- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
İyiyim kuzum sen nasılsın benim yarından itibaren her an regli olma zamanım bakalım ne zaman gelecek
Aynen canım haklısın Rabbim büyük aslında ona teslim olsak dua etsek her şeyin çözümü bustrese gitme bak benim yaptıgımı yapma acayip etkiledi beni biliyosun nolursa olsun Allaha bırakacagım de tamamdır
CÇo şükür iyiyim canım sen nasılsın
Aynen canım haklısın Rabbim büyük aslında ona teslim olsak dua etsek her şeyin çözümü bu
CÇo şükür iyiyim canım sen nasılsınhiçbir değişiklik yok bekliyorum ay sonunu
İnşallah canım. İki yoldan biri çıkacak bahtima artık. Hangisi hayirlisi ise o gelsinhayırlısı tatlım
İnşallah canım. İki yoldan biri çıkacak bahtima artık. Hangisi hayirlisi ise o gelsin
Regl oldum canim rahim filminden sonra bugun son gunum bayram sonra tatil derken bu ay da ara vermeyi dusunuyorum onumuzdeki ay esimin tahlillerinde bi problem cikarsa asilama yaptircaz cikmazsa igneli tedaviye gecicez anlayamiyorum pco var ama adetlerim duzenlendi yumurtalarim olusuyo catliyo nerde problem var cozemedim tam bir yil olduNeic canım nasılsın son durumun ne
Regl oldum canim rahim filminden sonra bugun son gunum bayram sonra tatil derken bu ay da ara vermeyi dusunuyorum onumuzdeki ay esimin tahlillerinde bi problem cikarsa asilama yaptircaz cikmazsa igneli tedaviye gecicez anlayamiyorum pco var ama adetlerim duzenlendi yumurtalarim olusuyo catliyo nerde problem var cozemedim tam bir yil oldu
Evlenmeden once duzenliydi evlendim ilk aydan bozuldu kilo aldim belkide bu yuzdendir 5 ayda iki kere falan oldum fakat marttan beri duzenli regl goruyorumtatlım hic sorun olmasa da olmayınca olmuyor yani. senelerce sorun yokken bebek sahibi olamayanları duydum Allahım aratmasın ama kendimizi yiyip bitirmememiz lazım olmayınca olmuyor kuzu.
reglilerin düzensiz miydi
Evlenmeden once duzenliydi evlendim ilk aydan bozuldu kilo aldim belkide bu yuzdendir 5 ayda iki kere falan oldum fakat marttan beri duzenli regl goruyorum
A asitane161719 canım senin adetin nasıldı kac gun suruyodu
A asitane161719 canım senin adetin nasıldı kac gun suruyodu
6,7 canimkac gun sürüyor canım benim bu ay cok az oldu
Canim sorunu eksik yanıtladım sanirim. Benim regl 10 gün sürüyor.
6,7 canim
Tedavi gordun mu?
Kac gun surdu?
ooo canım cok ıyı MAAŞŞALLAH
Aslında bu da pco belirtisiymiş. Çok yoğun değil ama yine de 10 gün sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?