş söylemedi mi doktorunIyı aksamlar arkadaşlar ben gonal f 450 lılık kullandım ama cok yumurtam olusmus sonuc nasil olur bilgisi olan varmı
20 18 14 12 felan vardı 15 e yakın yumurta olusmus kan tahlili yaptıCanım en büyüğü kaç mm olmuş söylemedi mi doktorun
20 18 14 12 felan vardı 15 e yakın yumurta olusmus kan tahlili yaptı[/QUOTE
Şimdi çatlatma iğnesi verecek mi peki çok fazla oluştuğu için riskli olabilir ohss olabilirsin canım
Anladım geçmiş olsun..Tahlıl sonucuna gore degerlendırecek mıs lh ve e2 tahlılı yaptı
TsklerAnladım geçmiş olsun..
Bize de 3 gun ust uste demisti canm biz ilk iki gun yaptik 3. Gunu bise cikti ama rabbim nasip etti sonunda insallah tutacak bu sefer kuzucum dualarim seninleCanım doktorum iki gün önce tam olcmemis sanırım bugün tam olarak ölçtü biri 22 diğeri 19 mm di. Çatlatma iğnesini vurdum 11 de.bu gece yarın gece ilişki sonra gün aşırı devam et dedi bana dua et![]()
Kizlar kac mm oldugu muhim degil onemlo olan catlamasi ve bebisin yerlesmesi benim ki 18le catladi seninki 21 le catlar fark etmez o catlasin dabenim 17ydi 20 olunca catlatmayi vururuz dedi ertesi gün 21 olmuştu catlatmayi vur dedi.yani nasıl iyi oluyor anlamadım bende![]()
Bize de 3 gun ust uste demisti canm biz ilk iki gun yaptik 3. Gunu bise cikti ama rabbim nasip etti sonunda insallah tutacak bu sefer kuzucum dualarim seninle
aşılamam yapılmadan önce çatladı mı diye bakmadı doktorKizlar kac mm oldugu muhim degil onemlo olan catlamasi ve bebisin yerlesmesi benim ki 18le catladi seninki 21 le catlar fark etmez o catlasin da
Geçmiş olsun canım nasıl geçti sonuç nedir temiz miKızlar bende bugün rahim filmi çektirdim
Tatlım ben çatlatma ignesini dün sabah 11 de vurdum ya genelde ağrı oluyor falan diyorlar sende de oldu mu ağrı bende şu an birşey yok bu catlamadigini mı gösterirBize de 3 gun ust uste demisti canm biz ilk iki gun yaptik 3. Gunu bise cikti ama rabbim nasip etti sonunda insallah tutacak bu sefer kuzucum dualarim seninle
Biri tam açık canım da biri kapalıymış o da açılır dedi doktor ama zormuş çok canım yandı ..Geçmiş olsun canım nasıl geçti sonuç nedir temiz mi
Evet bilirim canım..atlattin çok şükür ama.nasil açılacak diğeri peki ilaçla açılmadı mıBiri tam açık canım da biri kapalıymış o da açılır dedi doktor ama zormuş çok canım yandı ..
Yok canim bende de hic agri olmadi sadece iliskideyken agri hissettim o kadar onun disinda bebek tutunurken sancim oldu adet sancisi gibiTatlım ben çatlatma ignesini dün sabah 11 de vurdum ya genelde ağrı oluyor falan diyorlar sende de oldu mu ağrı bende şu an birşey yok bu catlamadigini mı gösterir![]()
Niye bakmadiaşılamam yapılmadan önce çatladı mı diye bakmadı doktor
Ay inşallah benim de öyle olur sağol canımYok canim bende de hic agri olmadi sadece iliskideyken agri hissettim o kadar onun disinda bebek tutunurken sancim oldu adet sancisi gibi