Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum dün ve yarın doktora gidiyorum şans dileyin bana iğne verecekti doktorum inşallah hayırlısı olur :anneadayı::dua:

Ara vermek iyi geliyor bazılarına canım rabbim senin de yardımcın olsun
inşallah cnm ama ben olumsuz düşündüm ara vermek adına yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyoki sadece dinlenmiş olcam sanırım.

birde ilaçlardan sanırım ilişkiden sonra idrar yaparken çok yanma oluyor eskiden hiç böyle birşey olmazdı doktora söyledim idrar kültürü yapalım dedi enfeksiyon kaptım sanırım :(

birde ilaçlardan sanırım ilişkiden sonra idrar yaparken çok yanma oluyor eskiden hiç böyle birşey olmazdı doktora söyledim idrar kültürü yapalım dedi enfeksiyon kaptım sanırım :KK43:
İlaçtan enfeksiyon kapılıyor mu canım ilk defa duydum

birde ilaçlardan sanırım ilişkiden sonra idrar yaparken çok yanma oluyor eskiden hiç böyle birşey olmazdı doktora söyledim idrar kültürü yapalım dedi enfeksiyon kaptım sanırım :KK43:
merabalar gecmis olsun o yanma hissi iltihaptan oluyo ara vermissiniz sanirim kurler yapin hem iltihap sokulur hemde yumurtalariniz buyur

bildiğiniz kür varmı cnm yardımcı olurmusun
sogan kuru iltihap sokuyo kistleri eritiyo aslan pencesi civan percemi hayit tohumu da yapiliyo onlarda hormon dengeliyo yumurtada gelistiriyolar sogan kuru bu uclu bitki bide incir kuru var araka arkaya yapanlarda var bide corek otu yagi da yumurta buyutuyo incir havuc kuru var oda yumurta catlatmak icin

sogan kuru iltihap sokuyo kistleri eritiyo aslan pencesi civan percemi hayit tohumu da yapiliyo onlarda hormon dengeliyo yumurtada gelistiriyolar sogan kuru bu uclu bitki bide incir kuru var araka arkaya yapanlarda var bide corek otu yagi da yumurta buyutuyo incir havuc kuru var oda yumurta catlatmak icin
çok teşekkür ederim cnm sağol

Back