- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
Ağrı yapar mı bu kistler kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sekiz aydır Rabbimin izniyle v gayretiyle cabaliyordum. Ama kızlar sebebi buymuş . Yardım edin nolur nasıl astinis nasıl ? İlacın yanında yapabileceğim birşeyler var mı?
ko konusunda ihtisas yapmis biri olarak sana dogru bilgileri vermek isterim. Cok doktorlar gezdim ama pko coook buyuk bir hastalik olarak lanse etti hepsi. Ama degil asla degil. Olay su ki yumurtaliklarin seker tutuyor. Yani yumurtaliklarinda insulin direnci var. Fazla seker tuttugu icin fqzla besleniyor ve fazla yumurtluyorsun. Fazla yumurtladigin icin yumurtaliklar dar geliyor ve catlayamadan yumurtalikta sıkışıyor ve icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor. Olayin bu. Sorun yumurtlayamamak degil fqzla yumurtlamak. Kilon cok iyi ama bu yumurtaliklarinin seker tutmadigi anlamina gelmez. Un seker nisasta vb herseyden uzak durup glifor kullanirsan gununde adet olursun. Tabiki sogan suyuda cok iyi geliyor. Baska birsey yapmana gerek yok. Tabiki yinede dojtoruna danis danismadan kullanma. Dogum kontrol hapi veren doktorlardan uzak dur cunku cok yanlis. Sevgilerimle kuzumSekiz aydır Rabbimin izniyle v gayretiyle cabaliyordum. Ama kızlar sebebi buymuş . Yardım edin nolur nasıl astinis nasıl ? İlacın yanında yapabileceğim birşeyler var mı?
Ay Allah ne muradın varsa versin canım içime su serptin. Peki canım ağrı ve çarpıntı yapar mı?Canim p
ko konusunda ihtisas yapmis biri olarak sana dogru bilgileri vermek isterim. Cok doktorlar gezdim ama pko coook buyuk bir hastalik olarak lanse etti hepsi. Ama degil asla degil. Olay su ki yumurtaliklarin seker tutuyor. Yani yumurtaliklarinda insulin direnci var. Fazla seker tuttugu icin fqzla besleniyor ve fazla yumurtluyorsun. Fazla yumurtladigin icin yumurtaliklar dar geliyor ve catlayamadan yumurtalikta sıkışıyor ve icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor. Olayin bu. Sorun yumurtlayamamak degil fqzla yumurtlamak. Kilon cok iyi ama bu yumurtaliklarinin seker tutmadigi anlamina gelmez. Un seker nisasta vb herseyden uzak durup glifor kullanirsan gununde adet olursun. Tabiki sogan suyuda cok iyi geliyor. Baska birsey yapmana gerek yok. Tabiki yinede dojtoruna danis danismadan kullanma. Dogum kontrol hapi veren doktorlardan uzak dur cunku cok yanlis. Sevgilerimle kuzum
Böyle duydukça çok rahatlığını ya Allah razı olsun canım çok sağol :)))Hiç moralini bozma hicbir tedavi olmadım 6aylik hamileyim soğan kuru ibrahim saracoglu yaz yap. Inofolic combi folik asit al iç eczaneden.insallah tez vakitte kalirsin
Canim valla ben glifor kullaniyorum senelerden beri adetlerim gununde hatta abartmiyorum saatinde geliyordu nerdeyse. Ve hep yediklerime dikkat ettim tabiki. Ne carpinti ne mide bulantisi hic birsey olmadi. Zaten glifor cok zararsiz vir hap. Dojtorum hamile kalirsanda kullan dedi. Rabbim neler yaratiyor. Hamdolsun.Ay Allah ne muradın varsa versin canım içime su serptin. Peki canım ağrı ve çarpıntı yapar mı?
Allah razı olsun canım. Sen şekerini ölçtürdun mu pekiCanim valla ben glifor kullaniyorum senelerden beri adetlerim gununde hatta abartmiyorum saatinde geliyordu nerdeyse. Ve hep yediklerime dikkat ettim tabiki. Ne carpinti ne mide bulantisi hic birsey olmadi. Zaten glifor cok zararsiz vir hap. Dojtorum hamile kalirsanda kullan dedi. Rabbim neler yaratiyor. Hamdolsun.
Evet xanim insulin ditenci var bende. Yuksek cikti. Ben nayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim sonra adetlerim bozuldu. Megerse tiroid varmis. Pko bebek olmamasina etken olmadi yani tiroid tedavisi oluyorum simdi.Allah razı olsun canım. Sen şekerini ölçtürdun mu peki
Ben olcturmedim. Ama bı dahiliyeye gidicem zaten.Evet xanim insulin ditenci var bende. Yuksek cikti. Ben nayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim sonra adetlerim bozuldu. Megerse tiroid varmis. Pko bebek olmamasina etken olmadi yani tiroid tedavisi oluyorum simdi.
Aynen canım :/ neden oluyor biz mi biseydi yanlış yapıyoruz swbebsiz olmaz heralde bu şeyler.Sendemiiiiii nedırr buu pkoo ya nasıl basa cıkcaz bilmiyorummm
Canim sen arkadasa sormussun ama ben cevaplim dedim cok sekerli unlu yiecekler hareketsizlik ve genetik yatkinlik aslolan. Ama genetik yatkinlik olsada gligor vb ilaclar kullanip yediklerimize dikkat ederek bu durumu saf disi edebiliyoruzAynen canım :/ neden oluyor biz mi biseydi yanlış yapıyoruz swbebsiz olmaz heralde bu şeyler.
Bende cok yanlis buluyorum insani altust etmekten baska bi ise yaramiyor. Senelerdir ilaci kullaniyor birakiyor gene ayni. Doktorlari anlamakta zor.Canim p
ko konusunda ihtisas yapmis biri olarak sana dogru bilgileri vermek isterim. Cok doktorlar gezdim ama pko coook buyuk bir hastalik olarak lanse etti hepsi. Ama degil asla degil. Olay su ki yumurtaliklarin seker tutuyor. Yani yumurtaliklarinda insulin direnci var. Fazla seker tuttugu icin fqzla besleniyor ve fazla yumurtluyorsun. Fazla yumurtladigin icin yumurtaliklar dar geliyor ve catlayamadan yumurtalikta sıkışıyor ve icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor. Olayin bu. Sorun yumurtlayamamak degil fqzla yumurtlamak. Kilon cok iyi ama bu yumurtaliklarinin seker tutmadigi anlamina gelmez. Un seker nisasta vb herseyden uzak durup glifor kullanirsan gununde adet olursun. Tabiki sogan suyuda cok iyi geliyor. Baska birsey yapmana gerek yok. Tabiki yinede dojtoruna danis danismadan kullanma. Dogum kontrol hapi veren doktorlardan uzak dur cunku cok yanlis. Sevgilerimle kuzum
Her doktor bilmiyor maalesef. Pko nun ne oldugunu. Ben ilk gittigimde dojtorlarda 3 aylik omrumun kaldigini sandim bana neler solediler. Ama alakasi yokmus. Burdan herkese sesleniyorumpko olanlar dogum kontrol hapi kullanmayin pko yu duzeltmiyir dahada vahimlestiriyor. Glifor glikofen vb ilaclar cozum oluyir ve sekerden uzak bir diyet cok kolay cozuyor. Sakin yasmin dianne35 vb ilaclar kullanmayin.Bende cok yanlis buluyorum insani altust etmekten baska bi ise yaramiyor. Senelerdir ilaci kullaniyor birakiyor gene ayni. Doktorlari anlamakta zor.
Glifor bana yan etki yapti ya. Ben gliforsuz sekersiz beslenmeye calisiyorum tuketmemeye gayret ediyorum.. biraktm baslamak jstiyorum ama kabizlik yapiyorCanim p
Canim kabizligi bol bol yesil mercimek nohut kuru borulce bol bol dereotu maydonoz kirmizi mercimek kuru fasulye yiyerek cozevilirsin. Belli bir zaman sonra duzeliyor. Bu gidalarla desteklemen lazim. Bol bol sk sk yemen gerekiyor. Sindirimindeki degisikligi goruceksin. Ama asla glifordan vazgecme tabiki doktor kontrolunde.Glifor bana yan etki yapti ya. Ben gliforsuz sekersiz beslenmeye calisiyorum tuketmemeye gayret ediyorum.. biraktm baslamak jstiyorum ama kabizlik yapiyor
Hiç endişelenme canım soğan kürünü mutlaka uygula ben glifor ve inofolic combi kullandım ovu testleriylede günümü takip ettim kendimi bileli düzensiz adetlerim pkoluyum ama ikinci bebeğime hamileyim ilki hemen oldu bu da yedi ay sonra o kullandığım ilaçlar la Rabbim nasip etti şükürSekiz aydır Rabbimin izniyle v gayretiyle cabaliyordum. Ama kızlar sebebi buymuş . Yardım edin nolur nasıl astinis nasıl ? İlacın yanında yapabileceğim birşeyler var mı?
Canim ben dogustan sebzeciyim hatta daha ufak yaslarda vejetaryandim ama buyudukce zaman gectkce alistiridm ama gene cok svemem..Canim kabizligi bol bol yesil mercimek nohut kuru borulce bol bol dereotu maydonoz kirmizi mercimek kuru fasulye yiyerek cozevilirsin. Belli bir zaman sonra duzeliyor. Bu gidalarla desteklemen lazim. Bol bol sk sk yemen gerekiyor. Sindirimindeki degisikligi goruceksin. Ama asla glifordan vazgecme tabiki doktor kontrolunde.
Belki sana yan etki yapmis olabilir. Ama cok zararsiz bir hap. O zaman bak canim durumuna gore tabiki en iyisini sen bilirsin kendini bilirsin yani. Uygun buldugun zaman baslarsin Rabbim tez zamanda sifani sifamizi versinCanim ben dogustan sebzeciyim hatta daha ufak yaslarda vejetaryandim ama buyudukce zaman gectkce alistiridm ama gene cok svemem..
Cok tuketirim yani sabah aksam salata yaparim icinde de yok yok..
Ama yok yani kabiz yapti biraktim suan kilo verme asamasindayim onu kullannca siskinlik ve kabizlik cekiyorum. Biraz daha verince baslicam tekrar. Glifor olmadan daha iyi veriyorum normalde dikkat ederek..