- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Doğal yolsan denemek istiyorum Can'ım bi soğan kürünü denicem içimde ki sesi dinlim bakimİlk onu uyguluyayım geçer diye umuyorum birlere böyle olmuştu ilaç falan kullanmadan geçmişti kendiliğinden bir ay da
Aynen öyle ya olduk mu olduk nasıl regli oldum önemli değil sadece çok gecikmesin isterdim o kadarİşimiz ne kadar da zor yaa bekarken bunların gicbiri aklıma gelmezdi
Beni de etiketle canım merak ediyorum bende bu regliden sonra başlayacağımBugun benim sogan kurunde son günüm. Regl olunca hormon testi için doktora gideceğim nasipse. Bakalim ben de ne ise yaramış. Buraya da yazarim inşallah canim
Beni de etiketle canım merak ediyorum bende bu regliden sonra başlayacağım
Bugun benim sogan kurunde son günüm. Regl olunca hormon testi için doktora gideceğim nasipse. Bakalim ben de ne ise yaramış. Buraya da yazarim inşallah canim
TM cnm haber et kesinGüzel haberlerini bekliyorum
İnsallah canım hepimiz güzel haberler alalım en yakın zamanda nasipse
Arkadaslar testere disli aslan pencesi kürünü adet bitiminde mi baslamak gerekiyo.bilgilendirirseniz cok sevinirim
Dün düşündüğüm gibi çok silik bende gün içinde çıkmıyor canım bu sabah yanıma aldım yine 11 gibi yapacağım. Dün kasık ağrım vardı sabahta karın ağrısıyla uyandım regli olacak gibi daha cumaya falan gösteriyordu ama bakalım regli mi olacağım geç mi yumurtluyorum anlam veremedimTamam canım insallah gidersem yazacağım. Gidemezsem de bu regldeki degişiklikleri ve gozlemledigim diger farklilikları paylasirim inşallah bu arada sen naptin ovu testini
Merhaba kızlar hormon test sonucumu yüklüyorjm bilen varsa yorumlayabilir miEki Görüntüle 2179220
Bu gun gösterecem canimdoktora gösterdn mi canım ben pek bilemiyorum
Dün düşündüğüm gibi çok silik bende gün içinde çıkmıyor canım bu sabah yanıma aldım yine 11 gibi yapacağım. Dün kasık ağrım vardı sabahta karın ağrısıyla uyandım regli olacak gibi daha cumaya falan gösteriyordu ama bakalım regli mi olacağım geç mi yumurtluyorum anlam veremedimSende yaz aynen hepimiz haberdar edelim birbirimizi inşallah güzel haberler alırız
kızlar doktora gittim şimdii
Merhaba kızlar hormon test sonucumu yüklüyorjm bilen varsa yorumlayabilir miEki Görüntüle 2179220
Bu gun gösterecem canim
Merhaba kızlar bende anne olmak istiyorum doktorum bana progestan verdi adetim geciktigi icin zaten pkoluyum şimdi adet olmayı bekliyorm sorum şu progestan kullanıp hamile kalan var mı ?
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.
Bugün okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?