Zaten az önce geldim hastaneden.acilden girdim şehir hastanesine kayboldum.bi çıktım covid servisindeyim,tulumlu görevliler.sen burda ne arıyorsun dediler,kayboldum dedim.ama sırtımdan sular süzüldü panikten.hemen ilk merdivenden kaçtım.Yanlıs teshis uyguluyolar onzaman ya covd kapmıcak olsada hastane ortamlarında kapcak allah korusun
Şehir hastanesinş hic sevmıyorum bende ya ne zaman gittiysem kayboldum labirent gibi cidden gıcıgıma gidiyor orasıZaten az önce geldim hastaneden.acilden girdim şehir hastanesine kayboldum.bi çıktım covid servisindeyim,tulumlu görevliler.sen burda ne arıyorsun dediler,kayboldum dedim.ama sırtımdan sular süzüldü panikten.hemen ilk merdivenden kaçtım.
Noluyo burdaHerkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile @alsem kendisini tebrik ediyoruz.
2.miz 17 Numaralı An ileNevreste
@alsem veNevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor
1.miz 2 numaralı An ile @H MTebrikler
2.miz 1 numaralı An ile D DediyyTebrikler
3.müz 12 numaralı An ile @alimiyonveya 14 numaralı An ile ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.
Bol şans diliyorum
Çekişme var hiç farketmedin miNoluyo burda
Bak hele @alsem ile sen ikinci kez abla once sizi cokkk tebrik ediyorum
Vaaay demek cikoyla kandırdı oyları topladı @alsem
Yaaa demek o kizce senin kizcendiiiii
@H M fistigimmmmm ay nasıl mutlu oldum demek sende varsın çok tebrik ederim fistigiiiim
D Dediyy cadıııı gel birayaaa tebrik ederim tatlımmmm
ASSOSyal @alimiyon hadi bakalım hanginiz galip geleceksinizzz
Allah tez zamanda şifa versin ablaCrp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor
Ohaaa 99 ne beeÇekişme var hiç farketmedin mi
Görmeyeli uçtun kankaOhaaa 99 ne bee
Sen bugün hiç bakmadın galibaOhaaa 99 ne bee
Ben pazar günü trip attim bir daha hiç bakmadım ki oylaraSen bugün hiç bakmadın galiba
Pazar gunu çök düşüktükiGörmeyeli uçtun kanka
Canım 1.alsem 2.benBen pazar günü trip attim bir daha hiç bakmadım ki oylaranolmus şimdi kazanmamışım ki ne kandiriyonuz
Dün 2.bildirim gittiPazar gunu çök düşüktüki
Kankirella sen kazanmışsın yaaa niye soylemiyon leeyynnnGörmeyeli uçtun kanka
Nevoş 6 ve 17 nin oylarını görünce kaybettigimi kabul ettim ,bir daha bakmadım kiCanım 1.alsem 2.benBiz fasulye değil miyiz Bizi sayma biz yokuz
Sonra sen kaçıncısın
Sende kazanacak gibi duruyorsun. 99 olmuşsunKankirella sen kazanmışsın yaaa niye soylemiyon leeyynnnanaaa acayip sevindim hee süper oldu bu çok istedigini biliyordum
Senin için dedin ama ben hiç anlamadım kiDün 2.bildirim gitti
2 fasulye sayılmıyor size geçiyor hakSenin için dedin ama ben hiç anlamadım kine alaka diyorum