Paylaştıgınız hayallerinizi yakınlarınız sizden evvel yapsa :(:((:

sen varya
bunlar süper fikirler
Evi gerekli gereksiz bir sürü şeyle dolucak
aynen yazdıkları gibi ev eşyasına çok düşkün
Süper fikir Allah razı olsun senden
ne eglenicem ben ya
severim de böle gizli gizli eglenmeleri ben mutlu olurum yani
Allah ne muradın varsa versin
Ben şimdi pahalı bişey hemde böle evde çok yer kaplayan bişey düşüneyim de
hem evinde yer kaplasın hemde kocasının cebi yansın
ay ne kötü kızım ben yaaa
Çok saol arkadalım:1hug:
çok öptüm seniiiiiiii
ırtibatı koparmayalım seninleeeeeeeeeeee

Olabilir canım....senağlama
Ebet kıskanıyorum ama sadece evde vakti olmasını...
Takmamak eldemi
Kendimi törpülemem lazım benim...

Hmmm fisfisfis Bence sinir bozucu bir durum benneyaptımki
Bide etrafa bunları kendi fikirleri gibi yayması...
Canım bence sen paylaşma madem bu kişiyle fikirlerini...
Tamam paylaşmak güzel birşey ama demekki bu insan paylaşılcak biri değil...
Bir olur iki olur senin bahsettiğin herşeyi almasıda garip benneyaptımki
Başka arkadaşlarınla paylaş bence :1hug:

Yada arkadaşlar değişik fikirler vermiş bir uygula onları oda öğrensin kendi fikriyle birşeyler almayı artık jeyyar
Üzme kendini canım :teselli:

İlk başta şunu söyliyim canım; sen, ne olursa olsun, o kişi ya da kişiler tarafından örnek alınıyorsun..Bu kişiler seni çok önemsiyorlar ki senle kıyas halindeler..şutarafagitti

İşin bu tarafı zevkli..jeyyar.Örnek alınmak, taklit edilmek bir yerde iyidir..jeyyar

Ama birebir senin yapacaklarını senden önce yapma şansına sahipse bu insanlar , neden kendini bu kadar üzüyorsun ki, söyleme kimseye o zaman.şakkıdı.
Sürpriz yap..

Bu kadar basit...Seni çok iyi anlayıyorum...Şu kıyafeti alıcam dediğin zaman 2 gün sonra aynen senin bahsettiğin kıyafetin birebir aynısını arkadaşının üstünde görünce insan bozuluyor evet...Benim de başıma geldi bu tarz şeyler ara ara..

Ama hiç takılma tatlım..Üzme kendini...Söylemiyceksin olacak bitecek...:1hug:

Denizim Güneşim
konu taktir edilmem örnek alınmam degil ki
TAMAM ARTIK PAYLAŞMICAM SÖLEMİCEM.
KIZ ORDA BURDA LAF EDİP GÖSTERİYOR BEN YAPTIM DİE
O YAPTI AMA BENDEN ÇALDI FİKRİ
VE ŞİMDİ BEN KİMSEYE ALDIRMADAN YAPSAM
ANNEMDE DAHİL ONDAN GÖRDÜN DİMİ DİCEK
BU YARALIYOR BENİİ

eee manyak olcan dağıtcan etrafı kana kan dişe diş demek senin hayallerini çalıpzevk alıo ozaman sen de onu boş yere masrafa sok da aklı başına gelsin :sm_cool: oh eve de gider bi gerinirsin keyif kahvesi ypaar içersin.:teytey:

sen yaparsan o bayancığa bi iyilik anlat bana ha merak ederim fikir tuttumu die:lepi:

öpüldün danama.s.

Evet cnm paylaşmak güzel...demekki ben dogru kişiyi bulamamışım.
Daha dikkatli kendimi üzmeyecek şekilde davranmam gerekiyor...
Çok teşekkür ederim.

Ya benim kafam karıştı aslında...
Çok yakın arkadaşlarımla kıyafet ya da bir ürün konusunda çok paylaşım yaparım,fikir alırım..İçime sindiyse gider aynısını alırım..gamyoncuiremsu
Şimdi Bettiş sen bana Anemon'u tavsiye ettin ben de aynısını aldım diye kızdın mı?
Ya da ben Loreal alacam dediğimde aaaa hani bana dediğinde ben sana da göndererek yanlış mı yaptım.. O Loreal benim fikrimdi,sürüp de spor yapmak,sen de benden çalmış,benim sayemde uygulamış olmuyon mu?
Aynen benim senden Anemon'u çalmam gibin?
Açıklama bekliyorum...:lepi:

altına bir tek yaşasın kötülük yazmadığın kalmış haaa...:lepi::lepi:
pess diyorum...ahh biz kadınlar...

canım benim birtanem sexi şempanzem sen gelir gelmez bana sarmazdın pek...:mymeka::mymeka:
daha vakit vardı aslında...erkencisin bugün...hayırdır...
kafamçokkarıştı

dökün dökün bakalım...daha neler alıp göndermişsiniz öğrenelim...litfeenn markalarıyla yazarsanız daha açıklayıcı olur ...haydi buyrun bakalım....

açiklamaya gelince...
bazı muhteşemler vardırki hayatımda üzerimdekini sevse çıkarır veririm...hiç gözüme gelmez...
aklıma gelen güzel fikirleri gel beraber yapalım diye paylaşırım...ama o muhteşemler bikaçtanecik...sen ve bir iki kişi daha...
bu birinci açıklama...
sen kafana göre de giysen yapsan, benden görüp de giysen yapsan her durumda sende daha güzel olacağı için seninle fikir alışverişlerimde bunu düşünmedim...
bu da ikinci açıklama...
hangisi hoşuna giderse onu kabul et canım...

canım benim birtanem sexi şempanzem sen gelir gelmez bana sarmazdın pek...:mymeka::mymeka:
daha vakit vardı aslında...erkencisin bugün...hayırdır...
kafamçokkarıştı

Kafamı karıştırdınız ya...
Ben mi yanlış yapıyorum..
Yani sen beni başından savsaklamak için mi Anemon ya da titreşimli bel kemeri önerdin????????????????????
Yani aslında sen kullanmıyon mu onları?:roflol::roflol:

dökün dökün bakalım...daha neler alıp göndermişsiniz öğrenelim...litfeenn markalarıyla yazarsanız daha açıklayıcı olur ...haydi buyrun bakalım....

Ahhh be Songülcüm ahhhh..
İnan Bettişe bende var olan herşeyi gönderdim..
Kendine yetti,anam onu çok seviyir,daha dün dedi annecim; "Brillant'daki çizikli pikeyi Bettişe göndermedin bak" diye..:1shok:
Anneme de ne oluyorsa?sengözlerimebaksanab

kullanıyorum...kullanmam mı...
hem üzülme...bak hızırı da senin üzerinde denedik...ben sonucunu görüp ona göre uygulayacam...paylaşıyoruz yani...
:dance::dance::dance:

O zaman hayal çalmak kötü bir şey değil de herkesle mesafeni iyi ayarlamak gerek diyorsun...
Her hayal,her plan herkese anlatılmaz diyorsun..gamyoncuiremsu
Ben bunu anladım..
Hee bir de ne kadar seksi ve muhteşem olduğumu bir kere daha anlamış oldum..:icecream:

ahh songülcüğüm...sadece kendinde olanları değil kayınvalidesinde olanları bile göndermeyi düşünür......
bu çızıklı pike de kayınvalidesiyle ortak...ama göndermedi..
okadar bekledim...anneciği al gönder dedi....yok...
aramızda bir ortak nokta keşfetti ama...ben bilemedim...
oysam ben doğumgününe hediyelerimi yetiştirmek için kendimi parçaladım...onlar bende bilem yok...

kullanıyorum...kullanmam mı...
hem üzülme...bak hızırı da senin üzerinde denedik...ben sonucunu görüp ona göre uygulayacam...paylaşıyoruz yani...
:dance::dance::dance:

Evet ya...
Hızır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onu nasıl unuttum!!!!!!!:1shok:
Bu da benim fikrimdi,eğer tutarsa sen de aynısını yapacaktın ya...
Tamam anladım ben,şimdi Hızır planımı sadece sen biliyorsun çünkü başkasıyla paylaşsam o başkası aynısını çizse,onun dileği benden önce tutsa ben de delirirdim..Çok üzgünüm çoook
Demek ki neymiş?
D@n@ haklıymış..:lepi:

ah yakında mobilyalara da geçersiniz artıkın.....

özellikle burada gösterdiğin üstün anlayış için tebrik eder saygılarımı sunarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…