- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Tam bir detoks nevos cidden süperBende uydurmayı çok severimSağol canım benim 10 gündür bu tarz şeyler yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir detoks nevos cidden süperBende uydurmayı çok severimSağol canım benim 10 gündür bu tarz şeyler yapıyorum
Tesekkürler banada düşürdüğünüz içinBdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz var
Mercimek köftesi de ,kısırda çok yağ alıyor ya bulgur dışında her yeri sıkıntılıKız kısırı yapmakta ne var, toplamda yarım saatimi almaz
Artık yarın ya mercimek köftesi, ya kısır yaparım
Kilo vermesem bile bir şeyler düzene girerTam bir detoks nevos cidden süper
Bak mercimek köftesi de olurdu. 1-2 güne onu da yapayım bariKız kısırı yapmakta ne var, toplamda yarım saatimi almaz
Artık yarın ya mercimek köftesi, ya kısır yaparım
Cennam
Hoşgeldin merak ettik seni nasılsınSelam herkese
Sende yapTesekkürler banada düşürdüğünüz için
Ben çok az yağ koyuyorum kısıraMercimek köftesi de ,kısırda çok yağ alıyor ya bulgur dışında her yeri sıkıntılı
Aynen mercimek kmftesi yağsız olmaz.Yoksa ona mercimek fazla konur.Diyete uydurulur.Ben çok az yağ koyuyorum kısıra
Ama mercimek köftesi yağsız olmaz
Ödüllü tarifimi alabilirsinBak mercimek köftesi de olurdu. 1-2 güne onu da yapayım bari
Aynen canımAynen mercimek kmftesi yağsız olmaz.Yoksa ona mercimek fazla konur.Diyete uydurulur.
Hangi nalet dedi ekmek ban diyeHayır, akşam pırasa yiyeceğim. Sosa ekmekle dalma fikri, çık aklımdan
Ha gayret az kaldı bile guru olacan demi@ASSOSyal sosyalimmm son 500
Değişik olmuş ellerine sağlık olsunBilmem uydurma
Ya Antep'in tavuklu patates ve şiveydiz yemekleri var.Şiveydiz pırasa ile de yapılıyor.
Göğüs etini küp küp doğrayıp haşladım.Ama çok pişirmedim sonra içine 3-4 patatesi küp küp doğradım ve 3-4 pırasayı doğrayıp attım ve pişirdim.Daha çok üst kısımlarını:)
Şimdi üzerine yayla çorbası gibi yoğurt ve az unla terbiye yapacağım.Üzerine tereyağı ve nane
Hafif olsun istedim.
Aslında kuşbaşı et ile de yapılıyor. Hatta haşlanmış nohut ekleniyor.
Ama ben koymadım.
Diyete uyduruyorum işte
Aynen abla guru olmaya ramak kala benHangi nalet dedi ekmek ban diye
Ha gayret az kaldı bile guru olacan demi
Değişik olmuş ellerine sağlık olsun
Sağol abla diyette olunca ancak böyleHangi nalet dedi ekmek ban diye
Hazır ol uçuşa geçiyoruzAynen abla guru olmaya ramak kala ben
Gayet güzel nevoşum hemde sağlıklı bir beslenme şekliSağol abla diyette olunca ancak böyle
Unuttum, kimdi ki acabaHangi nalet dedi ekmek ban diye
Ben benUnuttum, kimdi ki acaba