- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.496
- 60
İnşallah kuzum sağol,banada iyi gelecek çok bunalmıştım çünküSüper ablacım hayırlısıyla gidip dön inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum sağol,banada iyi gelecek çok bunalmıştım çünküSüper ablacım hayırlısıyla gidip dön inşallah
Olaylar düşünsün fülüzüm keleş abla buOlaylara karismis
Abla ya terlik fırlatıldımı pekiBurnımda tütüyordu
Yok daha ona fırsat olmadıOlaylar düşünsün fülüzüm keleş abla bu
Abla ya terlik fırlatıldımı peki
Haklısın ablacım çok özledik bu süreçte sevdiklerimizi ❤İnşallah kuzum sağol,banada iyi gelecek çok bunalmıştım çünkü
Filizkomm
Oo iyi iyi abla terlik yoksa sıkıntı yok buralardasınYok daha ona fırsat olmadı
Filizkomm
Hello mello sehllo sosyalim ❤Hello mello sello beybitolar
Ooo gözün aydın ciceeemmm, rabbim hasret gidermeyi nasip etsin inşKızlar kızlar 3 mart'ta gidiyorum kızçemin yanına şimdi bilet işini hallettik 12 mart dönüş .
Yol 1 saat 15 dakika tutuyor,damat gelir yine kaynanası almaya
Aynen ahretlik gelmez bence bişi olmadıkçaOo iyi iyi abla terlik yoksa sıkıntı yok buralardasın
Fridam çicemmmmHello mello sello beybitolar
Sağol fridam iyi oldu çok bunalmıştşm bende değişiklik olacak banadaOoo gözün aydın ciceeemmm, rabbim hasret gidermeyi nasip etsin inş
Yaptinmi ekmeklerini
evvoşşHello mello sehllo sosyalim ❤
Süper süper süperSağol fridam iyi oldu çok bunalmıştşm bende değişiklik olacak banada
Sosyalimmmmevvoşş
Cumartesiye daha çok var filizkom acelesi yok zaten kazanamiyom relaksssssYaptinmi ekmeklerini
Ahh ahhhh elifimCumartesiye daha çok var filizkom acelesi yok zaten kazanamiyom relaksssss
Olmayacak yollara düştümAhh ahhhh elifim