- 27 Mart 2019
- 29.078
- 104.112
- Konu Sahibi imintrouble
Artık aile sitesi oldu bir gün kocası bir gün karisi
Bekarlar acil evlenin git gide evliler sitesi olucak
Bekarlar acil evlenin git gide evliler sitesi olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi düşünüyoruz ben biliyorum galibaBu hakareti aynen böyle yazan bir üye daha vardı sanki kim diye sormayın tövbe hatırlamıyorum
Vardı di mi ben delirmedim ama kim olduğunu imkan yok hatırlamam çok spesifik bir yazış ondan dikkatimi çektiAyni sey benimde aklima geldi pengus. Ayni noktada takildim, acaba kimdi
KiiiiiiimAynı şeyi düşünüyoruz ben biliyorum galiba
Kocanın hatunu gelmiş bu seferhatunun kocası gelmiş buraya yahu
KimmmmAynı şeyi düşünüyoruz ben biliyorum galiba
Emin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyi dogadostupanda da düşünmüş yanılıyor olamayızKiiiiiiim
Emin olunca yazayım parem şu an tariyorumKimmmm
İnşallah hatırlarım biraz bakınayımEmin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyi dogadostupanda da düşünmüş yanılıyor olamayız
En heyecanli yerde dizi bitmis, sonraki hafta yayinlanacak bolumu bekliyomus gibi hissediyorum su anEmin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyi dogadostupanda da düşünmüş yanılıyor olamayız
Penguen hanım ayağınızı kaldırın anskddkAdam utanmadan "senin yaptıklarını foruma yazdim, kadinlar bile beni savundu" diye konuyu gosterdiyse valla billa sasirmam ajsha
Penguen hanım ayağınızı kaldırın anskddk
Eskiden olsa belki ama bebek olduktan sonra sessiz çığlık hep :))Aynen boyle yaptı dimi? Biliyodum cunku bunlar boyle. Hiiic bisey yapmamis gibi utanmadan karim cildirdi derler qjshhahq
Kızzzzz siz o musunuz hanfendiiiPenguen hanım ayağınızı kaldırın anskddk
Ayyy durrr kafam karıştı bu mesajı yok say saçmaladım I imintroubleKızzzzz siz o musunuz hanfendiii