- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Basim çatlıyor, evde ilac yok ama iyiyim yine de. Sen nasılsın kuzum ?Sağol cennam nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basim çatlıyor, evde ilac yok ama iyiyim yine de. Sen nasılsın kuzum ?Sağol cennam nasılsın
Yaa geçmiş olsun canım benim iyiyim bende şükür takılıyorum öyleBasim çatlıyor, evde ilac yok ama iyiyim yine de. Sen nasılsın kuzum ?
Sagol kuzum Masumcular da gelirse kaynatiriz birazYaa geçmiş olsun canım benim iyiyim bende şükür takılıyorum öyle
Yok herkes bi yerde 3.te kutlama var zaten ilerleyen saatlerde toplaşırlarSagol kuzum Masumcular da gelirse kaynatiriz biraz
Buraya gelecekler mecburYok herkes bi yerde 3.te kutlama var zaten ilerleyen saatlerde toplaşırlar
Bak bana nasıl alıştımBuraya gelecekler mecbur
Akilli kuzumBak bana nasıl alıştım
Akilli kuzum
O nasıl oluyorHayırlı akşamlar cümleten canolar
Ayıptır söylemesi bir dökme pilav yapmışım tane tane varmı benim gibi dökme pilav aşığı
Hosgeldin tatlııcıımYaksamlar
Kaynatarak yapılıyor bilmiyormusunO nasıl oluyor
Hosbuldum kuzum.Hosgeldin tatlııcıım
Sıcak suyun içine konuyor galibaKaynatarak yapılıyor bilmiyormusun
Hosbuldum kuzum.
Evet cennam yağını önceden koyup yapılıyor ya buda kaynar suda haşlıyorsun. suyunu süzüp, yağını döktükten sonra demlenmeye bırakıyorsun. Ben çok severimSıcak suyun içine konuyor galiba
Salma mı yaniKaynatarak yapılıyor bilmiyormusun
Ben hep kavurarak yapıyorum canim.Evet cennam yağını önceden koyup yapılıyor ya buda kaynar suda haşlıyorsun. suyunu süzüp, yağını döktükten sonra demlenmeye bırakıyorsun. Ben çok severim
EveetSalma mı yani