Nevoş o sunum ne yaaa ,acayip güzel nasıl yaptin onuSürpriz olsun istedim.Ama dediyy, alsem ve beni tanıdı
Teşekkür ederizKazanan arkadaşları tebrik ederim ellerine emeklerine saglik
Teşekkür ederim canımHarikasınfikirler muhteşem
Ben şaşırmadım
Şaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmakSağol canım yaYa sen biliyorsun bir anda ne varsa yaptım Çok şaşkınım
Kim demiş kıskanıyorum diye ... Sen normal degilsim ki yediigni içtiğini inkar ediyor vucudun ya benim ki öyle miAlmiyom valla bir gram bile
Valla beni encokTenceresiz kaldim anne kıskanıyor şimdi hakkını alamaz kimse nerde oyaaa özledim galiba
Sunuma göre değişiyorBende geçen hafta 54 oy aldım
Sen almıcan da ben mi alcam ablaBildirim tekrar gidince oylar arttıBen bile çok oy aldım ya
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Seninde desteğinle
Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediŞaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmak
Hayırlısı olsun yapacak bişey yokİyi açıldı kankaçekişme bitmiyor ama
Bizim 1 gün öğlene kadar,2 gün 2 şer saatKeşke uzaktan uzaktan devam etseydik eğitime gündüz okul akşam online gitmediği gün öğleden sonra online hiç yakıştıramadım#velilerneyapsin
#buvelilernezamandinlenecek
Gizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin yaRica ederim canımtebrik ederim
Sağol canımRica ederim canımtebrik ederim
Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktı Piyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyim Kızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dediler Dedim hayır ne olursa
Şu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldıHayırlısı olsun yapacak bişey yok
Ben değilim aslında dış çekimde yapmıştım. VazgeçtimGizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin ya