- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Bende yazayım yine senin daha güzelmiş benim ortalama 37 falan oluyor gerçi 1 ay kendim geciktirdim Ramazanda baş ağrısından iftarda sahurda ağrı kesici içtim 1 hafta 10 gün resmen o yüzden oldu
Eylül-Kasım 40
Aralık 35
Ocak 37
Şubat-Mart 45
Nisan 34
Mayıs 30
Haziran 43
Temmuz 30
Bakalım bu ay nasıl gelecek
Aynen canım onu ilaca bağlıyorum ama genel olarakta yükse 30-34 arasına şükür diyorum en azından belki yumurtluyorum diyorum ama test canımı sıktı işte ya da rahatsızlıktan olgunlaşanı da göstermiyorikimizinde bir 45 i var işte o normalin dısında canım
Aynen canım onu ilaca bağlıyorum ama genel olarakta yükse 30-34 arasına şükür diyorum en azından belki yumurtluyorum diyorum ama test canımı sıktı işte ya da rahatsızlıktan olgunlaşanı da göstermiyor
Aynen canım ilaçsız kendiliğinde olmakta pco rahatsızlığı için çok güzel doktora söylediğimde oluyorsun dedi sıkıntı görmedi böyle senede 3 kere 40-45 falan oldum dedim mesela diğer günleri söyledim iyi dedikuzum seni okdr iyi anlıyorum ki bende tek yumurta ile catlatma ignesi oldum catladı mı catlamadı mı hicbisey bilmiyorum benimde işte 30-34 aynı yani Allahım daha beterinden saklasın 8 ay olamayanı okudum ben
Aynen canım ilaçsız kendiliğinde olmakta pco rahatsızlığı için çok güzel doktora söylediğimde oluyorsun dedi sıkıntı görmedi böyle senede 3 kere 40-45 falan oldum dedim mesela diğer günleri söyledim iyi dediİnşallah çatlamıştır ve bebeğin seninledir
Kadın önemsememiş de olabilir devlet hastanelerinde ağızdan zor cevap alıyorsunay sevindim canım doktor iyi bulduysa
AMİN CANIM... yalnız bende en ufak belirti yok
Kadın önemsememiş de olabilir devlet hastanelerinde ağızdan zor cevap alıyorsunAlttan muayene etti gayet iyi dedi pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin bunu dedi illa pco olanlara çocuk olmaz düşüncesini söylemek çok yanlış kafandan at esas sıkıntı o dedi şaka gibi kan testi de istemedi 3 sene önceki testlere baktı ekrandan o zamanda bir şey çıkmamış gerek yok dedi folik asit kullan falan filan zaten kullanıyorum
bilmiorm cnm,ignenin etkisimi ama bgnde yptim testcanım benimde ilk gittigim doktor pco var gibi dedigi zaman adetli degildim ultrasondan soylemişti. asagı yukarı anlıyorlar ama tabi adetin 3. günü testi de önemli onu da isteyebilir . ayrıca hosgeldin aramıza ne kadardır deniyorsun
su ovu testini de bi ben anlayamadım galiba yapamıyorum
canım ne yaptın test mi yaptın gebe misin
canım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım
Bu ay bayrama tatile denk geliyor ama bir daha ki ay kardeşim hemşire hastanesine gidip kan vereceğim o alır sonuçları en azından değerleri anlıyorum kendim kontrol ederimaslına bakarsan test yapmaması dısında kadına katılıyorum ama test yapsa iyi olcak
İğne 10-12 gün aralığında atıyormuş canım çok geç atıldıysa başka ama bence kan verebilirsin ayağı silik çünkübilmiorm cnm,ignenin etkisimi ama bgnde yptim test
cuma gunu gidicm cnmİğne 10-12 gün aralığında atıyormuş canım çok geç atıldıysa başka ama bence kan verebilirsin ayağı silik çünkü
bilmiorm cnm,ignenin etkisimi ama bgnde yptim test
Bu ay bayrama tatile denk geliyor ama bir daha ki ay kardeşim hemşire hastanesine gidip kan vereceğim o alır sonuçları en azından değerleri anlıyorum kendim kontrol ederim
hamile gibiyim cnm 13 twmmuzda olmustum gecen ay. bu ay ne zaman olurum bolmiorum. doktor 14 agustos hcg baktir dedicanım bat a kac gun var sen simdi hamile misiinnn
Güzel haberlerle dön inşallahcuma gunu gidicm cnm
canım adetinin 3 günü eger pahalaı degilse özel bir hst de tahlili yaptırabilrsin bir ay kaybetmemiş olursun
ham
hamile gibiyim cnm 13 twmmuzda olmustum gecen ay. bu ay ne zaman olurum bolmiorum. doktor 14 agustos hcg baktir dedi
cennetyarim canım ben bir de folidoce folik asit kullanıyordum 2 aydır ama şimdi bitmesine 1 hafta kaldı infolic combi adını duydum hem yumurtlama tetikleyici hem de folik asit birleşimi sabah akşam kullanılıyor biraz pahalı bir kapsül ama ondan alayım diyorum zararlı değil vitamin takviyesi diyor doktor reçetesiz alabiliyorsun aynı folikasitler gibi
Yaptığım kürleri yazmış mıydım deli dersinbak bak arastırırmıs da :)))))
Yaptığım kürleri yazmış mıydım deli dersinama bu ay abartmayacağım artık Bilgin var mı combiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?