- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Kısır böyle kalıpla sunum yapılmamalıKısırı güzel olmamış ama sunumunu beğendim
Neden karşıma çıkıyor kiEki Görüntüle 2788878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır böyle kalıpla sunum yapılmamalıKısırı güzel olmamış ama sunumunu beğendim
Bende sosa sulandımSosu da ben
Ağzım sulandı
Lapa gibi oluyor ve yeşillikleri öldürüyor böyle oluncaKısır böyle kalıpla sunum yapılmamalı
Çok güzel ve lezzetli görünüyorBende sosa sulandım
Aynen öyleLapa gibi oluyor ve yeşillikleri öldürüyor böyle olunca
Ekmek banmak lazımÇok güzel ve lezzetli görünüyor
Acıktık galiba elticimEkmek banmak lazım
Ot ,yeşillik ,sebze yemekten elticimAcıktık galiba elticim
Bende pırasa yaptım ama benim pırasa biraz değişikHayır, akşam pırasa yiyeceğim. Sosa ekmekle dalma fikri, çık aklımdan
Kim yapmış bunuu yapılır mı şimdi bu yaa karnım zil çalarkenKısırı güzel olmamış ama sunumunu beğendim
Nasıl değişikBende pırasa yaptım ama benim pırasa biraz değişik
O fikir bendede var suan eve gıtsemde ekmeğe pınar beyaz sürüp üzerinede recel döksemli düşüncelerHayır, akşam pırasa yiyeceğim. Sosa ekmekle dalma fikri, çık aklımdan
Kısırı hariç canım çekti, sizinde canınız çeksin istedimKim yapmış bunuu yapılır mı şimdi bu yaa karnım zil çalarken
Sen çirozsun, istersen bütün ekmek yeO fikir bendede var suan eve gıtsemde ekmeğe pınar beyaz sürüp üzerinede recel döksemli düşünceler
Bu telefonlar cidden dinliyor heralde yasii amerikanın oyunu mu nedirKısırı hariç canım çekti, sizinde canınız çeksin istedim
Kim yapmış, bilmiyorum
Kısırdan bahsederken karşıma çıktı
Çirozzzmuuu az daha zorlasam 70 olurummSen çirozsun, istersen bütün ekmek ye
Aynı düşüncedeyim parim, ne yazsam karşıma çıkıyorBu telefonlar cidden dinliyor heralde yasii amerikanın oyunu mu nedir
70 hedefim benim, zayıfsın işteÇirozzzmuuu az daha zorlasam 70 olurumm
Cidden bu konu kafamda soru işareti eve bısey alalım dıyoruz mesela pat reklamlarda o bu kadarda olmazAynı düşüncedeyim parim, ne yazsam karşıma çıkıyor