- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
İstanbul canımyok ilkkez duydum canım . sen hangi sehirdesin
Avrupa yakasındayım bende canımbendeanadolu yakasından
testler silik. igneden de olblr diecanım hadi bakalım İNŞAALLAH
testler silik. igneden de olblr die
im 26 yada 27 funde kesin gelio.kuzum senin adet döngün nasıl
bak benimki
Haziran Temmuz 32
Mayıs Haziran 30
Nisan Mayıs 33
Mart Nisan 38
Şubat Mart 45
Aralık Ocak 32
Kasım Aralık 28
Ekim Kasım 25
Eylül Ekim 31
bu sekilde takvimim yokben
im 26 yada 27 funde kesin gelio.
b
bu sekilde takvimim yok
vardi cnm benm tele format atildi. gitti.onları tut canım benim telefonumda var program ordan takip ediyorum hemde yazıyorum doktora sölemekte fayda var bundan sonra tut bence
Aynenbi köprüye bakar
Kızlar ovulasyon testi kullaniyor musunuz ?
Ben de birden niyet ettim dun başladım kullanmaya onun da ayrı stresi oldu bu kez. Yumurtlama dönemindeyim sanirim ama isin kotusu ovu testi elimde cok az kaldı. Birden harcamak istemiyorum.
nasıl yapılıyo peki canım
Gebelik testine benziyor. İdrardaki lh hormonunun seviyesine göre ikinci cizgi beliriyor. Çizgiler eşitse ya da ikinci çizgi daha koyuysa bu ertesi gün yumurtlamanın olacagina isaretmis. Benim aldigim markanın içinden beş tane çıktı. Dünkü silikti bugun ki belirgin ama esit degil. Akşama birini daha yapsam mi emin değilim.
Ben de birden niyet ettim dun başladım kullanmaya onun da ayrı stresi oldu bu kez. Yumurtlama dönemindeyim sanirim ama isin kotusu ovu testi elimde cok az kaldı. Birden harcamak istemiyorum.
Her gün yapıyorum pratik hale geldi sanki gittikçe
Ben kullanıyorum canım reglinin 11.gününden başladım en son 18.gün koyulaştı ama pik olmadı tam sonraki gün silindi hemen bugün yine orta koyulukta anlamadım pco rahatsızlığında sanırım fazla yumurtamız oluştuğundan kiste döndüğünden ya da işe yaramıyor en mantıklısı koyuya yakın olsa bile o günü değerlendirmekDöngünü biliyorsan 28 günde oluyorsan misal 11-12 gibi başlayabilirsin ama benim gibi 30-35 aralığındaysa 13-14 de bile başlasan kurtarır seni tabi istisnalar var geç ya da erken yumurtlama gibi insanlar da Benim geçen ay mesela akıntım 14-15 de geldi 30 günde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?