• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet adet söktürücü ve yumurtaların oluşmasını sağlayıcı 21 drajelik bir ilaç bu ay kullandım tam 5 gun olmuştu kanamam olmadı takı bu sabaha kadar bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok insan varmış merak ediyorum acaba aranızda kullanan oldumu

belki vardır canım sende de mi pco var

Hoşbulduuuuum. Evet bende iğneyi vuruldum 3 ağustos. Beklemedeyim :rolleyes:

ben 19 temmuz da vuruldum bende adet günlerim olmamamyı bekliyorum canım. sendeki sıkıntı ne peki

ben 19 temmuz da vuruldum bende adet günlerim olmamamyı bekliyorum canım. sendeki sıkıntı ne peki
Ay senin heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim sıkıntı da pko. Ergenlikten beri. Gerçi eskiden yine 2 ayda 3 ayda bir adet oluyordum. 5 sene önce 8 ay adet olamadığım için ilaca başladık. Aralarda yine 6 ay bırakmışlığım var. Hiç birinde adet olamadım. İçersi milyonlarca yumurta dolu hiç biri büyümüyor, dolayısıyla çatlamıyor. Bir tane büyüttük bu ay bakalım.

Amin canım. Peki senin sıkıntın ne ?

pco var canım esimde de sekilindeki falan sıkıntılar var yumurta tembelligi var

Ay senin heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim sıkıntı da pko. Ergenlikten beri. Gerçi eskiden yine 2 ayda 3 ayda bir adet oluyordum. 5 sene önce 8 ay adet olamadığım için ilaca başladık. Aralarda yine 6 ay bırakmışlığım var. Hiç birinde adet olamadım. İçersi milyonlarca yumurta dolu hiç biri büyümüyor, dolayısıyla çatlamıyor. Bir tane büyüttük bu ay bakalım.

benimde oyle sadece 1 yumurtam oldu 19 mm onunla catlatma ignesi vuruldu işte

amin canım amin dua et ben 19 temmuzda oldum işte catlatma ignesi 36 saaat sonra da ilişki oldu işte
Ediyorum tabi ki hepimize, bekleyen herkese Allah Sağlıklı bebişler nasip etsin.
Yumurta çatladıktan sonra da gün aşırı ilişkiye devam edenler var. Doktor bana öyle bir şey demedi. Bize 36 saat sonra ve ertesi gün size kalmış dedi. Bugün de artık bekleyeceğiz dedi. Zaten tek yumurtam büyüdü o da çatladı gitti. Artık ilişkiye gerek yok sanırım.

Ediyorum tabi ki hepimize, bekleyen herkese Allah Sağlıklı bebişler nasip etsin.
Yumurta çatladıktan sonra da gün aşırı ilişkiye devam edenler var. Doktor bana öyle bir şey demedi. Bize 36 saat sonra ve ertesi gün size kalmış dedi. Bugün de artık bekleyeceğiz dedi. Zaten tek yumurtam büyüdü o da çatladı gitti. Artık ilişkiye gerek yok sanırım.

bence yine girmeye devam et gec catlama olur belki belli mi olur :KK76:

Anladım canım Derdi veren Allah dermanı da verir Rabbim istiyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ☺

amin tatlımmm aminnn :dua:

Pcos icin en guzel tedavi ... iyi bir doktor secmek.. ben 1 sene bekledim ama 4 ay devlet hastanelerinde surundum diyebiirim.. sonra kafam atti bi ozele attim kendimi Rabbime şükür cok tatli bir doktora denk geldim. Bana pcos var sende ama hiiic onemli degil sen anne olacaksin insallah dedi.. testler vss derken en son asama 3 ay klomen tedavisi rahim filmi icin gun ayarlarken 4. Ay bebiş geldi.. :-) Ben cok sukur cok beklemedim.. kesinlikle pozitif olmak cok onemli ve guler yuzlu iyi doktorlardan Allah razi olsun..

Pcos icin en guzel tedavi ... iyi bir doktor secmek.. ben 1 sene bekledim ama 4 ay devlet hastanelerinde surundum diyebiirim.. sonra kafam atti bi ozele attim kendimi Rabbime şükür cok tatli bir doktora denk geldim. Bana pcos var sende ama hiiic onemli degil sen anne olacaksin insallah dedi.. testler vss derken en son asama 3 ay klomen tedavisi rahim filmi icin gun ayarlarken 4. Ay bebiş geldi.. :-) Ben cok sukur cok beklemedim.. kesinlikle pozitif olmak cok onemli ve guler yuzlu iyi doktorlardan Allah razi olsun..

Allah analı babalı büüytsün canım darısı bizlere

canım sende sorun ne doktor ne diyo
Benim 2 doktor hiç bir şey demedi sadece 23 mm miyom var dediler, bir yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz hiç hamile kalmadım. Başka bir doktor ultrasonda pko görüntüsü var klomen veya aşılama dedi, ben o hafta memlekete gideceğim için tedaviye başlamadım, diyetisyene başlamıştım aynı zamanda 8 kilo verdim, biraz daha verince tekrar gidicem dr a, tedaviye hazır hissetmiyorum şuan kafamdan da attım bir süre kafam rahat olsun dedim ama yaş da 34.

Back