- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Olsun okuyunsonuctan bizi de haberdar et canım
hoşgeldin canım adetlerin düzenli mi
ay ben biliyodum unuttum ya bugun olur mu ki
bu pco hamileliğe engel sanıyordum ama değilmş. ben doktora gittim pco olduğu söylendi sonra rahim filminde rahminde perde var ameliyt olmalısın dendi. ameliyata hazırlanırken hamile kaldım şaka gibi :) Rabbim isterse nasip ediyor dua edelim herkese nasip olsun
sonuctan bizi de haberdar et canım
hoşgeldin canım adetlerin düzenli mi
ay ben biliyodum unuttum ya bugun olur mu ki
Aynen canım sabırlı olsak zaten bir kaç zamana belli oluyorBen de anlayamiyorum canım her gün kafamı karıştıran başka bir durumla karşılaşıyorum. O yuzden bir süre kendimi dinlememeye çalışacağım. Gebelik varsa da yoksa da zaten en geç 15 güne öğrenirim.
kızlar dün doktora gittim yeniden gebelik testi yaptı dol yatagın cok genişlemiş hamile gibi olmus dedi ama yine cıkmadı. oglen eve geldim kana dönüşmüş 5 saat falan kırmızıydı bugun kahverengi sizce normal mi
LH hormonu FSH hormonundan 2 kat sanırım fazlaysa pco teşhisi koyuluyor canım ama yine de doktor muayene ve başka belirtilerle bunun adını daha iyi koyabilirMerhaba kızlar hormon test sonucumu yüklüyorjm bilen varsa yorumlayabilir miEki Görüntüle 2179220
Hoşbulduk adetlerim düzenli degil maalesef
Canım kimyasal mı oldu yoksa üstüne görme mi Allah Allah
Bir kaç gün mü bekle diyor yani boşluk var ama kese görünmüyor gibi mibenimde canım adetlerim düzenli degil bak bu sefer daha 1 gün anca kırmızı oldu oda cok gelmedi
doktor da belki hamile kaldın bebek gelişmedi dedi
LH hormonu FSH hormonundan 2 kat sanırım fazlaysa pco teşhisi koyuluyor canım ama yine de doktor muayene ve başka belirtilerle bunun adını daha iyi koyabilir
Bir kaç gün mü bekle diyor yani boşluk var ama kese görünmüyor gibi mi
Aynen kuzum benimde bakalım ne zaman olacak regli belirtisi yok henüz 30 günde olsam cuma ya da cumartesi olmam gerekirdiyani bu ay 39. günde olmus oldum ve cok kaliteli değil hamd olsun tabi bunada
Eğer olmuşsa da güzel bir şey belki bu ay olacaktır bazen tutmayıp sonraki ay kalan çok varyok suan hamilelik yok olmusa bbitmiştir diyor
Eğer olmuşsa da güzel bir şey belki bu ay olacaktır bazen tutmayıp sonraki ay kalan çok var
Canım benim genelde az olur reglilerim 3 gün tam sürmez yanisenin böyle hic az kanamalı oldugun oldu mu adeti cnm
Canım benim genelde az olur reglilerim 3 gün tam sürmez yani
Benim genelde öyle bana normal gelir ama senin öyle değilse anormal yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi diye biliyorum seninki çok mu kırmızıbenimde suan öyle işte acaba normal mi ki
Canım benim genelde az olur reglilerim 3 gün tam sürmez yani
Benim genelde öyle bana normal gelir ama senin öyle değilse anormal yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi diye biliyorum seninki çok mu kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?