Kısır böyle kalıpla sunum yapılmamalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısır böyle kalıpla sunum yapılmamalı
Bende sosa sulandımSosu da ben
Ağzım sulandı![]()
Lapa gibi oluyor ve yeşillikleri öldürüyor böyle oluncaKısır böyle kalıpla sunum yapılmamalı![]()
Çok güzel ve lezzetli görünüyorBende sosa sulandım![]()
Aynen öyleLapa gibi oluyor ve yeşillikleri öldürüyor böyle olunca![]()
Ekmek banmak lazımÇok güzel ve lezzetli görünüyor![]()
Ot ,yeşillik ,sebze yemekten elticimAcıktık galiba elticim![]()
Bende pırasa yaptım ama benim pırasa biraz değişikHayır, akşam pırasa yiyeceğim. Sosa ekmekle dalma fikri, çık aklımdan![]()
Kim yapmış bunuu yapılır mı şimdi bu yaa karnım zil çalarken
Nasıl değişikBende pırasa yaptım ama benim pırasa biraz değişik![]()
O fikir bendede var suan eve gıtsemde ekmeğe pınar beyaz sürüp üzerinede recel döksemli düşüncelerHayır, akşam pırasa yiyeceğim. Sosa ekmekle dalma fikri, çık aklımdan![]()
Kısırı hariç canım çekti, sizinde canınız çeksin istedimKim yapmış bunuu yapılır mı şimdi bu yaa karnım zil çalarken![]()
Sen çirozsun, istersen bütün ekmek yeO fikir bendede var suan eve gıtsemde ekmeğe pınar beyaz sürüp üzerinede recel döksemli düşünceler![]()
Bu telefonlar cidden dinliyor heralde yasii amerikanın oyunu mu nedirKısırı hariç canım çekti, sizinde canınız çeksin istedim
Kim yapmış, bilmiyorum
Kısırdan bahsederken karşıma çıktı![]()
Çirozzzmuuu az daha zorlasam 70 olurummSen çirozsun, istersen bütün ekmek ye![]()
Aynı düşüncedeyim parim, ne yazsam karşıma çıkıyorBu telefonlar cidden dinliyor heralde yasii amerikanın oyunu mu nedir![]()
70 hedefim benim, zayıfsın işteÇirozzzmuuu az daha zorlasam 70 olurumm![]()
Cidden bu konu kafamda soru işareti eve bısey alalım dıyoruz mesela pat reklamlarda o bu kadarda olmazAynı düşüncedeyim parim, ne yazsam karşıma çıkıyor![]()