Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayırlısı olsun canım ama evet biraz sende tedavini ol benimde yasım var mesala

Arkadaşlar peki aranızda ovülasyon testi kullanan oldu mu hiç bende net koyuyu bulamadım acaba hafif koyu görünümde yumurtladığıma işaret mi merak ediyorum ya da koyu olmuyor yumurtlama olmadan tam sönüyorlar mı

Merhaba Hanımlar,

Ben de pco olduğumu yeni ogrendim sayılır. Oncelikle size bir sorum olacak. Pco teşhisi için yapilan tahlil adetliyken mi yapılıyor yoksa herhangi bir zamanda da yapılabiliyor mu? Birkaç yerde hormon testlerinin adetin üçüncü günü yapıldığını okudum. Ama doktor benden adet dışında bir günde tahlil istedi. Onun sonucuna göre de pco dedi. Kafam karıştı biraz. Bilgisi olan var mi acaba bu konuda?

Ben ovu testi yaptığım ay iki gün koyu çizgi gördüm ama hamile kalamadım yine, en iyisi yumurta takibi yaptırmak sanırım.

Eklentiler

• IMG_9255.JPG
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
Ben ovu testi yaptığım ay iki gün koyu çizgi gördüm ama hamile kalamadım yine, en iyisi yumurta takibi yaptırmak sanırım.
Seninde net belirginmiş canım tabi ki yumurtlasak da kalitesi önemli tutması önemli sende de pco durumu mu var Bende ekleyeyim resimleri canım böyle oldu cumartesi tam dedim pik oluyor pazar günü baktım silik çıktı,dün sabah yine pik olmaya başladı. Bugün yeniden yapacağım zaten gün aşırı deniyorum her halükarda da denk gelsin o güne isterim tabi yumurtluyorsam pconun durumu da bu yumurtlama sıkıntısı işte 14.günden itibaren durum bu bugün 21.gün geçti herhalde

Merhaba kızlar
Bugün doktora gittim geçen ay adet düzenleyici cylo prognova kullandım hastalandığında gel demişti şuan sadece yumurta tembelliği varmış bunun için de klomen yazdı daha önce bu ilaci kullanan oldu mu hicbir fikrim yok günde 2 tablet ve haftaya çarşamba tekrar gel dedi şuan reglmin 2 günü ve yarın basla dedi yardımcı olabilirmsnz

canım benimde ilk gittigim doktor pco var gibi dedigi zaman adetli degildim ultrasondan soylemişti. asagı yukarı anlıyorlar ama tabi adetin 3. günü testi de önemli onu da isteyebilir . ayrıca hosgeldin aramıza ne kadardır deniyorsun

su ovu testini de bi ben anlayamadım galiba yapamıyorum

gebelik testi kizlar. ignenin 14. gunu yanlislik olamaz dimi

canım ne yaptın test mi yaptın gebe misin

canım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım

Bende pek anladım sayılmaz canım pco olduğum için net pik göremedim sanırım 18.gün en koyu olduğu zaman artık nasip ne yapalım ya da yine yumurtanın teki olgunlaşamadan söndü

Bizim maalesef böyle bir durum var canım geçen ay 30 günde olunca sevindim düşün yani artık bebek olayını geçtim düzenli oluyorum diye seviniyorum

aynen bende öyle bak hesapladım adet günlerimi son 9 ayda

Haziran Temmuz 32
Mayıs Haziran 30
Nisan Mayıs 33
Mart Nisan 38
Şubat Mart 45
Aralık Ocak 32
Kasım Aralık 28
Ekim Kasım 25
Eylül Ekim 31

Reglinin 3.günü ya da 4.günü en geç yapılır hormonlara ve muayeneye bakılarak karar verilir canım diğer tarihler de ancak yumurtlama durumu anlaşılır

ya ama 2 ay dısında hep 30-33 gün arası olmus genel ortalamaya bakarsak simdi benim bugun 32, günüm

aynen bende öyle bak hesapladım adet günlerimi son 9 ayda

Haziran Temmuz 32
Mayıs Haziran 30
Nisan Mayıs 33
Mart Nisan 38
Şubat Mart 45
Aralık Ocak 32
Kasım Aralık 28
Ekim Kasım 25
Eylül Ekim 31
Bende yazayım yine senin daha güzelmiş benim ortalama 37 falan oluyor gerçi 1 ay kendim geciktirdim Ramazanda baş ağrısından iftarda sahurda ağrı kesici içtim 1 hafta 10 gün resmen o yüzden oldu

Eylül-Kasım 40
Aralık 35
Ocak 37
Şubat-Mart 45
Nisan 34
Mayıs 30
Haziran 43
Temmuz 30

Bakalım bu ay nasıl gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…