Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezi mi alıyım o zaman sence korktum şimdi
Canım bence imkan varsa anestezi işte çünkü bilmiyorsun neyle karşılaşacağınız çok kötüydü benimki ağladım çıktıktan sonra eşim teselli etmeye çalıştı ama nafile ..:KK61:

Canım bence imkan varsa anestezi işte çünkü bilmiyorsun neyle karşılaşacağınız çok kötüydü benimki ağladım çıktıktan sonra eşim teselli etmeye çalıştı ama nafile ..:KK61:
Ay gerçekten mi neyse oraya gidince soruyum bi

İstanbul da iseniz rahim filmi çeken bir merkez ç. Anestezi almadan hiç bir acı çekmeden rahim filmi çekiyorlar. Yeni bir teknolojileri var. İmkanınız varsa hiç anestezi ile uğraşmayın boşuna
Evet doğru diyorsun echomar gibi bi yer daha var yeni teknoloji istanbulda betatom emar, korkuyla gittim doktor bitti deyince şok olmuştum kendimi sıkmıştım bekliyordum acı olacak diye ama 2 dk normal muayene gibi baktı ve bitti dedi, sıvıyı da vermiş hiç farketmedim

Evet doğru diyorsun echomar gibi bi yer daha var yeni teknoloji istanbulda betatom emar, korkuyla gittim doktor bitti deyince şok olmuştum kendimi sıkmıştım bekliyordum acı olacak diye ama 2 dk normal muayene gibi baktı ve bitti dedi, sıvıyı da vermiş hiç farketmedim
Aynen burda forumları okuyunca ben de çok korkmuştum ama sağolsun bir kaç kişi yine kk de orayı tavsiye etmişlerdi. Allah razı olsun hiç sorunsuz hallettik.

gonal f ile bir yumurtam 20 mm oldum ve cumartesi ovitrella çatlatma iğnesi oldum dün ilişki oldu düzenli olarak devam edeceğiz ve bekleyeceğiz cnm

Bende ayni gonal f den sonra 19 mm oldu sali ignemi vurundum. Fakat benim haftaya sali ikinci ignem var. 20-25 gün beklemem lazim:işsiz:
Iki aydir gonal f kullaniyorum ve iki aydir bir hafta arayla iki tane ovitrelle kullaniyorum genelde herkese bir tane yaziyo dr lar..

Bende ayni gonal f den sonra 19 mm oldu sali ignemi vurundum. Fakat benim haftaya sali ikinci ignem var. 20-25 gün beklemem lazim:işsiz:
Iki aydir gonal f kullaniyorum ve iki aydir bir hafta arayla iki tane ovitrelle kullaniyorum genelde herkese bir tane yaziyo dr lar..
neden 2 tane acaba bitanesi çatlatmıyormuki ?

Hic bir fikrim yok doktora gittigimde sorcam :KK43:
aytil merhaba forumda çatlatma iğnesi ile ilgili forumlara bakarsan bazı doktorların iki doz verdiğini göreceksin. tek doz yeterli görülmediğinde verilebiliyor demek ki. Sen yine de doktorunla konuş

aytil merhaba forumda çatlatma iğnesi ile ilgili forumlara bakarsan bazı doktorların iki doz verdiğini göreceksin. tek doz yeterli görülmediğinde verilebiliyor demek ki. Sen yine de doktorunla konuş

Cok aradim nerdeyse alakasiz forumlara bile girdim bulamadim.
Cevabin icin cok saol canim. Bekleyip görmekten baska cagre yok:süslü:

Back