• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay döngüm 44 gun sürdü. Yumurtlama gününü hissetmiştim zaten ama hamilelik olmadı. Bu ay da yine agrilara dayanarak ovulasyon testi aldim beşli. Bugun ki neredeyse esit. Pco durumu isi karmaşık hale getiriyor malesef. Dediğin gibi yine de degerlendirmeli.
Sen yine de gün aşırı değerlendir ama bugün gördüysen muhakkak bugünü ve yarını değerlendirmeye çalış derim canım gerisi takdiri ilahi artık önemli olan yumurtlamak bile değil işte tutması yumurtanın kaliteli olması yani her şeyin bir sebebi var Rabbim büyük :KK200:Bak benimde böyleydi hemen silikleşti sonraki gün gördüğüm sabahına akşamına değerlendirdim ama artık ne oldu bilmem ara ara yine koyulaşmaya çalışıyor oda sanırım pco durumumdan :KK45:

WhatsApp Image 2018-08-07 at 08.37.47.jpeg

Bugün ki de böyle dün akşam aşırı ateş oldu o yüzden yapayım yine kesmiyim dedim bir kaç gün daha yaparım :işsiz:benimle dalga geçiyor testlerim resmen yakından daha koyu gibi :KK45:

WhatsApp Image 2018-08-08 at 12.10.07.jpeg

Ben hiç 30 günden erken olduğunu bilmem. Hatta ortalama 35-40 gundür döngülerim . Buna da şükür ☺️

aynen canım benimde ortalama 30-33 gün bugunde 32. günümdeyim henüz olmadım ama bir belirti de yok hamilelik için

Sen yine de gün aşırı değerlendir ama bugün gördüysen muhakkak bugünü ve yarını değerlendirmeye çalış derim canım gerisi takdiri ilahi artık önemli olan yumurtlamak bile değil işte tutması yumurtanın kaliteli olması yani her şeyin bir sebebi var Rabbim büyük :KK200:Bak benimde böyleydi hemen silikleşti sonraki gün gördüğüm sabahına akşamına değerlendirdim ama artık ne oldu bilmem ara ara yine koyulaşmaya çalışıyor oda sanırım pco durumumdan :KK45:

Eki Görüntüle 2177305

Bugün ki de böyle dün akşam aşırı ateş oldu o yüzden yapayım yine kesmiyim dedim bir kaç gün daha yaparım :işsiz:benimle dalga geçiyor testlerim resmen yakından daha koyu gibi :KK45:

Eki Görüntüle 2177306

gelsin testler gitsin değerlendirmeler :)

Eki Görüntüle 2177305

Eki Görüntüle 2177306

Ben de bu durumdan endişe ediyorum tam olarak. Ya aksama pik olursa ve kaçırırsam diyorum. Ama en mantıklısı soyledigin gibi tedbirli olup degelendirmek. Her nasip vaktine esir derler. İnsallah senin icin hayırlı olan olur bu ay.

Bu arada bugun ki ovu böyle benim
Screenshot_20180808-121251.png

Ben de bu durumdan endişe ediyorum tam olarak. Ya aksama pik olursa ve kaçırırsam diyorum. Ama en mantıklısı soyledigin gibi tedbirli olup degelendirmek. Her nasip vaktine esir derler. İnsallah senin icin hayırlı olan olur bu ay.

Bu arada bugun ki ovu böyle benimEki Görüntüle 2177307

bugun kacıncı günün canım

aynen canım benimde ortalama 30-33 gün bugunde 32. günümdeyim henüz olmadım ama bir belirti de yok hamilelik için

Hakkında hayirlisi olsun inşallah. Geçen ay çok stres yaptim ilk denememdi. Ama bu ay rahatim. Elimden geleni yapıp gerisine kafayı takmayacağım insallah. Olacağı varsa olur ☺️

Ahahha beynimiz döndü yeminle :KK70:Psikolojik baskı gibi değerlendir değerlendirmeli değerlendirmeliyiz :KK45:

Bu arada bugun ki ovu böyle benimEki Görüntüle 2177307

Bence kesinlikle değerlendir ya olmuş ya akşama olacak zaten yumurta çatlaması da 6-36 saat aralığında bile olabilir bugün yarın değerlendir muhakkak bir de vücutta sperm kalma zamanı var eğer uygunsa Rabbimin izniyle tutar :KK49:Endişe etmene gerek yok pik olur olmaz yumurta çatlamıyor sonuçta onunda süresi var her şey uygunsa gerçekleşir tutunur :emir_bebek:

kızlar yalnız son zamanlar hic gecmiyor gercekten suan 40 falan olsam belirtilerim olsa diye düşündüm :dua::dua:

Ahahha beynimiz döndü yeminle :KK70:Psikolojik baskı gibi değerlendir değerlendirmeli değerlendirmeliyiz :KK45:

Bence kesinlikle değerlendir ya olmuş ya akşama olacak zaten yumurta çatlaması da 6-36 saat aralığında bile olabilir bugün yarın değerlendir muhakkak bir de vücutta sperm kalma zamanı var eğer uygunsa Rabbimin izniyle tutar :KK49:Endişe etmene gerek yok pik olur olmaz yumurta çatlamıyor sonuçta onunda süresi var her şey uygunsa gerçekleşir tutunur :emir_bebek:

İnşallah. ☺️ Kararsızlığımı gidermemde yardımcı oldun teşekkür ederim. İlk defa ovu kullandığım için ne yapacağım konusunda emin olamamıştım

İnşallah. ☺️ Kararsızlığımı gidermemde yardımcı oldun teşekkür ederim. İlk defa ovu kullandığım için ne yapacağım konusunda emin olamamıştım
Rica ederim canım. Bende emin değildim canım ama bir kaç arkadaş pco da tam koyulaşmayabilir koyuya yakınken de değerlendir dediler bende bu ay ilk defa kullanıyorum:KK45:

Evet. Doktor pco deyince bırakalım akışına ne zaman olursa olsun dedik ama icgüdüsel olarak pek akisina bırakamıyorum sanırım. Bir an oluyor bosveriyorum. Bir an oluyor kendimi dusuncelere boğulmuş buluyorum ☺️
Bizde 3 sene düşünmedik 2 aydır ufaktan düşünelim dedik kendimi kürler yaparken ovülasyon denerken buldum :KK45:

Back