Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelartik00 Gelartik00 nasıl hissediyorsun kendini canım
valla ne desem yalan olur sağlı sollu kasiklarim ağrıyor bazen.ayakta durunca belim ağrıyor.bugun belki bir daha vücudumda hcg hormonu olmaz diye test yaptım saklamak için . gerçek değil ama ilk defa çift çizgi gördüm .cok güzel bir duygu Allah ım gerçeğini nasip etsin inşaallah hepimize ;)

valla ne desem yalan olur sağlı sollu kasiklarim ağrıyor bazen.ayakta durunca belim ağrıyor.bugun belki bir daha vücudumda hcg hormonu olmaz diye test yaptım saklamak için . gerçek değil ama ilk defa çift çizgi gördüm .cok güzel bir duygu Allah ım gerçeğini nasip etsin inşaallah hepimize :KK66:
İçimden Bir ses oldu diyor ama canım Allah bilir inan çok seviniyorum böyle haberler aldıkça :) @Tambikedi nin haberini alınca da havaya ucmustum :)) inşallah sen de vereceksin o haberi sevincez :KK19:

Arkadaslar adeti düzensiz olup gonal f ve ovitrelle kullanan varmi? Kac ay kullandiniz? Doktorum tikaniklik olup olmadigina bakmak istiyor ve narkozsuz yapmiyorlar bende bunu istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim:KK43:

Evet bilirim canım..atlattin çok şükür ama.nasil açılacak diğeri peki ilaçla açılmadı mı
Bu ilaçla açılır dedi zaten kötü durumda deil dedi bir tanesi bile yeter dedi bu ay normal yolla deniycez bi tane diyabet ilacı verdi yumurta destekliyormuş .. bu ay olmazsa gelecek ay iğne ilaça başlıycaz 3 ay kullanacağım 3 ay içinde olmazsa aşılama dedi

İçimden Bir ses oldu diyor ama canım Allah bilir inan çok seviniyorum böyle haberler aldıkça :) @Tambikedi nin haberini alınca da havaya ucmustum :)) inşallah sen de vereceksin o haberi sevincez :KK19:
inşaallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de unutmasın .

Bu ilaçla açılır dedi zaten kötü durumda deil dedi bir tanesi bile yeter dedi bu ay normal yolla deniycez bi tane diyabet ilacı verdi yumurta destekliyormuş .. bu ay olmazsa gelecek ay iğne ilaça başlıycaz 3 ay kullanacağım 3 ay içinde olmazsa aşılama dedi
İğneler çok etkili oluyor canım umarım sende de işe yarar hamile kalırsın

Merhaba hanımlar.
Ben de bir pcos mağduruydum. Her ay gecikme ama tek çizgi büyük hayal kırıklığı yaratıyordu. En son gecikme olunca kan testi yaptırmak istedim doktora gittim pcos olduğumu biliyordum ama gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum. Sonuç olarak sadece klomen kullanarak iğneye bile gerek olmadan hamile kaldım ve Temmuz ayında kızımı kucağıma aldım. En büyük etken ' nasılsa ilaç kullandım, eskisinden daha yüksek şansım var en azından ' rahatlığıydı. Stresi kafamdan attım ve onun da en az ilaç kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevgiler.

Merhaba hanımlar.
Ben de bir pcos mağduruydum. Her ay gecikme ama tek çizgi büyük hayal kırıklığı yaratıyordu. En son gecikme olunca kan testi yaptırmak istedim doktora gittim pcos olduğumu biliyordum ama gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum. Sonuç olarak sadece klomen kullanarak iğneye bile gerek olmadan hamile kaldım ve Temmuz ayında kızımı kucağıma aldım. En büyük etken ' nasılsa ilaç kullandım, eskisinden daha yüksek şansım var en azından ' rahatlığıydı. Stresi kafamdan attım ve onun da en az ilaç kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevgiler.
Canım çok haklısın rabbim kızını sana bağışlasın inşallah :)

Merhaba hanımlar.
BENce de canım en büyük etken haklısın allahım bizlere de nasip etsin

Gelartik00 Gelartik00 canım testi ne zaman yapacan
Merhabalar bendede duzenli yumurta olusumu olmuyor 6 aydir istiyoruz cocuk 4 aydirda tedaviye basladik. Klomen ve ovitrelle veriyordu doktorum bu ay doktorumu degistirdim simdiki cok daha iyi hic degilse moral bozmuyor bugunde gittim 2 tane gelismis yumurtam varmis. Persembe tekrar gidecegim biraz daha buyusunler dedi. Yazdiklarinizi okuyunca destek olmak acisindan hosuma gitti bi kac forumda cok ta ilgili arkadaslar yok bide buraya geleyim dedim :)

pazartesi kan vericem ama bugün idrar testi yaptım.bugün 11 gün negatif çıktı moralim çok bozuldu :KK43:
Canım 12. Günden sonra test yapın diyorlar genelde..belki çıkmadı idararda moralini bozma kan vereceksin bir de.belirtileri yaşıyor musun

Canım 12. Günden sonra test yapın diyorlar genelde..belki çıkmadı idararda moralini bozma kan vereceksin bir de.belirtileri yaşıyor musun
ama başka bir sayfada 11.günde öğrenmiş .belirti desem yalan olur ama yine de anlatım hafif hafif kasık ağrısı var sürekli acikma durumu var bir şeyler yedikten sonra mide bulantısı gibi his var dudaklarım çatladı ve belim ağrıyor ama hepsi psikolojikte olabilir. :(

ama başka bir sayfada 11.günde öğrenmiş .belirti desem yalan olur ama yine de anlatım hafif hafif kasık ağrısı var sürekli acikma durumu var bir şeyler yedikten sonra mide bulantısı gibi his var dudaklarım çatladı ve belim ağrıyor ama hepsi psikolojikte olabilir. :KK43:
Canım bu belirtiler olduğu sürece umut var.olmadiysa bile ikinciyi deneyeceksin herkesin ilk aşılamada tutacak diye bir şart yok.benim de olmadı bu ay mesela ilk iğne tedavimdi. Ne yapalım bizi böyle ugrastiriyor sıpalar :KK48:

Canım bu belirtiler olduğu sürece umut var.olmadiysa bile ikinciyi deneyeceksin herkesin ilk aşılamada tutacak diye bir şart yok.benim de olmadı bu ay mesela ilk iğne tedavimdi. Ne yapalım bizi böyle ugrastiriyor sıpalar :KK48:
olmadı derken niye ki yumurtaların daha yeni büyümüştü :( üstünden kaç saat geçti bilmiyorum ama testte ikinci çizgi görünmeye başladı silik bir şekilde...

Back