- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Hee tamam o zaman sustum70 hedefim benim, zayıfsın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tamam o zaman sustum70 hedefim benim, zayıfsın işte
Bilmem uydurmaNasıl değişik
Sevebileceğim bir şey ise tarif isterim
Afiyet olsunYeminle İçime doğmuş, kısır yaptım
Eki Görüntüle 2788894
Bi tabakcık istereeeemmmYeminle İçime doğmuş, kısır yaptım
Eki Görüntüle 2788894
Bdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz varBi tabakcık istereeeemmm
Eline saglık nevoşş guzel olmus bencee ben severım hafıf seylerıBilmem uydurma
Ya Antep'in tavuklu patates ce şiveydiz yemekleri var.Şiveydiz pırasa ile de yapılıyor.
Göğüs etini küp küp doğrayıp haşladım.Ama çok pişirmedim sonra içine 3-4 patatesi küp küp doğradım ve 3-4 pırasayı doğrayıp attım ve pişirdim.Daha çok üst kısımlarını:)
Şimdi üzerine yayla çorbası gibi yoğurt ve az unla terbiye yapacağım.Üzerine tereyağı ve nane
Hafif olsun istedim.
Aslında kuşbaşı et ile de yapılıyor. Hatta haşlanmış nohut ekleniyor.
Ama ben koymadım.
Diyete uyduruyorum işte
Sağ ol balımAfiyet olsun
Konum atBi tabakcık istereeeemmm
Afiyet olsun kuzuYeminle İçime doğmuş, kısır yaptım
Eki Görüntüle 2788894
Bende uydurmayı çok severimSağol canım benim 10 gündür bu tarz şeyler yapıyorumEline saglık nevoşş guzel olmus bencee ben severım hafıf seylerı
Kız valla ben görmedim kısır muhabbetini çoktandır canım istiyorduBdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz var
Aman çekmesin, vebale girememAfiyet olsun kuzu
Ama canımı çektiremedin
Bana uygun bir tarif değilmişBilmem uydurma
Ya Antep'in tavuklu patates ve şiveydiz yemekleri var.Şiveydiz pırasa ile de yapılıyor.
Göğüs etini küp küp doğrayıp haşladım.Ama çok pişirmedim sonra içine 3-4 patatesi küp küp doğradım ve 3-4 pırasayı doğrayıp attım ve pişirdim.Daha çok üst kısımlarını:)
Şimdi üzerine yayla çorbası gibi yoğurt ve az unla terbiye yapacağım.Üzerine tereyağı ve nane
Hafif olsun istedim.
Aslında kuşbaşı et ile de yapılıyor. Hatta haşlanmış nohut ekleniyor.
Ama ben koymadım.
Diyete uyduruyorum işte
Şifa olsunKız valla ben görmedim kısır muhabbetini çoktandır canım istiyordu
Aman çekmesin, vebale giremem
Yarın yaparızBdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz var
Canım zaten diyetten kaynaklı böyle şeyler yapıyorumBana uygun bir tarif değilmiş
Afiyet olsun elticim
Ben karnabahardan yaparımYarın yaparız
Amin, sana da şiyez miyez bi şey yapmışsın ellerine sağlıkŞifa olsun
Yok yok uydurma adı bile yokSağol canımAmin, sana da şiyez miyez bi şey yapmışsın ellerine sağlık
Kız kısırı yapmakta ne var, toplamda yarım saatimi almazKız valla ben görmedim kısır muhabbetini çoktandır canım istiyordu
Aman çekmesin, vebale giremem