- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Günlük ped değişimi değişebiliyor genelde 2 değişirim sanırım ama ben çok bekletmem ondan da olurAdet kanaması en az 2 gün sürmesi ve günde en az 2 ped değiştirilmesi normal olarak kabul edilir,bundan daha az miktar da ki adetler hipomenore olarak kabul edilebilir.
Kimyasal mı tutunamadı mı diye düşünmedim değilkırmızı canım 4 gün önce basşayan oyleydi
Günlük ped değişimi değişebiliyor genelde 2 değişirim sanırım ama ben çok bekletmem ondan da olur
Dolu dolu diyorlarsa işim yaşal benden de o kadar
Dolu dolu diyorlarsa işim yaşaydan aya da değişiyor tabi
Dolu dolu diyorlarsa işim yaşaydan aya da değişiyor tabi
Pcodan dolayıdır zaten az olmak ya da çok ağrılı olmak başka sebebi yok kidolu dolu demiyorlar aslında
Vallahi kuzum yazdığım gibi doktor muayene etti gayet iyi dedi. Hormon testlerim 3 sene önce güzeldi. Ben senelerdir doğum kontrol hapı kullandım son 3 senedir bıraktım ilaçsız regli oluyorum gecikmede belirttiğim gibi işte yani bence pcoyum bir şekildekuzum sen kesin pco musun simdi son durum ne
Vallahi kuzum yazdığım gibi doktor muayene etti gayet iyi dedi. Hormon testlerim 3 sene önce güzeldi. Ben senelerdir doğum kontrol hapı kullandım son 3 senedir bıraktım ilaçsız regli oluyorum gecikmede belirttiğim gibi işte yani bence pcoyum bir şekilde
İnşallah pco çok çeşitli ucundan kıyısından öyleyim gibi çünkü tüylenme olmuştu hala devam ediyor da iğneliye gidiyorum artma yok çıkanları bitirmeye çalışıyorum. Adet düzensizliği ve doktorun bu pco senin göz rengin gibi tamamen yok olamaz yapın bu demesiyle ben anladım ki hep benimle sadece etkilerini azaltabiliriz işte sağlıklı beslenip spor yaparakbence degilsin kuzum
İnşallah pco çok çeşitli ucundan kıyısından öyleyim gibi çünkü tüylenme olmuştu hala devam ediyor da iğneliye gidiyorum artma yok çıkanları bitirmeye çalışıyorum. Adet düzensizliği ve doktorun bu pco senin göz rengin gibi tamamen yok olamaz yapın bu demesiyle ben anladım ki hep benimle sadece etkilerini azaltabiliriz işte sağlıklı beslenip spor yaparak
Kilo çok önemli canım benim verince düzeldi tam olmasa da şimdi 1 kg bile olsa vermek istiyorumevet kuzum aynen bir de düzgün kilo vermem lazım benim en büyük sıkıntım o
Kilo çok önemli canım benim verince düzeldi tam olmasa da şimdi 1 kg bile olsa vermek istiyorum
Aynen korumak zor yoksa sporla katı diyetle pcoda da çok güzel kilo veriliyorben de bayagı kılo var almak cok kolay ama vermek cok zor aslında vermekde kolay da denge de durmak zor
Aynen korumak zor yoksa sporla katı diyetle pcoda da çok güzel kilo veriliyor
Sağlığını düşün bebişi düşün canımtabiki veriliyor hemde nasıl ah su gırtlagıma dur diyebilsem
Sağlığını düşün bebişi düşün canım
İyiyim kuzum sen nasılsın benim yarından itibaren her an regli olma zamanım bakalım ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?