- Konu Sahibi Kikuchi-kun
Ay inşallah benm de 16. Gün olmuştu ovulasyon rabbim nasip etsinCanimm selam benim bugün 16. Günüm ve iki köyü çift çizgi yakaladım ovulasyonda aklıma sen geldin dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah benm de 16. Gün olmuştu ovulasyon rabbim nasip etsinCanimm selam benim bugün 16. Günüm ve iki köyü çift çizgi yakaladım ovulasyonda aklıma sen geldin dua et
Inşallah canım hemen değerlendirdim bugün eşim nöbetten geldiAy inşallah benm de 16. Gün olmuştu ovulasyon rabbim nasip etsin
Doktorun hc brsey yazmadan birsey kullanma doktor tavsiyesi uzerine kullan canimKlomen kullanmalı mıyım?
Doktor yazdı ama önce soğan kürü yapsam bilemiyorumDoktorun hc brsey yazmadan birsey kullanma doktor tavsiyesi uzerine kullan canim
O zaman klomene basla sogan kurunu sonraya brakDoktor yazdı ama önce soğan kürü yapsam bilemiyorum
İnsanda tedirgin oluyor bı sebebim gibi ilaç karsitiysa :/O zaman klomene basla sogan kurunu sonraya brak
Neden ilaca karsisin canim bende ilk defa kullaniuorum. Yarin son sukurİnsanda tedirgin oluyor bı sebebim gibi ilaç karsitiysa :/
Genel olarak bütün ilaçlara karşıyım bı faydası varsa on zararı var vücuda ilaçlar tehlikeli bence :/Neden ilaca karsisin canim bende ilk defa kullaniuorum. Yarin son sukur
Evet bende oyleyimm. Migrenim var tuuttuyo cok sk ilac kullanmiyorum. Dusun migren icin ilac kullanmiyroum. O agriyi cekiyroum. Ama bu cocuk icin bu ilaca karsiGenel olarak bütün ilaçlara karşıyım bı faydası varsa on zararı var vücuda ilaçlar tehlikeli bence :/
Bunu kullanıyim o zaman :/Evet bende oyleyimm. Migrenim var tuuttuyo cok sk ilac kullanmiyorum. Dusun migren icin ilac kullanmiyroum. O agriyi cekiyroum. Ama bu cocuk icin bu ilaca karsi
Kullan tabiki canim yoksa tedavin ilerlemezBunu kullanıyim o zaman :/
İnşallah şifa vesilesi olurKullan tabiki canim yoksa tedavin ilerlemez
6 gündür soğan kürü uyguluyorum ama bir iki gün sabah akşam değil günde tek sefer içebildim. Tadını seviyorum da zaman olmuyor. İşe yarar mı acaba.pcolular adına sana hoşgeldin diyorum :) geçmiş olsun üzülme canım en kolay tedavi edilen hastalık bu..kesinlikle soğan kürü diyorum sana..sekiz ay sonra soğan kürüyle gebe kalmıştım
elinden geldiğince düzenli yapmaya çalış bilhassa aç karnına..tadı su gibi zaten ama kokusu mahfediyor..ben içebileceğim kadar ılıtıp burnumu kapatıp tek dikişte içiyordum..tam onbeş gün düzenli yaptım misafirliğe giderken dahi soğanımı yanımda götürdüm :) kahverengi orta bir soğan..onbeş günü aşma ama herşeyin fazlası zarar ve altı ayda bir yapabiliyorsun6 gündür soğan kürü uyguluyorum ama bir iki gün sabah akşam değil günde tek sefer içebildim. Tadını seviyorum da zaman olmuyor. İşe yarar mı acaba.
Valla canım soğan suyu acayip hoşuma gidiyor ilk gün öğrüyordum şimdi bitsin istemiyorum. Hazır suyu kaynatıp soğanı en alttaki ince kabuğu ile bölüp atıyorum. Sarı su çıkıyor 5 dk kaynayınca. Doğru mideye. Gayret bizden şifa Allahtan.elinden geldiğince düzenli yapmaya çalış bilhassa aç karnına..tadı su gibi zaten ama kokusu mahfediyor..ben içebileceğim kadar ılıtıp burnumu kapatıp tek dikişte içiyordum..tam onbeş gün düzenli yaptım misafirliğe giderken dahi soğanımı yanımda götürdüm :) kahverengi orta bir soğan..onbeş günü aşma ama herşeyin fazlası zarar ve altı ayda bir yapabiliyorsun
sıcak içme ılıyınca iç :) adet düzenin nasılValla canım soğan suyu acayip hoşuma gidiyor ilk gün öğrüyordum şimdi bitsin istemiyorum. Hazır suyu kaynatıp soğanı en alttaki ince kabuğu ile bölüp atıyorum. Sarı su çıkıyor 5 dk kaynayınca. Doğru mideye. Gayret bizden şifa Allahtan.
Adet düzenim günü gününe idi... ama sondan önceki adetim bitince 8 gün sonra yeniden başladı. O bitti dün olmam gerekiyordu olmadım. Küçük bi düzensizlik oldu sürmez inşallah.sıcak içme ılıyınca iç :) adet düzenin nasıl
Insallahİnşallah şifa vesilesi olur