- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
Hoşbulduuuuum. Evet bende iğneyi vuruldum 3 ağustos. Beklemedeyimhooşgeldin canım sendemi bu ay catlatma ıgnesi vuruldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduuuuum. Evet bende iğneyi vuruldum 3 ağustos. Beklemedeyimhooşgeldin canım sendemi bu ay catlatma ıgnesi vuruldun
Evet adet söktürücü ve yumurtaların oluşmasını sağlayıcı 21 drajelik bir ilaç bu ay kullandım tam 5 gun olmuştu kanamam olmadı takı bu sabaha kadar bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok insan varmış merak ediyorum acaba aranızda kullanan oldumu
Hoşbulduuuuum. Evet bende iğneyi vuruldum 3 ağustos. Beklemedeyim
Evet canım doktorum regl olduğunda hemen gel hormon bakıcam demişti yarın gidicembelki vardır canım sende de mi pco var
Evet canım doktorum regl olduğunda hemen gel hormon bakıcam demişti yarın gidicem
Amin canım. Peki senin sıkıntın ne ?aynen o ıslemlerin hepsinden gectim bazen tekrarlayabiliyorlar bile burda herkes oyle Rabbim hepimize nasip etsin. sonuclarını bizimle paylaş canım
Ay senin heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.ben 19 temmuz da vuruldum bende adet günlerim olmamamyı bekliyorum canım. sendeki sıkıntı ne peki
Amin canım. Peki senin sıkıntın ne ?
Ay senin heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim sıkıntı da pko. Ergenlikten beri. Gerçi eskiden yine 2 ayda 3 ayda bir adet oluyordum. 5 sene önce 8 ay adet olamadığım için ilaca başladık. Aralarda yine 6 ay bırakmışlığım var. Hiç birinde adet olamadım. İçersi milyonlarca yumurta dolu hiç biri büyümüyor, dolayısıyla çatlamıyor. Bir tane büyüttük bu ay bakalım.
Aynen 19 mm iken iğne oldum bende. Senin tarihin baya yakın. Var mı belirtiler?benimde oyle sadece 1 yumurtam oldu 19 mm onunla catlatma ignesi vuruldu işte
Aynen 19 mm iken iğne oldum bende. Senin tarihin baya yakın. Var mı belirtiler?
Hiç belirti olmadığı da oluyor. Negatifi alana kadar olumsuz düşünmeyelim, stres yapmayalım.yok cnm hic bi belirti yok böyle olunca bari adet olsam diyorum
Hiç belirti olmadığı da oluyor. Negatifi alana kadar olumsuz düşünmeyelim, stres yapmayalım.
Ediyorum tabi ki hepimize, bekleyen herkese Allah Sağlıklı bebişler nasip etsin.amin canım amin dua et ben 19 temmuzda oldum işte catlatma ignesi 36 saaat sonra da ilişki oldu işte
Anladım canım Derdi veren Allah dermanı da verir Rabbim istiyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ☺kıntılar var yumurta tembelligi var
Ediyorum tabi ki hepimize, bekleyen herkese Allah Sağlıklı bebişler nasip etsin.
Yumurta çatladıktan sonra da gün aşırı ilişkiye devam edenler var. Doktor bana öyle bir şey demedi. Bize 36 saat sonra ve ertesi gün size kalmış dedi. Bugün de artık bekleyeceğiz dedi. Zaten tek yumurtam büyüdü o da çatladı gitti. Artık ilişkiye gerek yok sanırım.
Anladım canım Derdi veren Allah dermanı da verir Rabbim istiyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ☺
Pcos icin en guzel tedavi ... iyi bir doktor secmek.. ben 1 sene bekledim ama 4 ay devlet hastanelerinde surundum diyebiirim.. sonra kafam atti bi ozele attim kendimi Rabbime şükür cok tatli bir doktora denk geldim. Bana pcos var sende ama hiiic onemli degil sen anne olacaksin insallah dedi.. testler vss derken en son asama 3 ay klomen tedavisi rahim filmi icin gun ayarlarken 4. Ay bebiş geldi.. Ben cok sukur cok beklemedim.. kesinlikle pozitif olmak cok onemli ve guler yuzlu iyi doktorlardan Allah razi olsun..
AminnnnAllah analı babalı büüytsün canım darısı bizlere
Benim 2 doktor hiç bir şey demedi sadece 23 mm miyom var dediler, bir yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz hiç hamile kalmadım. Başka bir doktor ultrasonda pko görüntüsü var klomen veya aşılama dedi, ben o hafta memlekete gideceğim için tedaviye başlamadım, diyetisyene başlamıştım aynı zamanda 8 kilo verdim, biraz daha verince tekrar gidicem dr a, tedaviye hazır hissetmiyorum şuan kafamdan da attım bir süre kafam rahat olsun dedim ama yaş da 34.canım sende sorun ne doktor ne diyo
Kızlar rahim küçüklüğü hakkında bir bilginiz yada yasayanıniz varmı?