• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco tanısı koyuldu...

evet canım 8+3 şuan..iğne kullanıyorum hıbor...asprin kullanıyordum bende..inşallah bu sefer kucağımıza alırız :)
Birde sen hamileligini kaçıncı günde öğrendin canım? Beta HCG kaç çıktı öğrendiğinde?? Ben an önce öğrenmek istiyorum ki eğer hamileysem iğnelere geç kalmak istemiyorum.

Birde sen hamileligini kaçıncı günde öğrendin canım? Beta HCG kaç çıktı öğrendiğinde?? Ben an önce öğrenmek istiyorum ki eğer hamileysem iğnelere geç kalmak istemiyorum.
adetimi söktürmek için tarlusal falan kullanmayı düşünüyordum her ihtimale karşı kan vereyim dedim adetler malum hep düzensiz iki hafta falan geçmişti kan verdim 3000 lerde bir değer çıktı hemen doktora girdim keseyi belli belirsiz gördü beşinci haftanın içindesin dedi iki düşük olunca iğne başlattı hemen..iki hafta geç döllenme olmuş haliyle..bir hafta sonra kesenin düzgün olduğunu ve içindeki minik oluşumu gördük..iki hafta sonraya kalp atışına çağırdı 7+2 de kalbi duyduk elhamdülillah...şuan 8+6 yız..hergün hıbor iğne ve asprin alıyorum inşallah bu kez sağlıkla gelir bebeğimiz

Çooook sevindim canım. Ben de 7gün önce çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim. Belirti falan yok ama oyuzden umutsuzum biraz, sadece beyaz losyon gibi bı akıntı var sadece. İnşallah hamileliktendir.
ilk iki gebeliğimde göğüslerime dokunamıyordum bunda ise hiç belirti yoktu inan..yedinci haftadan sonra başladı belirtiler..onun için bilemezsin yani :) Rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda

ilk iki gebeliğimde göğüslerime dokunamıyordum bunda ise hiç belirti yoktu inan..yedinci haftadan sonra başladı belirtiler..onun için bilemezsin yani :) Rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda
Aaaamin canım inşallah yaa. Benim de ilkinde ben pek anlamamıştım bı belirti hissetmemistim sadece çok garip şekilde ağzım sulanıyordu hatta bir gün peçeteye silmekten peçete sırılsıklam olmuştu. Bu sefer de oldu ama çok az , mesela aklıma bi yiyecek gelince filan sulanıyor ama çok diil.
Birde bayadir hep ateşim var gibi derece ile ölcmedim ama hissediyorum. İki gündür de elim ayağım buz gibi dönüyorum.
Adetime 5 gün filan var dayanamayıp yarın kan tahlili yaptircam. Çünkü eğer hamileysem iğnelere geç kalmak istemiyorum.

Aaaamin canım inşallah yaa. Benim de ilkinde ben pek anlamamıştım bı belirti hissetmemistim sadece çok garip şekilde ağzım sulanıyordu hatta bir gün peçeteye silmekten peçete sırılsıklam olmuştu. Bu sefer de oldu ama çok az , mesela aklıma bi yiyecek gelince filan sulanıyor ama çok diil.
Birde bayadir hep ateşim var gibi derece ile ölcmedim ama hissediyorum. İki gündür de elim ayağım buz gibi dönüyorum.
Adetime 5 gün filan var dayanamayıp yarın kan tahlili yaptircam. Çünkü eğer hamileysem iğnelere geç kalmak istemiyorum.
sonucunu bekliyorum :)

Bugün sabah idrar testi yaptim evde ama tek çizgi malesef :KK43: moralim bozuldu üzüldüm arkadaşimin ısrarı ile kan tahlili verdim birde ama hiç umudum yok. Adete 4 gün var daha ama yine de umudum kayboldu negatifi görünce :KK43:
yapma Allah için bu üçüncü gebeliğim ve hiç çift çizgi göremedim..hep kanda çıktı..sen yinede umudunu kaybetme olmazsa da yıkılma.. ALLAH BÜYÜK :)

Sonuç negatif :KK43: çok ümitlenmemeye çalışmıştım ama yine de negatifi görünce çok üzüldüm.

Takinti halkne getirmemeyi basarip.normal yasantiya devam.etmek yani morel en buyuk tedavi stresten uzak olmaya calismak en buyuk tedavi cnm kendine oyalanacak birseyler bul devamli bu konu izerinde durma bu seni saeece yipratir

Takinti halkne getirmemeyi basarip.normal yasantiya devam.etmek yani morel en buyuk tedavi stresten uzak olmaya calismak en buyuk tedavi cnm kendine oyalanacak birseyler bul devamli bu konu izerinde durma bu seni saeece yipratir
Banada tüple bile çocuğun belki olur tedavi görmen gerekli demişlerdi. Uzun süre bebek düşünmediğim için korunmayı bıraktım ve sağlıklı yaşama başladım. PCos olmama rağmen 1-1,5 sene sonra hamile kaldım.
Şimdi 2 bebişim var dediğiniz gibi çocuk yapmaya odaklanmamak gerekli demek ki.

Banada tüple bile çocuğun belki olur tedavi görmen gerekli demişlerdi. Uzun süre bebek düşünmediğim için korunmayı bıraktım ve sağlıklı yaşama başladım. PCos olmama rağmen 1-1,5 sene sonra hamile kaldım.
Şimdi 2 bebişim var dediğiniz gibi çocuk yapmaya odaklanmamak gerekli demek ki.

Masallah canim. Bende malesef pcoluyum adet duzensiz hatta neredeyse hic olmuyorum cok daralirsam söktürücü aliyorum oyle rahatliyorum. Benim de bir kizim var catlatma ignesiyle gebe kalmistim sukurler olsun fakat hicc korunma olmamasina ragmen olmuyor yine. Kizim buyudu kardes istiyor ama...
Benim pcodan dolayi insülin yüksekmiş var mi bu durumda olan veya bilgisi olan
Saglikli beslenmeye gelince o konuda tamamen bilgisizim canim ne isterse yiyorum cok kilom da yok

Iknci cocuk icin sil bastan tedaviye baslicam ama ihmal var goze alamiyorum tekrar ama en kisa zamanda baslicam ins sizden de destek bekliyorum rabbim cumlemize nasip etsin insallah

Masallah canim. Bende malesef pcoluyum adet duzensiz hatta neredeyse hic olmuyorum cok daralirsam söktürücü aliyorum oyle rahatliyorum. Benim de bir kizim var catlatma ignesiyle gebe kalmistim sukurler olsun fakat hicc korunma olmamasina ragmen olmuyor yine. Kizim buyudu kardes istiyor ama...
Benim pcodan dolayi insülin yüksekmiş var mi bu durumda olan veya bilgisi olan
Saglikli beslenmeye gelince o konuda tamamen bilgisizim canim ne isterse yiyorum cok kilom da yok
Malesef şekerim hep sınırda tip-2 şekere yakalanmam an meselesi. O yüzden ekstra dikkat etmem gerekiyor. Beni en çok korkutan şeyde şeker zaten. Hazır gıdalardan uzak durup , spor yapman yeterli aslında.

Back