- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
anladım cnm zaten ilk 2 gün falan kanama olsun doktorlar normal karsılıyor
Evet canım artık ben de normal karşılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım cnm zaten ilk 2 gün falan kanama olsun doktorlar normal karsılıyor
Kızlar e nabiz üzerinden bütün tahlil sonuçlarınıza, gecmise dönük muayenelerinize ve daha bir çok seye erişebiliyorsunuz. Pco teşhisi koyulduğunda tahlil sonuclarimi görememiştim. E nabızdan gördüm simdi. Doktor hormon tahlili değil tamamen kan değerlerime bakmis benim. Tek tek inceledim. Hemen hepsi de normal. Hormon testi yapmadan pco demesini biraz tuhaf buluyorum hala. Pco olabilirim ama teşhisi bu kadar kolay mı onu anlamadim. Bir de sisteme de tanı olarak polikistik over diye girmis zaten. Kisaca sizin de merak ettikleriniz varsa benim gibi bakabilirsiniz ordan.
canım cok güzel bi bilgi bencede horman testi yaptırmalısın
İnşallah canım fırsatını bulduğum uygun bir zamanda gideceğim.
Aynen canım haklısın Rabbim büyük aslında ona teslim olsak dua etsek her şeyin çözümü bu
İnşallah canım fırsatını bulduğum uygun bir zamanda gideceğim.
Geçmiş olsun canım demek ondan olmuş kıyamam ya söktür söktür inşallah bir daha yaşanmaz Benimde hiç regli belirtim yok sanırım çok geç olacağım ya da bayrama denk gelecekkızlar simdi doktordan geldim adetim az oldugu ıcın yine söktürüce verdi cunku kistim 16 mm miş onun sokulmesı gerekıyomus o zaman 3. günde doktora gidicem
kızlar simdi doktordan geldim adetim az oldugu ıcın yine söktürüce verdi cunku kistim 16 mm miş onun sokulmesı gerekıyomus o zaman 3. günde doktora gidicem
Nerelerdesin ben de merak etmiştim seni. Doktora gittiğin zaman bize de yaz mutlaka. Nedenini ogrenelim biz de. Bugün benim bat gunu. Test aldım aczaneden. Burazdan yapicam ama hevesim yok açıkçasınehirnil111 A asitane161719 kızlarrrr gunaydın merhabalarrrr durumlarınız nedir meraktayım.
ben sokturucu kullanmadan bıdaha camur gıbı adetım oludu hala devam edıyor boyle sıyah koyu kahverengı resmen camur gıbı pazartesii yıne doktora gidiyorum nasıpse cok garıp bir ay oldu benim ıcın.
bu arada en son gittigimde doktor dediki rahmin hamile gibi olmus belki de hamile kaldın ama gelişmedi dedi. bakıcaz bakalım.
sizde durum ne
Nerelerdesin ben de merak etmiştim seni. Doktora gittiğin zaman bize de yaz mutlaka. Nedenini ogrenelim biz de. Bugün benim bat gunu. Test aldım aczaneden. Burazdan yapicam ama hevesim yok açıkçası
canım sen nasıl bana dedin üzülmek yok diye sende üzülmüceksin bu bir. ikincisi keşke az gecseydi mi kii
Simdiye kadar sabrettim dünden beridir de kafamı meşgul etmeye başladı. Yoksa en azindan yok derim yormam zihnimi. Stres regli de geciktiriyor sonra canim. O yüzden
Yaptim canım bir şey çıkmadi. Hayırlısı ne ise o olsun. İnan korunurken kafam daha rahatti ya simdi her ay acabalarla uğraşıyorum. Bir de Allah vergisi hassas ve stresli bir yapim var isler iki katı zorlaşıyor. Neyse kısmet. Artik reglimi bekliyorum. Bugün yarın gelir herhaldeanladım cnm yaptın mı peki
Yaptim canım bir şey çıkmadi. Hayırlısı ne ise o olsun. İnan korunurken kafam daha rahatti ya simdi her ay acabalarla uğraşıyorum. Bir de Allah vergisi hassas ve stresli bir yapim var isler iki katı zorlaşıyor. Neyse kısmet. Artik reglimi bekliyorum. Bugün yarın gelir herhalde
Yok canım nerdeee. Ovulasyon testi kullanmıştım bu ay. Ona dayanarak bat bugün diyorum.aynen bende hassas ve stresli bir yapıya sahibim . Hayırlısı olsun. adetin düzenli miydi senin
Y
Yok canım nerdeee. Ovulasyon testi kullanmıştım bu ay. Ona dayanarak bat bugün diyorum.
yıne de tutmayabiliyor canım