ah yakında mobilyalara da geçersiniz artıkın.....
ahh songülcüğüm...sadece kendinde olanları değil kayınvalidesinde olanları bile göndermeyi düşünür......
bu çızıklı pike de kayınvalidesiyle ortak...ama göndermedi..
okadar bekledim...anneciği al gönder dedi....yok...
aramızda bir ortak nokta keşfetti ama...ben bilemedim...
oysam ben doğumgününe hediyelerimi yetiştirmek için kendimi parçaladım...onlar bende bilem yok...
Hos bir durum degil tabiki.
Ben olsam, boyle bir insanla hayallerimi paylasmazdim.
Hatta direkt yuzune soyle derdim;
Ya arkdasim, seninde boyle hobilerin veya hayallerin yok mu? Farkettimde hep benim hobi ve hayallerimi onayliyorsun, sana ait olanlarida ben duymak isterim..jeyyar
taklitler aslını yaşatır :smiley-cool: diyerek başlayayım söze...
hayatımın her evresinde muhakkak birileri tarafından taklit edilmişimdir.
eskiden cok ciddi rahatsızlık duyardım ama şimdi "gene mi yaa şakkıdı" diyip tadını çıkarmaya bakıyorum
hayallerim vardı evet, çalınan, gasp edilen, cebren ve hile ile elimden alınan...
ama şimdi akıllandım!
benden önce birilerinin yapmasını istemedigim şeyleri paylaşmiyorum kimseyle asla
önce ben yapiyorum, hayata geciriyorum ardımdan arzu eden aynını yapar çok da tın :smiley-cool:
diyeceğim o ki sevgili amut afucum :mymeka:
eşin haklı, paylaşma madem rahatsızsan bu kadar.
kuzenimle didisirim de bazen annem uyarır "cocukla cocuk olma" diye
sen de aynını yap
belli ki hayatta kendi başına koca bir hiç olan, ozguvenden yoksun bir insan karşındaki.
kendim olamadım bari afu olayım telaşesiyle yaşıyor, yazık :teselli:tatlicadiarzu
dedigim gibi bazı etkisiz elemanlar vardir, gercekten saftirlar, basmaz kafalari sen ne alirsan aynından almak isterler
zararsızdır onlar, ben oyle goruyorum
ama bu işi fitne fesatlıkla harmanlayanlardan her anlamda uzak durmak gerekir.
ya o şahısla görüşmeyeceksin yada yanındayken ceneni tutacaksın
anlaşıldı mı lan :mymeka:Şeniz
bundan bir kaç yıl önce en samimi arkadaşımla çarşıya çıktık ve vitrin bakarak dolaşıyorduk. vitrinin birinde pembe gümüş bir takım gördüm. kolyesi, küpesi yüzüğü.. hayran kaldım ve hemen içeri girdik almak için ancak yanımdaki para yetişmedi ve daha sonra alırım diye çıktım.. ancak aklım orda kalmıştı... ertesi gün kapı çaldı, açtım arkadaşım... şok oldum, benim o çok beğendiğim takıları almış, takmış takıştırmış ve yanıma gelmişti... ''bu ne?'' dedim... ''bugün sabah o mağazaya gitmiştim ve baktım duruyor bende aldım'' dedi... içimde tutamadım ''aşkolsun, başkada bişi demiyorum sana'' dedim.. çok kırılmıştım ve bi dahada eskisi gibi olamadım o arkadaşımla.. eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şimdi sadece rastlaşırsak selamlaşıp geçiyoruz..
daha sonra düşününce aslında arkadaşım sandığım kişinin bu türden çok fesatlıkları olduğunu ancak benim onu çok sevmemden dolayı farkına varamadığımın farkına vardım..
altına bir tek yaşasın kötülük yazmadığın kalmış haaa...:lepi::lepi:
pess diyorum...ahh biz kadınlar...
Evet bilirim bu durumlari çok yakindan .............nerden mi????????????çünkü özelliklede geveze old...için ev dekorasyonunda bilmediğim şey yok gibi ...anlatirim ayy şu şöyle oluyo bunu bunla kullanilsa buraya bu alinsa filan diye ...açikçasi başkalarinin benden önce yapmasina takilmiuyorum ...ne güzel ben yapamadim daha ama önce o yapmiş baktikça ben yapmiş gibi oluyorum ...sorun insanlar size fikir danişiyor gidip o fikri eyleme geçiriyor ama beğenildiğinde bir teşekkür etmiyor yardimci oldun saol diye...yada herşey kendi fikirleriymiş gibi övünüp övünüp duruyor ....ama dedim ya bunada çok çok ta takilimiyorum...artik umrumda değil daha küçük yaşlarda takilirdim bunlara ama artik okadar kafam doluki es geçiyorum gitsin diyorum gidiyo.....himmmm bide çok paylaşmamayi öğrendim isteklerimi.....
inanmayacaksınız ama daha sıcağı sıcağına bir olay oldu bununla alakalı..buraya danoşuma fikirlerimi yazdıktan sonra üst kat komşumuza çıktık annemle..kızı 1 ay sonra evlenecek...eksiklerini tamamlıyor artık..ben de bu kış yavaş yavaş çeyiz gibi eşyalarımı almaya başlamıştım..bana dediler ki düdüklü tencere aldın mı bak biz aldık çok güzel bizimkine bak fikir edinirsin dediler getirdiler önüme ben aldım dememe rağmen ille göstericekler ya.bilirsiniz saatli ve saatsiz iki tür tencere var artık..aldıkları saatsizmiş.seninki de bundan mı dediler annem de demez mi yok onun ki saatli beraber aldık...inanmıyacaksınız ama şimdi balkonda otururken gördüm kız gitmiş aldığı tencereyi saatli olala değiştirmiş..hayırdır dedim biz de saatli istemiştik ama onlar yanlış vermiş demez mi bir de..belki böyle bir hata olma ihtimali vardır da 3 gün olmuş alalı yeni mi farkettiniz..:1closedeyes:
ne yasik ki o düdüklüyle mutluluk ta satin alinmiyor
ne zamana kadar insanlardan duyduklarini satin alicaklar
ne samana kadar
eşim derki
almanin sonu yoktur al al al