• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco tanısı koyuldu...

B

Belki sana yan etki yapmis olabilir. Ama cok zararsiz bir hap. O zaman bak canim durumuna gore tabiki en iyisini sen bilirsin kendini bilirsin yani. Uygun buldugun zaman baslarsin Rabbim tez zamanda sifani sifamizi versin
Ama adeti duzene sokuyor bnu anladim. Varmi cocugun peki? Kac senedir kullaniyorsun cnm. Amin insallah ecmain

Hiç endişelenme canım soğan kürünü mutlaka uygula ben glifor ve inofolic combi kullandım ovu testleriylede günümü takip ettim kendimi bileli düzensiz adetlerim pkoluyum ama ikinci bebeğime hamileyim ilki hemen oldu bu da yedi ay sonra o kullandığım ilaçlar la Rabbim nasip etti şükür
Teşekkür ederim canım inşallah. Aslında olmak pek istemiyorum yine bı ihtimal diye ama olup soğan kürü de yapmak istiyorum

Ama adeti duzene sokuyor bnu anladim. Varmi cocugun peki? Kac senedir kullaniyorsun cnm. Amin insallah ecmain
Canim benim ikinci evliligim. Ilk evliligimde zaten vovuk olmasin diye ugrasmistim. Ama 5 6 senedir kullaniyorum adetlerim yumurtlamam yumurtalarimin catlamasi gunu gunune hatta saati saatineydi. Ikinci evliligimi yapali 7 ay oldu. Ilk ay kimyasal gebelik yasadim. Sonra adetlerim glifor kullandigim halde bozuldu. Megerse tiroid yukselmis hasimato olmus simdi hasimato ve tiroid tedavisi gkruyorum. Pkoyla ilgili hic skntim yok cok sukur. Tiroidler dusunce olur insaallah.

Canim benim ikinci evliligim. Ilk evliligimde zaten vovuk olmasin diye ugrasmistim. Ama 5 6 senedir kullaniyorum adetlerim yumurtlamam yumurtalarimin catlamasi gunu gunune hatta saati saatineydi. Ikinci evliligimi yapali 7 ay oldu. Ilk ay kimyasal gebelik yasadim. Sonra adetlerim glifor kullandigim halde bozuldu. Megerse tiroid yukselmis hasimato olmus simdi hasimato ve tiroid tedavisi gkruyorum. Pkoyla ilgili hic skntim yok cok sukur. Tiroidler dusunce olur insaallah.
Anladim.. aynen benimde evliligim 2 senesi cok iyi gecti yumurtlamami hep hissederdim takip ettirirdim.. ne zaman stresler cocukla ilgili kafaya takmaya girdi duzensizlik basladi.. sogan kurumu flan hep yaptim spor egzersiz hep yapiyorum yuruyus sebze turu vs beslenme.. bu sene cozuttmustu yine cok sukur duzene girdi 3 4 aydir iste bu hormonlarin noldugu belli olmuyor takip etmekte fayda var.. gecms olsun insallah istedigin olur

Hiç endişelenme canım soğan kürünü mutlaka uygula ben glifor ve inofolic combi kullandım ovu testleriylede günümü takip ettim kendimi bileli düzensiz adetlerim pkoluyum ama ikinci bebeğime hamileyim ilki hemen oldu bu da yedi ay sonra o kullandığım ilaçlar la Rabbim nasip etti şükür
O testleri de ilk defa burdan duydum. Bı de şey sormak istiyorum akıntı yapiyo mu size bana yapiyo

Anladim.. aynen benimde evliligim 2 senesi cok iyi gecti yumurtlamami hep hissederdim takip ettirirdim.. ne zaman stresler cocukla ilgili kafaya takmaya girdi duzensizlik basladi.. sogan kurumu flan hep yaptim spor egzersiz hep yapiyorum yuruyus sebze turu vs beslenme.. bu sene cozuttmustu yine cok sukur duzene girdi 3 4 aydir iste bu hormonlarin noldugu belli olmuyor takip etmekte fayda var.. gecms olsun insallah istedigin olur
Canim valla takma kafaya keske hersey pko gibi olsa. Bak fsh si yuksek olup yumurta r3zervleri yok olanlar var. Onun caresi yine hic yok. Allah a sukur olur insaallah. Rabbim beterlerinden saklasin. Bunun cozumu kolay Allah in izniyle.

Canim valla takma kafaya keske hersey pko gibi olsa. Bak fsh si yuksek olup yumurta r3zervleri yok olanlar var. Onun caresi yine hic yok. Allah a sukur olur insaallah. Rabbim beterlerinden saklasin. Bunun cozumu kolay Allah in izniyle.
Ben hep doktora giderim kontrol amacli hic bi doktor olumsuz bisey demedi ama dengesizin bitanesi moralimi oldkca bozdu. Ben dedm hayatimi bu kadar duzenli yasiyorum dkkat ediyorum neden bu kadar kotü oldu diye dusundm meger o doktorun bos agizliymis beni ne kadar uzdu ya. Ben sora baskasina yine gittim bana sende oyle fazla bisey yok ddi hafif dedi. Biraz da kilo ver dedi daha da iyi olur dedi kendime geldm sora

Haklisin tabi elhamdulillah dermansiz dert yok Rabbimin katinda..

Herseyin başi stres.. ama benim kafama takilan lh benim ilk evlendigim zaman fsh la ayniydi.. pco teshisi koyamadilar hormonlar normaldi cnku. Bu sene artti. Ben cogu seyi sebebi streste oldguna inaniyorum

Herseyin başi stres.. ama benim kafama takilan lh benim ilk evlendigim zaman fsh la ayniydi.. pco teshisi koyamadilar hormonlar normaldi cnku. Bu sene artti. Ben cogu seyi sebebi streste oldguna inaniyorum
Tabiki canim stres tetikliyor. Dusunme bebek falan artik. Deki Rabbim sebeplere sarildim sifasi senden. Ve unut gitsin. Hersey zamani gelince olacak. Allah olma derse ne yaparsan yap olmaz. Ol derse olur Amenna. O yuzden bize dusen sebeplere sarilmak tevekkul etmek son sozu Rabbimiz soyler. Strese girmek faydasiz kuzum. Ben artik salladim. Pkoyu duzelltim tiroid cikti. Napim Allah ole diyor naparsan olmayacaksa baska seyler cikiyor. Teslimiyet teslimiyet teslimiyet...

Ben iki ay önce gittim hormolarin iyi dedi . Dün alttan muayne edince anladı pco yu

• Beğen
Reactions: H M
Tabiki canim stres tetikliyor. Dusunme bebek falan artik. Deki Rabbim sebeplere sarildim sifasi senden. Ve unut gitsin. Hersey zamani gelince olacak. Allah olma derse ne yaparsan yap olmaz. Ol derse olur Amenna. O yuzden bize dusen sebeplere sarilmak tevekkul etmek son sozu Rabbimiz soyler. Strese girmek faydasiz kuzum. Ben artik salladim. Pkoyu duzelltim tiroid cikti. Napim Allah ole diyor naparsan olmayacaksa baska seyler cikiyor. Teslimiyet teslimiyet teslimiyet...
Buna kesinlikle inaniyorum eger olmayacaksa onune sira sira engeller cikiyor ama olacaksa en kotu hasta ol Rabbimin ol demesi herseyi duzeltiyor
Ne diyelim hayirla olsun insallah artk duzeltmekten baska care yok kendimi. Hayat gecmiyor diger turlu..

Bence kesnlkle akıntı pkodan kaynaklı sekerlı yemeden hareketsz yasamdan ben misal ama su sekerden kendımı alamıyorum ne zormuş yaa eskıden pkomu varmışş allahasen yenı turedi

Kizlar merhaba bende 1 sene 2 aylik evliyim. Adetlerim kendimi.bildim.bileli duzensiz. Evlendikten sonra doktrada gttm hormonlarimin normal oldugunu soyeldi bana neyse 1 sene dolaba kadar devamli gdip hormon tahlili yaptrdim devlette ve ultrasonla bakti karnimdan yumurtlaman var bi kac gune adet olucaksin derdi tabi doktr boyle dediginde genel olarak 20 gun adetim gecikmis oluyordu. Tabi hep devlette doktroa gttim esimde hc br sorun yok allaha sukur. Adetim surekli gecikir ve adetimi duzene sokmak icin bana dogum kontrol hapi verdi dienille bende 1 ay kullandim ama inanmadim ilaca biraktm dogum kontrol hapini. Kisacasi develtte hc br isimi halledemedim. Bence anlamiyrolar kafadan saliyorlar. Ama kendimde sorun oldugunu az cok tahmin ediyrodum. En son devleti birakip ozelde bi doktora gttm tavsiye uzerine. Ilk defa vajinal muaynee oldum. Doktor bu zmaana kadar hc vajinal muayne olmadigimi sordu evet hc olmadim dedim. Ve elimdeki hormon sonucalrma bakti e2 hormonumun cok dusuk oldugunu soyledi. Develtteki doktorum da ayni sonuca bakmisti ama bana normal demisti. Yumurtlama tembelligi var bende. Ama e2 dusuk olunca dolaysiyla pko oluyo. Adetimin 3. Gunu muaynee oldum. Bu arada klomen verdi ilacim yarin aksam btyo adetyliyim adetim. Btince hsg icin randevu alicam tutar mi tutmaz mi bilmiyorum binyandan umutluyum bi yandan kirik.

Back