• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğal yolsan denemek istiyorum Can'ım bi soğan kürünü denicem içimde ki sesi dinlim bakim ☺️ İlk onu uyguluyayım geçer diye umuyorum birlere böyle olmuştu ilaç falan kullanmadan geçmişti kendiliğinden bir ay da

Bugun benim sogan kurunde son günüm. Regl olunca hormon testi için doktora gideceğim nasipse. Bakalim ben de ne ise yaramış. Buraya da yazarim inşallah canim ☺️

Arkadaslar testere disli aslan pencesi kürünü adet bitiminde mi baslamak gerekiyo.bilgilendirirseniz cok sevinirim

Bunu ben de merak ediyorum. Yani adet döneminde de kullanılıyor mu diye . Saracoglu bu konuda bir kayıt koymamış bir ay icin demiş. Önemli olsaydı üzerine basa basa vurgulardi sanırım. Hem sonuçta soğan kürü gibi direkt rahmi etkilemiyor. Hormonları dengeliyor. O yüzden mantıken adetliyken kullanılabilmesi lazım. Bunlar benim çıkarımlarim. Tabi en doğrusunu hala bilmiyoruz ☺️ ☺️

Merhaba kızlar hormon test sonucumu yüklüyorjm bilen varsa yorumlayabilir mi
20180814_075057.png

Tamam canım insallah gidersem yazacağım. Gidemezsem de bu regldeki degişiklikleri ve gozlemledigim diger farklilikları paylasirim inşallah bu arada sen naptin ovu testini
Dün düşündüğüm gibi çok silik bende gün içinde çıkmıyor canım bu sabah yanıma aldım yine 11 gibi yapacağım. Dün kasık ağrım vardı sabahta karın ağrısıyla uyandım regli olacak gibi daha cumaya falan gösteriyordu ama bakalım regli mi olacağım geç mi yumurtluyorum anlam veremedim :KK45:Sende yaz aynen hepimiz haberdar edelim birbirimizi inşallah güzel haberler alırız :KK15:

Dün düşündüğüm gibi çok silik bende gün içinde çıkmıyor canım bu sabah yanıma aldım yine 11 gibi yapacağım. Dün kasık ağrım vardı sabahta karın ağrısıyla uyandım regli olacak gibi daha cumaya falan gösteriyordu ama bakalım regli mi olacağım geç mi yumurtluyorum anlam veremedim :KK45:Sende yaz aynen hepimiz haberdar edelim birbirimizi inşallah güzel haberler alırız :KK15:

Ben de anlayamiyorum canım her gün kafamı karıştıran başka bir durumla karşılaşıyorum. O yuzden bir süre kendimi dinlememeye çalışacağım. Gebelik varsa da yoksa da zaten en geç 15 güne öğrenirim. ☺️

Merhaba kızlar bende anne olmak istiyorum doktorum bana progestan verdi adetim geciktigi icin zaten pkoluyum şimdi adet olmayı bekliyorm sorum şu progestan kullanıp hamile kalan var mı ?

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Bugün okunacak

Bu gun gösterecem canim

sonuctan bizi de haberdar et canım

Merhaba kızlar bende anne olmak istiyorum doktorum bana progestan verdi adetim geciktigi icin zaten pkoluyum şimdi adet olmayı bekliyorm sorum şu progestan kullanıp hamile kalan var mı ?

hoşgeldin canım adetlerin düzenli mi

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

Bugün okunacak

ay ben biliyodum unuttum ya bugun olur mu ki

Back