- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
doktorum adet günün geçmeden idrarda çıkmaz erken daha dedi umarım öyledirCanım benim sağlık olsun üzüldüm ama herşeyin sonu değil mücadele etmeye devam edelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum adet günün geçmeden idrarda çıkmaz erken daha dedi umarım öyledirCanım benim sağlık olsun üzüldüm ama herşeyin sonu değil mücadele etmeye devam edelim..
Adet günün ne zaman canımdoktorum adet günün geçmeden idrarda çıkmaz erken daha dedi umarım öyledir
cuma cumartesi pazar 3 günden birinde hastalanmam lazım normal şartlardaAdet günün ne zaman canım
Erken yapmışsın gerçekten bakalım bir hafta sonra yap bir decuma cumartesi pazar 3 günden birinde hastalanmam lazım normal şartlarda
merak ediyorum duramıyorum ki ama beklicem artık hafta sonu kan vericem onda kesin belli olurErken yapmışsın gerçekten bakalım bir hafta sonra yap bir de
Allahım beklediğini nasip etsin canım inşallahmerak ediyorum duramıyorum ki ama beklicem artık hafta sonu kan vericem onda kesin belli olur
amin cnmm inşallah hepimizee kurban olduğum yarabbim yardım etsinAllahım beklediğini nasip etsin canım inşallah
allahım yardım etsin cnm bende bugüna det oldum doktorumda biraz ara verelim dediKızlar ben adet oldum dün ve yarın doktora gidiyorum şans dileyin bana iğne verecekti doktorum inşallah hayırlısı olur![]()
Ara vermek iyi geliyor bazılarına canım rabbim senin de yardımcın olsunallahım yardım etsin cnm bende bugüna det oldum doktorumda biraz ara verelim dedi![]()
Ara vermek iyi geliyor bazılarına canım rabbim senin de yardımcın olsunallahım yardım etsin cnm bende bugüna det oldum doktorumda biraz ara verelim dedi![]()
inşallah cnm ama ben olumsuz düşündüm ara vermek adına yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyoki sadece dinlenmiş olcam sanırım.Ara vermek iyi geliyor bazılarına canım rabbim senin de yardımcın olsun
İlaçtan enfeksiyon kapılıyor mu canım ilk defa duydumbirde ilaçlardan sanırım ilişkiden sonra idrar yaparken çok yanma oluyor eskiden hiç böyle birşey olmazdı doktora söyledim idrar kültürü yapalım dedi enfeksiyon kaptım sanırım![]()
merabalar gecmis olsun o yanma hissi iltihaptan oluyo ara vermissiniz sanirim kurler yapin hem iltihap sokulur hemde yumurtalariniz buyurbirde ilaçlardan sanırım ilişkiden sonra idrar yaparken çok yanma oluyor eskiden hiç böyle birşey olmazdı doktora söyledim idrar kültürü yapalım dedi enfeksiyon kaptım sanırım![]()
bildiğiniz kür varmı cnm yardımcı olurmusunmerabalar gecmis olsun o yanma hissi iltihaptan oluyo ara vermissiniz sanirim kurler yapin hem iltihap sokulur hemde yumurtalariniz buyur
bilmiyorum ki cnm tahmini yani hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştımİlaçtan enfeksiyon kapılıyor mu canım ilk defa duydum
sogan kuru iltihap sokuyo kistleri eritiyo aslan pencesi civan percemi hayit tohumu da yapiliyo onlarda hormon dengeliyo yumurtada gelistiriyolar sogan kuru bu uclu bitki bide incir kuru var araka arkaya yapanlarda var bide corek otu yagi da yumurta buyutuyo incir havuc kuru var oda yumurta catlatmak icinbildiğiniz kür varmı cnm yardımcı olurmusun
çok teşekkür ederim cnm sağolsogan kuru iltihap sokuyo kistleri eritiyo aslan pencesi civan percemi hayit tohumu da yapiliyo onlarda hormon dengeliyo yumurtada gelistiriyolar sogan kuru bu uclu bitki bide incir kuru var araka arkaya yapanlarda var bide corek otu yagi da yumurta buyutuyo incir havuc kuru var oda yumurta catlatmak icin
ilacla alakasi yok arkadasim evli bayanlarda genelde cinsel yolla bulasiyo mikrobiyel yanibilmiyorum ki cnm tahmini yani hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım![]()