• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neic Neic canım nasılsın son durumun ne
Regl oldum canim rahim filminden sonra bugun son gunum bayram sonra tatil derken bu ay da ara vermeyi dusunuyorum onumuzdeki ay esimin tahlillerinde bi problem cikarsa asilama yaptircaz cikmazsa igneli tedaviye gecicez anlayamiyorum pco var ama adetlerim duzenlendi yumurtalarim olusuyo catliyo nerde problem var cozemedim tam bir yil oldu

Regl oldum canim rahim filminden sonra bugun son gunum bayram sonra tatil derken bu ay da ara vermeyi dusunuyorum onumuzdeki ay esimin tahlillerinde bi problem cikarsa asilama yaptircaz cikmazsa igneli tedaviye gecicez anlayamiyorum pco var ama adetlerim duzenlendi yumurtalarim olusuyo catliyo nerde problem var cozemedim tam bir yil oldu

tatlım hic sorun olmasa da olmayınca olmuyor yani. senelerce sorun yokken bebek sahibi olamayanları duydum Allahım aratmasın ama kendimizi yiyip bitirmememiz lazım olmayınca olmuyor kuzu.

reglilerin düzensiz miydi

tatlım hic sorun olmasa da olmayınca olmuyor yani. senelerce sorun yokken bebek sahibi olamayanları duydum Allahım aratmasın ama kendimizi yiyip bitirmememiz lazım olmayınca olmuyor kuzu.

reglilerin düzensiz miydi
Evlenmeden once duzenliydi evlendim ilk aydan bozuldu kilo aldim belkide bu yuzdendir 5 ayda iki kere falan oldum fakat marttan beri duzenli regl goruyorum

A asitane161719 canım senin adetin nasıldı kac gun suruyodu

Canım gecen dongu 44 gun sürmüştü. Bu ay hem soğan kürü yaptim hem de ovulasyon testi kullandım. Tahminen bu ay 36 gün civarı sürecek döngü. Bayram sonu ayın 25 26 sı gibi bir şeyler bekliyorum. Gecikirse de soz verdim kendime 1 Eylül e kadar bekleyeceğim.

Back