Olmadı soğuk su içeriz kankirellaŞu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldıher an 3. olabilirsin
Beynim döndüBizim 1 gün öğlene kadar,2 gün 2 şer saat
Onda fikir çok
Hayırlısı artıkBeynim döndü
Dün gece 11 de haber verdiler yarın okula gelinecek diye 3. Sınıf pazartesi salı yüz yüze Çarşamba cart curt dersler(bedenuzik resim) online
6. Sınıf pazartesi salı öğleden sonra 3 de baslyor 8 e kadar online ders
Çarşamba gunu 6 ders online
Perşembe cuma öğleye kadar yüzyüze
Öğleden sonra online
Seninle beyazlarımı paylaşırım kankaa seni bırakmamOlmadı soğuk su içeriz kankirella
Benim aklıma nota şeklinde ekmek dilimleri geldi. Ketcapdan beyaz tabağa çizgiler. Üzerine de nota dilimli ekmekler.Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktı Piyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyim Kızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dediler Dedim hayır ne olursa
Nevoş bu oylari ben yalnız almadim ki ,seninde emeğin çokOnda fikir çokAma bak bizim fikirde tuttu 3.kesin olur musun bilmem Ama 100 e yakın oy aldın.Çok uğraştın
Kafa mı dayanır sonra diyorlar ki stres olmayacaksın kafana takmaHayırlısı artık
Canımsın yaa , yüreğinden öperim allah razı olsunSeninle beyazlarımı paylaşırım kankaa seni bırakmam
İşte bir fikir diğerini getiriyorBenim aklıma nota şeklinde ekmek dilimleri geldi. Ketcapdan beyaz tabağa çizgiler. Üzerine de nota dilimli ekmekler.
Senin fikrin daha güzel oldu ama. Hiç aklıma piyano gelmedi
Deli fikirlerini bekliyorum canom beni birakma artık piliss
Hayır sen kendine güvendin ve yaptınNevoş bu oylari ben yalnız almadim ki ,seninde emeğin çokhakkını asla ödeyemem senin ❤tekrar hakkını helal et ,az ugrasmadin
Aynen yaaİşte bir fikir diğerini getiriyorKeşke devamı olsaydı Fikrimiz içimizde kaldı
Böyle zaten kafa yokKafa mı dayanır sonra diyorlar ki stres olmayacaksın kafana takmagelcde takma
Bahar geldi neler neler yapardıkAynen yaa
Pınar da bitti
Geçmiş olsun abla
Deli fikirlerini bekliyorum canom beni birakma artık piliss❤
Biz muhteşemizHayır sen kendine güvendin ve yaptınSen muhteşemsin