• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco'lu hanımlar kaç kilosunuz???

evet canım almamak ama bı de mıgdey engel olabılsekkaydirigubbakcemile3

valla doğru söylüyorsun ben zaten pko dan dolayı değil yemekten dolayı aldım, bekarken günde 2 öğün yerdim şimdi tepiyorum biri bana dur desin artık kaydirigubbakcemile

merhaba tatlicik bende ogle ve aksam ıcıyordum soganı ama hıc bı akıntım olmamıstı sabah ac karınıa ıcınce su an deli gibi akıntım var acaba sabah ıcınce bı zararı olurmu

canıım bende sabahları içiodumçalıştıgım için öğlen içme fırsatım olmuodu ama onun bi sakıncası olmuomuş..ben bu kürü uygulamadan önce çok araştırdım kullananların yorumlarını çok ii analiz ettim..saraçoğlunun sitesinden özellikle araştırma yaptım...ve içim çok rahat bi şekilde başladım kürü uygulamaya bak sana tam tarihlerini vereyim ben 1aydır adet görmüodum küre şubatın 19.da başladım ve ayın 24.nde adet oldum ve adetim28.de bitti tabi ben bu sürede halen küre devam ediodum..tam 15 günü tamamlıcaktım ama çok inanarak içtim ve ii sonuç olarak şunu söylicem marttada yine aynı tarihte adet oldum bu benim için çok önemli bişeydi çnk adetlerim hep düzensiz olurdu yalnız ben martta kürü uygulamadım..bebek olabilir die yapmadım ama yinede tarihim düzene girdi..devamında doktora gittim ve hastalığımın korkacak kadar önemli olmadıgını iileştimi ve zamanla vücüdumun normale geçiceni söledi...bu ayda normal olursam küre çok şey borçlu oldumu düşünüorum..he bu arada ben bu ayda kürü uygulamadım..bu ay düzensiz olursa gelecek ay adetime 10 gün kala başlıcam uygulamaya..kafan karışmamıştır umarım:utangac:

tatlicik tesekur ederım canım ne guzel adetın duzene gırmıs ben gecen ay 15 gun ıcıtım adetım 6 gun gectı kı benım adetım hep duszenlıdır cok sukur pko oldugum ıcın ıcmıstım bende tekar basladım sabh ıcınce akıntımın cok lugu mutlu ettı cunku hıc akıntı olamamıstı uzun zamandır.

pko lusun ve sanırım su an bı cocugun var canım bız daha dogum yapmadan bole tombul tombul olduk bızım ısımız daha zor allah bıde hamıle kalmayı nasıp ederse sanırım ben 90 kılo olurum ahahahahadelikafadulden:dance:

malesef çocuğum 10 günlükken vefat etti canım.. bir daha olur mu bilemiyorum.. kilo falan umurumda değil artık.. yeter ki yeniden anne olabileyim...

Back
X