• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yazayım yine senin daha güzelmiş benim ortalama 37 falan oluyor gerçi 1 ay kendim geciktirdim Ramazanda baş ağrısından iftarda sahurda ağrı kesici içtim 1 hafta 10 gün resmen o yüzden oldu :kızgın:

Eylül-Kasım 40
Aralık 35
Ocak 37
Şubat-Mart 45
Nisan 34
Mayıs 30
Haziran 43
Temmuz 30

Bakalım bu ay nasıl gelecek :işsiz:

ikimizinde bir 45 i var işte o normalin dısında canım

Aynen canım onu ilaca bağlıyorum ama genel olarakta yükse 30-34 arasına şükür diyorum en azından belki yumurtluyorum diyorum ama test canımı sıktı işte ya da rahatsızlıktan olgunlaşanı da göstermiyor :işsiz:

kuzum seni okdr iyi anlıyorum ki bende tek yumurta ile catlatma ignesi oldum catladı mı catlamadı mı hicbisey bilmiyorum benimde işte 30-34 aynı yani Allahım daha beterinden saklasın 8 ay olamayanı okudum ben

kuzum seni okdr iyi anlıyorum ki bende tek yumurta ile catlatma ignesi oldum catladı mı catlamadı mı hicbisey bilmiyorum benimde işte 30-34 aynı yani Allahım daha beterinden saklasın 8 ay olamayanı okudum ben
Aynen canım ilaçsız kendiliğinde olmakta pco rahatsızlığı için çok güzel doktora söylediğimde oluyorsun dedi sıkıntı görmedi böyle senede 3 kere 40-45 falan oldum dedim mesela diğer günleri söyledim iyi dedi :KK51:İnşallah çatlamıştır ve bebeğin seninledir :dua:

Aynen canım ilaçsız kendiliğinde olmakta pco rahatsızlığı için çok güzel doktora söylediğimde oluyorsun dedi sıkıntı görmedi böyle senede 3 kere 40-45 falan oldum dedim mesela diğer günleri söyledim iyi dedi :KK51:İnşallah çatlamıştır ve bebeğin seninledir :dua:

ay sevindim canım doktor iyi bulduysa :KK50:
AMİN CANIM... yalnız bende en ufak belirti yok

ay sevindim canım doktor iyi bulduysa :KK50:
AMİN CANIM... yalnız bende en ufak belirti yok
Kadın önemsememiş de olabilir devlet hastanelerinde ağızdan zor cevap alıyorsun :bicak:Alttan muayene etti gayet iyi dedi pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin bunu dedi illa pco olanlara çocuk olmaz düşüncesini söylemek çok yanlış kafandan at esas sıkıntı o dedi şaka gibi kan testi de istemedi 3 sene önceki testlere baktı ekrandan o zamanda bir şey çıkmamış gerek yok dedi folik asit kullan falan filan :kızgın:zaten kullanıyorum :KK45:

Kadın önemsememiş de olabilir devlet hastanelerinde ağızdan zor cevap alıyorsun :bicak:Alttan muayene etti gayet iyi dedi pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin bunu dedi illa pco olanlara çocuk olmaz düşüncesini söylemek çok yanlış kafandan at esas sıkıntı o dedi şaka gibi kan testi de istemedi 3 sene önceki testlere baktı ekrandan o zamanda bir şey çıkmamış gerek yok dedi folik asit kullan falan filan :kızgın:zaten kullanıyorum :KK45:

aslına bakarsan test yapmaması dısında kadına katılıyorum ama test yapsa iyi olcak

canım benimde ilk gittigim doktor pco var gibi dedigi zaman adetli degildim ultrasondan soylemişti. asagı yukarı anlıyorlar ama tabi adetin 3. günü testi de önemli onu da isteyebilir . ayrıca hosgeldin aramıza ne kadardır deniyorsun
:KK76:

su ovu testini de bi ben anlayamadım galiba yapamıyorum :KK49:

canım ne yaptın test mi yaptın gebe misin :dua::dua:

canım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım
bilmiorm cnm,ignenin etkisimi ama bgnde yptim test

Eklentiler

• 20180808_101633.jpg
    20180808_101633.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 15
cennetyarim cennetyarim canım ben bir de folidoce folik asit kullanıyordum 2 aydır ama şimdi bitmesine 1 hafta kaldı infolic combi adını duydum hem yumurtlama tetikleyici hem de folik asit birleşimi sabah akşam kullanılıyor biraz pahalı bir kapsül ama ondan alayım diyorum zararlı değil vitamin takviyesi diyor doktor reçetesiz alabiliyorsun aynı folikasitler gibi o_O

Bu ay bayrama tatile denk geliyor ama bir daha ki ay kardeşim hemşire hastanesine gidip kan vereceğim o alır sonuçları en azından değerleri anlıyorum kendim kontrol ederim:işsiz:

canım adetinin 3 günü eger pahalaı degilse özel bir hst de tahlili yaptırabilrsin bir ay kaybetmemiş olursun

cennetyarim cennetyarim canım ben bir de folidoce folik asit kullanıyordum 2 aydır ama şimdi bitmesine 1 hafta kaldı infolic combi adını duydum hem yumurtlama tetikleyici hem de folik asit birleşimi sabah akşam kullanılıyor biraz pahalı bir kapsül ama ondan alayım diyorum zararlı değil vitamin takviyesi diyor doktor reçetesiz alabiliyorsun aynı folikasitler gibi o_O

bak bak arastırırmıs da :)))))

Back