E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Anlatma şikercim, paylaşma hayallerini, fikirlerini...
En azından gerçek düşüncelerini anlatma...
Git abuk sabuk fikirlerden bahset ona... sengözlerimebaksanab
Şöööle saçma sapan şeyler..
Görenin yuh artık falan diyeceği abukluklar..
Gitsin yapsın hemen.. jeyyar
demekki bu olaylar senin insanları tanımana yardımcı olmalı,hayaller yada istekler paylaşılabilir aslında bir sakıncasıda yok ama çevrende böyle insanlar çoksa bence gerçekleştirdikten sonra söylersen yada gösterirsen üzülmemeiş olursun...herkesi kendin gibi zannetme lütfen...sen iyi kalplisin ama etrafta fesat çok insan var...
sevgiler...
insanları çok iyi tartman lazım,sana dostanemi yaklaşıyorlar yoksa çıkarcımı...eşin haklı kesinlikle anlatma,bende yaşadım bunu ve sonra kimseye anlatmamaya karar verdim çünkü baktım içimdeki sevinci,heyecanı alıp götürüyor..neden ben mutsuz olayım söylemem biter dedim ve sanada tavsiyem budur...anlatma canım...
sevgiler...
en kestirme yolu.paylaşma...
her paylaştığında üzülüyorsan.paylaşma ,üzülme
daha öncekiler için de.hiç rahatsız olma sen de yap
sorana da evet ilk ben düşünmüştüm ama eleman benden önce davrandı dersin
bu kadar ince fikirli olma d@n@m.
Çok dogru yazmışsın ama daha 24 üm ögrencem inşallah...
Şu an ben işteyim
O evde istedigini yapıyordur
ev işi hobi vs vs vs
Sence Abla kıskanıyor muyum ben tatlicadiarzu
Ahhhh ah! bilirim çok zor bişey bende hiç sevmem taklit edilmeyi ama benide nerdeyse bütün arkadaşlarım taklit ediyo :çok üzgünüm: bi küpe alıyım bi hafta geçmeden onlarda alır hemen nerden aldığımı sorarlar küpeyi ufak tefek şeyleri geçtim aldığım kabanın aynısını aynı gün arkadaşımda aldı hemde aynı iş yerindeydikbi hafta sonra başka bi arkadaşım aldı :1shok: yuh diyorum artık mesela ben pembeyi çok severim okuldaki kızlar da bana gelip dün bi badi aldım pembe diyolardı ne alsalar pembe alıyolardı artık kızılay dağıtmış gibi olmayalım diye okula giderken pembe giymiyodum :bbo: bide biri bana çıkma teklifi etmişti kabul etmedim sınıftan en samimi olduğum kız niye kabul etmedin dedi beğenmedim dedim eleştirdim çocuğu sonra o arkadaş git sen çocuğa bana teklif etseydin kabul ederdim de! asıl bomba çocuk kıza teklif ediyo kız kabul etmiyo nedeni de benim çocuğu beğenmemiş olmam :1shok: bu kadar olmaz ya neyse canım benim sana tavsiyem bence sen o akrabana yapmak istediklerini söyleme bence en iyisi :1closedeyes:
ben olsam bende rhatsız olurdum yaaa cok ayıp biz mesela en yakın arkadaşımla aynı küpeleri aynı tokaları benzzer seyleri alırız çift olsun diye.karsı komusumuz kızıda bnden bi 10yas büyük mesela saç düzleştirici aldı onda onayladık güsel bişey bende aldım simdi zayıflama kemeri aldı onaylıcak bizde alcaz belki ama rrahatsızlık duysa eminim belli ederdi. bide yakınlık olunca göze batmıycak seyler olunca problem değil ama sen rahatsız oluyosan böyle olmasını istemiyosan haklısın.bende tahammül edemesdim
bu senin bahsettiklerin somut seyler soyut olana geçersek hayal kısmına bnm hayallimde ünide evlenip eve döndüğümde annemlerle kocaı tanıstırmaktı hayalden cok yapmak istediğim bişey bunua hep ssölerim ama bunu kimsenin yapabilceğini sanmıyorumhayal sahibi benken ben bile ypamıyorum :)
biz 3 aylık evliyken büyük eltim 2. coçuğuna hamile kaldı bizde tam o sırada bebek yapmayı düşünüyoduk..gıcık olmuştum ben hamile kalıcam diye korktu benden önce hamile kaldı demiştim...
halbuki a salak nix sanane......
canım tam aksine o seni kıskanıyorki her dediğini yapıyor...o tip insanları kendine güveni yoktur bence...işte başkalarında görür yapar,duyar yapar...önemli olan insanın kendinin isteyerek yapması,kendi zevkidir...başkasının zevkiyle yapılan iş ne kadar mutlu eder insanı???? kısaca o seni,evliliğini ve evini kıskanıyor ve mümkün olduğ kadar uzak dur bence...
sevgiler...
Ablacım
O nun şartları benden daha ii
Bütün gün evde koca parası yiyior
Alışveriş istedigini alır almaz
İstedigini yapar...
Bense tam tersi cimriyimdir
istedigimi almam ( alsana be dana kim alma diyor)
Yani kızma pls kıskanılıcak bişeyim yok
Bütün gün işteyim kafam yapmak isteyipte yapamadıklarımla dolu
vaktim yok eve gidince halim kalmıyor....