E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
ne yap bilio musun git almicağın ama onu masrafa sokcak şeylere özendir onu yaa şurda şu yemek
takımını gördüm yenilemek istiodum elime fırsat geçince değiştircem de mesela bu aralr bonechine
modası var söle gitsin alsın ya da spor aletlerinden alcam de bunlar süpermiş de fit olcam mükemmel
vücut yapıomuş de alsın perdemi yenilicem de yapsın örtü olarak şunu göedüm de alsın ohh sefam
osun o borca girince belki aklı başına gelir manyağın hayalleri çalmak neymiş görsün terbiyesiz:lepi:
Muhahahahahh:roflol::roflol::roflol: Aynı benim gibi sendede bütün gün evde oturup,geç kalkan,kahve-çay molalarıyla hayatını geçiren,yemek yapmaya bol vakti olan,tv seyreden,gezmelere,pazarlara,alışverişe giden ve koca parası yiyerek zevk-ü sefa içinde yuvarlanan kadınları kıskanma sendromu varCADIARZU
Üzme kendini canımmm ya,bırak yapsın yapacağını bak bir arkadaş ne güzel demiş; ipe sapa gelmeyen fikirler beyan et ona gitsin yapsın rezil olsun jeyyar
Sonra bize anlatırsın güleriz hep beraber:içelim:
Takma kafana canım benim:teselli:
İlk başta şunu söyliyim canım; sen, ne olursa olsun, o kişi ya da kişiler tarafından örnek alınıyorsun..Bu kişiler seni çok önemsiyorlar ki senle kıyas halindeler..şutarafagitti
İşin bu tarafı zevkli..jeyyar.Örnek alınmak, taklit edilmek bir yerde iyidir..jeyyar
Ama birebir senin yapacaklarını senden önce yapma şansına sahipse bu insanlar , neden kendini bu kadar üzüyorsun ki, söyleme kimseye o zaman.şakkıdı.
Sürpriz yap..
Bu kadar basit...Seni çok iyi anlayıyorum...Şu kıyafeti alıcam dediğin zaman 2 gün sonra aynen senin bahsettiğin kıyafetin birebir aynısını arkadaşının üstünde görünce insan bozuluyor evet...Benim de başıma geldi bu tarz şeyler ara ara..
Ama hiç takılma tatlım..Üzme kendini...Söylemiyceksin olacak bitecek...:1hug:
sen varya
bunlar süper fikirler
Evi gerekli gereksiz bir sürü şeyle dolucak
aynen yazdıkları gibi ev eşyasına çok düşkün
Süper fikir Allah razı olsun senden
ne eglenicem ben ya
severim de böle gizli gizli eglenmeleri ben mutlu olurum yani
Allah ne muradın varsa versin
Ben şimdi pahalı bişey hemde böle evde çok yer kaplayan bişey düşüneyim de
hem evinde yer kaplasın hemde kocasının cebi yansın
ay ne kötü kızım ben yaaa
Çok saol arkadalım:1hug:
çok öptüm seniiiiiiii
ırtibatı koparmayalım seninleeeeeeeeeeee
Hmmm fisfisfis Bence sinir bozucu bir durum benneyaptımki
Bide etrafa bunları kendi fikirleri gibi yayması...
Canım bence sen paylaşma madem bu kişiyle fikirlerini...
Tamam paylaşmak güzel birşey ama demekki bu insan paylaşılcak biri değil...
Bir olur iki olur senin bahsettiğin herşeyi almasıda garip benneyaptımki
Başka arkadaşlarınla paylaş bence :1hug:
Yada arkadaşlar değişik fikirler vermiş bir uygula onları oda öğrensin kendi fikriyle birşeyler almayı artık jeyyar
Üzme kendini canım :teselli:
ben bunu negatif şeylerde daha çok yaşadım...
şöyle örnekleyeyim...ilkokuldan beri tıp okumak en büyük hayalimdi...olmadı nasip değilmiş...millet aylarca laf soktu tıp okuyacaktın hani diye...benim hayalimdi oysa ve sevdiğim insanlarla paylaşmıştım...ama onlar başarısızlığımı yüzüme vurmak olarak algılayıp zevk aldılar...bu anlamada bir çok şey yaşadım akıllandım...şimdi yapacağım demiyorum bakın yaptım diyorum...tepki...aaa niye haberimiz yok böyle bir işe giriştiğinden...niye olsun ki...o tubiş eskide kaldı...
senin durumunu da yaşadım...ama ben o kısmını takmıyorum çünkü benim gerçekten istediğim şeyi o özenti ile yapıyor...dolayısıyla ne yaparsa yapsın benimki kadar güzel olmuyor...
benim bayılarak aldığım bulüzü o bende var diye alıyor...belki benden daha güzel ama bende daha güzel duruyor..bunun gibi...
sen işini yüreğinle yaparsan ve birileri o işi senden çalmışsa bile vazgeçme...çünkü seninki her durumda onunkinden daha iyi olacaktır...
ve merak etme o hırsızlar seninkinin daha iyi olduğunu zaten hemen anlayacaktır...
ne yap bilio musun git almicağın ama onu masrafa sokcak şeylere özendir onu yaa şurda şu yemek
takımını gördüm yenilemek istiodum elime fırsat geçince değiştircem de mesela bu aralr bonechine
modası var söle gitsin alsın ya da spor aletlerinden alcam de bunlar süpermiş de fit olcam mükemmel
vücut yapıomuş de alsın perdemi yenilicem de yapsın örtü olarak şunu göedüm de alsın ohh sefam
osun o borca girince belki aklı başına gelir manyağın hayalleri çalmak neymiş görsün terbiyesiz:lepi:
Ya benim kafam karıştı aslında...
Çok yakın arkadaşlarımla kıyafet ya da bir ürün konusunda çok paylaşım yaparım,fikir alırım..İçime sindiyse gider aynısını alırım..gamyoncuiremsu
Şimdi Bettiş sen bana Anemon'u tavsiye ettin ben de aynısını aldım diye kızdın mı?
Ya da ben Loreal alacam dediğimde aaaa hani bana dediğinde ben sana da göndererek yanlış mı yaptım.. O Loreal benim fikrimdi,sürüp de spor yapmak,sen de benden çalmış,benim sayemde uygulamış olmuyon mu?
Aynen benim senden Anemon'u çalmam gibin?
Açıklama bekliyorum...:lepi:
Ya benim kafam karıştı aslında...
Çok yakın arkadaşlarımla kıyafet ya da bir ürün konusunda çok paylaşım yaparım,fikir alırım..İçime sindiyse gider aynısını alırım..gamyoncuiremsu
Şimdi Bettiş sen bana Anemon'u tavsiye ettin ben de aynısını aldım diye kızdın mı?
Ya da ben Loreal alacam dediğimde aaaa hani bana dediğinde ben sana da göndererek yanlış mı yaptım.. O Loreal benim fikrimdi,sürüp de spor yapmak,sen de benden çalmış,benim sayemde uygulamış olmuyon mu?
Aynen benim senden Anemon'u çalmam gibin?
Açıklama bekliyorum...:lepi:
canım benim birtanem sexi şempanzem sen gelir gelmez bana sarmazdın pek...:mymeka::mymeka:
daha vakit vardı aslında...erkencisin bugün...hayırdır...kafamçokkarıştı
dökün dökün bakalım...daha neler alıp göndermişsiniz öğrenelim...litfeenn markalarıyla yazarsanız daha açıklayıcı olur ...haydi buyrun bakalım....
Kafamı karıştırdınız ya...
Ben mi yanlış yapıyorum..
Yani sen beni başından savsaklamak için mi Anemon ya da titreşimli bel kemeri önerdin????????????????????
Yani aslında sen kullanmıyon mu onları?:roflol::roflol:
açiklamaya gelince...
bazı muhteşemler vardırki hayatımda üzerimdekini sevse çıkarır veririm...hiç gözüme gelmez...
aklıma gelen güzel fikirleri gel beraber yapalım diye paylaşırım...ama o muhteşemler bikaçtanecik...sen ve bir iki kişi daha...
bu birinci açıklama...
sen kafana göre de giysen yapsan, benden görüp de giysen yapsan her durumda sende daha güzel olacağı için seninle fikir alışverişlerimde bunu düşünmedim...
bu da ikinci açıklama...
hangisi hoşuna giderse onu kabul et canım...
Ahhh be Songülcüm ahhhh..
İnan Bettişe bende var olan herşeyi gönderdim..
Kendine yetti,anam onu çok seviyir,daha dün dedi annecim; "Brillant'daki çizikli pikeyi Bettişe göndermedin bak" diye..:1shok:
Anneme de ne oluyorsa?sengözlerimebaksanab
kullanıyorum...kullanmam mı...
hem üzülme...bak hızırı da senin üzerinde denedik...ben sonucunu görüp ona göre uygulayacam...paylaşıyoruz yani...:dance::dance::dance:
O zaman hayal çalmak kötü bir şey değil de herkesle mesafeni iyi ayarlamak gerek diyorsun...
Her hayal,her plan herkese anlatılmaz diyorsun..gamyoncuiremsu
Ben bunu anladım..Hee bir de ne kadar seksi ve muhteşem olduğumu bir kere daha anlamış oldum..:icecream: