- Konu Sahibi mervemre3442
Test yaptım canım negatif ve regl oldum. 2 gün erken başladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptım canım negatif ve regl oldum. 2 gün erken başladı.
Benim aşırı gögüs ağrım başladı ucu değil ama yan tarafları el değmeyecek şekilde ağrıyorDiğer aya inşşlah devam edeceksin değilmi
İnşllah 2 günüm Kaldı benimdeBenim de iğneden sonra 6. günüm. Bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah 2 gün sonra hamiş haberini alırız canımmİnşllah 2 günüm Kaldı benimde
Ayy inşşş ama nedense içime doğmuyor hic yaaaİnşallah 2 gün sonra hamiş haberini alırız canımm![]()
Benimde öyle canım pozitif göremeyeckmişim gibi geliyor. Ama yine de bir umut bekliyoruz bakalımAyy inşşş ama nedense içime doğmuyor hic yaaa
Sonuç olumlu ya da olumsuz olsun buraya yazacmBenimde öyle canım pozitif göremeyeckmişim gibi geliyor. Ama yine de bir umut bekliyoruz bakalım![]()
Test yaptınmıCanım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
Sonuc ne20 ocakta iğne yaptım doktorum 5 şubatta test ver pozitif ise kan tahlili yaptır dedi eşimde bu sefer doktorun dediği şekilde ilerleyelim dedi. Ve buradan okuduğum yorumlara baktığım da iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyormuş o yüzden 14 gün öncesinden test yapmayın yanıltıcı sonuç alırsınız hayal kırıklığı yaşarsınız yazmışlar onun da etkisinden herhalde hiç test yapmayı düşünmedim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve tabii paylaşırım sonucu
Negatifti 2 gün önce kan testi hiç belirtim yok regl de olmadım daha. 1 gün geçti pozitife döneceğini düşünmüyorumTest yaptınmı
Bem regli oldumNegatifti 2 gün önce kan testi hiç belirtim yok regl de olmadım daha. 1 gün geçti pozitife döneceğini düşünmüyorum
MerhabaBem regli oldum![]()
Bendede vardı kist adetimin 3.gün klomem kullandım 6gün sonra iğne okdum sonra gün aşırı ilişki bugün 14.gün ama bu ay tutmadı diğer aya inş 2 gün sonra bende gideceğim tekrarMerhaba
Ne gibi bir tedavi uygulanmıştı doktorunuz
Bende iki gün sonra gidicem de
Kistim gittiyse klomen baslicam dedi
İlk kez olacak
Tedirginim biraz da
Bana da adetin 3 yada 4.gunu gel kist adetle atılmışsa başlarız dediBendede vardı kist adetimin 3.gün klomem kullandım 6gün sonra iğne okdum sonra gün aşırı ilişki bugün 14.gün ama bu ay tutmadı diğer aya inş 2 gün sonra bende gideceğim tekrar
Mrhn nerden buldunuzMerhaba kızlar 3 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğum olmuyor bu ay yumurta takibine başladım 18cm yumurta oluştu ovitrelle iğne oldum karnımın altıve sol kasığım çok ağrıyor normalmi?
İlk seferde hamile olanlar varmı destek olun arkadaşlar güzel şeyler duymak istiyorum bugün iğne olalı 4 gün oldu