• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum sen kesin pco musun simdi son durum ne
Vallahi kuzum yazdığım gibi doktor muayene etti gayet iyi dedi. Hormon testlerim 3 sene önce güzeldi. Ben senelerdir doğum kontrol hapı kullandım son 3 senedir bıraktım ilaçsız regli oluyorum gecikmede belirttiğim gibi işte yani bence pcoyum bir şekilde :KK43:

bence degilsin kuzum
İnşallah pco çok çeşitli ucundan kıyısından öyleyim gibi çünkü tüylenme olmuştu hala devam ediyor da iğneliye gidiyorum artma yok çıkanları bitirmeye çalışıyorum. Adet düzensizliği ve doktorun bu pco senin göz rengin gibi tamamen yok olamaz yapın bu demesiyle ben anladım ki hep benimle sadece etkilerini azaltabiliriz işte sağlıklı beslenip spor yaparak :KK51:

İnşallah pco çok çeşitli ucundan kıyısından öyleyim gibi çünkü tüylenme olmuştu hala devam ediyor da iğneliye gidiyorum artma yok çıkanları bitirmeye çalışıyorum. Adet düzensizliği ve doktorun bu pco senin göz rengin gibi tamamen yok olamaz yapın bu demesiyle ben anladım ki hep benimle sadece etkilerini azaltabiliriz işte sağlıklı beslenip spor yaparak :KK51:

evet kuzum aynen bir de düzgün kilo vermem lazım benim en büyük sıkıntım o

Back