Amin inşallah canım benim yaBende polikistikoverliyim ve artik anneyim
17 aylik kizim var
Evliligimn 6.yilinda kucagima aldim konu acmistim bununla ilgili motive amacli okursan sevinirim
Umarim en yakin zamanda sende guzrl haberler alirsin
Canim doktorlar bilmez, Allah bilir. Bana doktorun yuzde yuz hamile degilsin ve adet olacaksin dedigi ay hamile oldugumu ogrendim :)
Doktorlar sadece kitap bilgileri arasına sıkışıp kalmış şeylerden yola çıkarak hareket ediyorlar. Halbuki imkansız diye bişey yok Allahım isterse olur. Herşeyin hayırlısı :)
Biz elimizden geldigince tedavimizi olacagiz vesilemizi arayacagiz elbette. En azindan sebepsiz infertilite degil ve neyle savastigimi biliyorum diye avuttum ben de kendimi 2 sene. Cok sukur rabbim nasip etti darisi da sana olsun insallah. Daha yasin gencmis bos yere kendini uzme canim. Pco hamilelige engel degil sadece normalden daha gec hamile kaliyoruz. Kendini pozitif dusuncelerle donat. Evliliginin esinin tadini doya doya yasa (bebek olunca bir sure birbirinizi ozleyeceksiniz) spor yap, fazla kilon varsa onu ver, seni mutlu edecek seylerle ilgilen. Esinle de guzel mutlu huzurlu bir yuvan olsun bebek de eninde sonunda gelir zaten:)
Amin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor valla :) kiloya gelince 57-58 kiloyum 1.70cm de boyum :) Etrafımda herkes vitaminler dkh kilo aldırır çok kilo alıcaksın dediği için hep kiloma dikkat ettim. Bnde şimdi elimden geleni yapıcam gerisini Allah'a havale ediyorum :) benim genel olarak merak ettiğim hamile kalan bayanlarımız ne gibi şeyler kullandı kime be iyi geldi?
Merhaba bende pcosum dr bana klomen ve catlatöa iğnesi tedavısone basladı hemen bu ay ilk kez denedık beklemedeyım . size niye boyle. Bir tedavı baslamadı acabaKızlar ben 4 yıl dkh ile tedavi olmaya çalıştım ama sonuç alamadım. Geçtiğimiz Eylül'de bıraktım ilaç kullanmayı ve soğan kürü yaptım. Eşim uzaktaydı ve Şubat'ta nihayet gitmemek üzere yanıma geldi. Şimdi Bebek istiyoruz artık. Şubat 1 de adet oldum ve kan tahlili yaptırdım sonuçlar yine kötü çıktı. Doktor bebek zor görünüyo bu durumda ama sen yine de doğal yolla bi 6 ay bekle dedi. Bu arada incir havuç kürü de yaptım ve hala adet olmadım. Test yaptım negatif. Ama merakımdan yaptım yoksa ben zaten 40-50 günde bir adet oluşuyorum. Şimdi sizden istediğim nasıl gebe kaldınız ? Tavsiye lütfen
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah cok sevindimMerhaba canım ben de kendimi bildim bileli tipik bir pcoyum..Düzenli adet olmak nedir bilmem..Evlendim bir de aptal gibi 5 ay korundum sonra bi süre normal adet oldum düzenlş degildi ama oldum..İncir kürü denedigim ay adetlerim bi sastı bi saha da düzelmedi ben de tedaviye basladım..Bir ay klomen denedik yumurta olustu catladı bebek yok..İkinci ay yeniden klomen olustu catladı veee su an 11. haftadayız.. O ay meryem suresi ve krnzül arş duası okudum içini ferah tut Rabbim yeter ki ol desin inan bana gerisi bos..İncir ve soğana dikkat her bünyeye yaramıyo bana yaramamıstı mesela..
Amin canm cümlemizin hsgnin de cok etkisi olduguna inanıyorum ben ve tabi ki dua..Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah cok sevindim
Klomen bendede 2.ayda ise yaramisti
Merhaba bende pcosum dr bana klomen ve catlatöa iğnesi tedavısone basladı hemen bu ay ilk kez denedık beklemedeyım . size niye boyle. Bir tedavı baslamadı acaba
Merhaba lar bende bu ay ilk kez klomen kullanıp catlatma iğnesi oldum beklemedeyim şuan. Hsg yi ne için çekiyorlar acaba benim dr öyle bir şey söylrmedi de ?Haaa bir de hamile kaldıgım ay hsg cekilmişti.
Bende bıraktıktan 3 ay sonra başlamıstım düzensiz de olsa adenız geliyor diye olabilir 2 ayın altında geliyorsa kendi haline bıtakırız 1 sene demişti benim drmda . 3 ay gelmeyınce başladık . gönlümüze gore olur inşallah
İlk kez yaptıysanız incir kürünü belki onun etkisidir herkeste farklı etki yapıyor gecıktırdıklerı de olmuş. İnşallah bebiitie ama hastaneye gidip kan verin isterseniz en garantisi en azından dongunuzu takıp etse doktor ovulasyon gününüzü bilirsiniz bu pcos zor ii vesselamBenim ilacı bıraktığımdan beri hep 50nin altındaydı ama bu ay bi anormallik var bugün 50. Gün ve ben hala hasta olmadım acaba incir kürü yüzünden mi ? Bilemedim ki. Evde test yapmıştım bir hafta önce negatifti. Beklesem mi biraz daha yoksa bebiş mi geliyor :) mide bulantısı değilde böyle tiksinmelerim başladı midem atar gibi oluyor ama kendimi umutlandırmak istemiyorum. Allahım bana ve herkese hayırlısını versin
Canım hsg tüplerin açık mı degil mi onu kontrol etmek için cekiyolar cünkü tüpler tıkalıysa hic bi sekilde hamile kalınmıyoMerhaba lar bende bu ay ilk kez klomen kullanıp catlatma iğnesi oldum beklemedeyim şuan. Hsg yi ne için çekiyorlar acaba benim dr öyle bir şey söylrmedi de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?