• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesiyke hamile kalanlar

20 ocakta iğne yaptım doktorum 5 şubatta test ver pozitif ise kan tahlili yaptır dedi eşimde bu sefer doktorun dediği şekilde ilerleyelim dedi. Ve buradan okuduğum yorumlara baktığım da iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyormuş o yüzden 14 gün öncesinden test yapmayın yanıltıcı sonuç alırsınız hayal kırıklığı yaşarsınız yazmışlar onun da etkisinden herhalde hiç test yapmayı düşünmedim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve tabii paylaşırım sonucu
Sonuc ne🫠🫠🫠

Merhaba
Ne gibi bir tedavi uygulanmıştı doktorunuz
Bende iki gün sonra gidicem de
Kistim gittiyse klomen baslicam dedi
İlk kez olacak
Tedirginim biraz da
Bendede vardı kist adetimin 3.gün klomem kullandım 6gün sonra iğne okdum sonra gün aşırı ilişki bugün 14.gün ama bu ay tutmadı diğer aya inş 2 gün sonra bende gideceğim tekrar

Bendede vardı kist adetimin 3.gün klomem kullandım 6gün sonra iğne okdum sonra gün aşırı ilişki bugün 14.gün ama bu ay tutmadı diğer aya inş 2 gün sonra bende gideceğim tekrar
Bana da adetin 3 yada 4.gunu gel kist adetle atılmışsa başlarız dedi
İki kızım var 3.icin 2 yıldır uğraşıyoruz
Kimyasal yaşadım yine bu ay
Çok olunca testler vs sonra özel bir kliniğe gittim
Bu ilaç nasıl bir ilaç peki
Ne gibi etkileri oldu sizde

Merhaba kızlar 3 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğum olmuyor bu ay yumurta takibine başladım 18cm yumurta oluştu ovitrelle iğne oldum karnımın altıve sol kasığım çok ağrıyor normalmi?
İlk seferde hamile olanlar varmı destek olun arkadaşlar güzel şeyler duymak istiyorum bugün iğne olalı 4 gün oldu
Mrhn nerden buldunuz

Back